Nereye yazacamı bilemediğim için buraya yazıyorum.

Ortak kariyer yapıyoruz bu yıl oyunda ilk kez Trabzonspor ile bu kadar uzun süre oynadım.

İlk sezon ligde 4.lük aldık.Uefa'da guruplara kaldık.Guruptan çıktıktan sonra elendik sanırım.2.sezon oldu sezona başlarken maaş bütçesi yıllık 19 m € olarak belirlendi .Transfer büçtesinden bahsetmiyorum bile.Neyse bir iki serbest oyuncu aldık zorlu bir maratona başladık.Bu sezonda ligde şampiyonluk ipini göğüsledik.Uefa kupasında yine guruptan çıkıp bir üst turda elendik.Türkiye kupasında yarı final oynadık ama sezon sonu takım 3 m € zarar açıkladı.

Yeni sezona başladık kulüp sezon hedefi sordu ve şampiyonluk olarak belirlediysekte bütçe inanılmaz.2 sezonda o kadar başarılı olmuşken elde var hiç.Ayrıca Colmanı da ilk sezon sonunda sattığımda 8 m €'ya göndermiştim,geçen süre zarfında da hiç transfer de yapmadım.

Şampiyon olmuşuz,Uefa'da başarılı olmuşuz ama yine de böyle bir bütçe neden bu kadar kötü durumda bu takımın finansı?Editörden baktığımda yıllık 10 m veren sponsor anlaşması bile var ama kulüp sefilleri oynuyor.Aynı kariyerde Beşiktaş takımı sezon sonu 20 milyon zararda iken biryerden para geliyor ve Balance + 40 oluyor.Transfer bütçesi 40 m paund oluyor.

Soruyorum gerçekten Trabzonspor finans olarak çok mu kötüde ben bilmiyorum yoksa oyunda bir sorun mu var?

Bu arada oyun 2.1 patch ile kurulu.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 828x200.