Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

26 70.27%
  • Bursaspor kazanır

8 21.62%
  • Berabere biter

3 8.11%
1 ile 30 arası toplam 216 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Bursaspor [27. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haftaya Galatasaray'dan şerefine yakışacak bir maç bekliyorum. Çoğu kişi yatacak diyor ama Galatasaray büyük bir camia ve böyle birşey olacağını düşünmüyorum. Haftaya Galatasaray'ı destekleyeceğim. Bakın Galatasaray'ı destekleyeceğim dedim haftaya Galatasaray'lıyım demedim. Bukalemun mevzusu dönmesin sonra.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Haftaya Galatasaray'dan şerefine yakışacak bir maç bekliyorum. Çoğu kişi yatacak diyor ama Galatasaray büyük bir camia ve böyle birşey olacağını düşünmüyorum. Haftaya Galatasaray'ı destekleyeceğim. Bakın Galatasaray'ı destekleyeceğim dedim haftaya Galatasaray'lıyım demedim. Bukalemun mevzusu dönmesin sonra.
    Bursaya sevinenler Bursalı olduğu için mi seviniyordu
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Bunu yazman da çok saçma bence Berk.Geçen senede gereksiz konuşmalar oldu bu konuda,işte Trabzonspor Fenere maçı satacak vs diye ama halbuki öyle birşey olmayacağını herkes biliyor.Bu şimdi içinde geçerli.Galatasaray büyük bir camiadır ve her zaman kazanmak çin sahaya çıkar bunun aksini söylemek saçmalıktır.Yalandan ortamı gereye gerek yok.Kaldıki biz formdayız onlar hem formsuz hem moralsiz hemde hedefsiz bizim bu maçı kazanmamız normal kaybettiklerinde kimse maçı sattılar da diyemez.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Beyler mesajlarımızda şu* kurala dikkat edelim. X takım maçı sattı, X takım hakem aldı, X oyuncu maçı sattı, X takım maç aldı tarzında kanıtlayamayacağınız mesajlar yazmayalım.

* http://forum.turksportal.net/vb/show...32&postcount=2

Hakem çok kötüydü normal bir yorumdur. Hakem X takımın adamıdır sorunlu bir yorumdur. İlerleyen dönemlerde de buna dikkat edelim.
    Last edited by TR.CaPTaiN : 05.Nisan.2011 at 18:03
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri