1 ile 30 arası toplam 47 sonuç

Konu: [STSL] Trabzonspor

Hybrid View

trabzonsporun anlaşmalı takımları drogheda unıted ve şanlıurfaspor olarak eklenmeli resmi sitede yazıyor zaten..birde 2013 bıtecek olan akyaı stadıda eklenır mı oyuna????

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by kolbasti View Post
    trabzonsporun anlaşmalı takımları drogheda unıted ve şanlıurfaspor olarak eklenmeli resmi sitede yazıyor zaten..birde 2013 bıtecek olan akyaı stadıda eklenır mı oyuna????
    Resmi siteden link alabilirmiyim?

Stad icin ihale henuz yapilmadi bildigim kadariyla. Sadece dolgu icin ihale yapildi.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post

Stad icin ihale henuz yapilmadi bildigim kadariyla. Sadece dolgu icin ihale yapildi.
    Ben aynı şekilde hatırlıyorum. Protokol yapılmıştır sadece. En az 2 yıl sürecek o dolgu.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Ben aynı şekilde hatırlıyorum. Protokol yapılmıştır sadece. En az 2 yıl sürecek o dolgu.
    Trabzonda mimarlar odası rahat bırakırsa o dolguyu bu yıl sonuna bitirmeyi planlıyorlardı.

kardeş takımlar LİNK:http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...KardesKulupler

Nesil
    2003

Oyunda kardes kulup gibi bir olgu yok. Kulupler arasinda iyi iliskiler oldugunu girebiliriz ama kardesligin sonucu nedir?

Yani kuluplere oyuncu kiralama mi yapiliyor? Kuluplerden oyuncu alirken ozel bir anlasma var mi? Alt yapi calismalarinda birbirlerinden yararlaniyorlar mi? Her sezon basinda karsilikli hazirlik maci yapiyorlar mi?

Yani sadece iyi iliskiler oldugunu girip, kulupler arasinda herhangi bir alisveris girmemek biraz bos bir iliski olur. Konu hakkinda daha fazla bilgi var mi acaba?

admın 1 hafta sonra trabzona gideceğim bunu klup yetkılılerıne sorup öğrenirim 1 hafta gb zaman verebılırmısınız bana

Nesil
    2003

admın 1 hafta sonra trabzona gideceğim bunu klup yetkılılerıne sorup öğrenirim 1 hafta gb zaman verebılırmısınız bana
    Ister 1 hafta, ister 2 hafta. Transfer doneminin bitimine kadar bekleriz.

Admin abi bu kluplerden hazırlık maçı teklifi kiralık oyuncu isteme ve bir oyuncu satılacksa bu kluplere öncelik tanıma şeklinde aralarında bir hoşgörü anlaşması varmış

inşallah yeteri kadar yardımcı olmuşumdur...

Mesaj Yetkileri