Sayfa 7 / 220 İlkİlk ... 567891757107 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Ekrem esprisinden sonra bu da müthiş yaa

Maradona konusunda bir şey söylemek pek doğru olmaz. Kapalı kutu kendisi.Yıldızlarla ilişkisi açısından takıma büyük katkı da sağlayabilir , takım yönetme konusundaki sıkıntıları açısından dezavantaj da getirebilir. En iyisi uzak durmak. İhtimal hakkımızın kalmadığı bir döneme doğru gidiyoruz, nokta atışı yapmamız lazım gerek hoca gerek oyuncu transferi konusunda.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Hazır Ekrem yokken Antep i yendik, yendik, yenemezsek daha da turu geçemeyiz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yakında Beşiktaş topiklerinde Ekrem geliyor kaçın! tarzı muhabbetler dönmeye başlarsa şaşırmam

Bu arada Ekrem niye yok abi ? Cezalı falan mı ?

Ekrem sakatlığı nedeniyle oynayamayacak.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Sakatlığı nedeniyle oynamayacak Maç başlığında biri kadro yazmış, Atınç var, Ekrem yok falan... Harika yahu Avantajlı bir skor alacağımızı sanıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

avantajlı skor almak zorundayız seve seve cenk-hilbert-aurelio-toroman-ismail-ernst-necip-guti-simao-q7-bobo ile başlarsak iyi olur diye düşünmekteyim
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

ÇOK YAŞA

06.Nisan.2011 10:36

85 yaşında,
    2000 li yılların başında “Futbol’a fitbol demeyen eski kasa başkan istemiyoruz” terbiyesizliğini yapacak kadar ileri giderek, gitmesini istediğimiz o büyük Beşiktaşlı…

Belki de hayatta dimdik kalan, Allah uzun ömürler versin temennisinde olduğumuz gerçek Beşiktaş duruşunun son temsilcisi, belki de 1903’ruhunun “Son Beşiktaşlısı” 85 yaşında.. Biz ulus olarak balık hafızalı olduğumuz ve günlük yaşadığımız için başımızdan bela eksik olmadığı gibi, hep geçmişe yanarak geçer ömrümüz; türkülerimizde, şarkılarımızda ve tezahüratlarımızda.

10 yıldır bundan önceki de, bugünkü başkanda hep “hatalardan” ders aldımı terrenüm edip hataları zincir yapıp birbirine eklerken, ne tribündeki ne de kongrede ki biz, hiç birimiz “biz nerede hata yaptıkla” yüzleşemez olduk. Kimimiz, o bataklıkta yaşamayı sever oldu, kimimiz bataklıktan çıkmaya çalışanı ayağından çeker. Bir kişi o bataklık kurumalıdırı düşünmez, düşündürülmez hale geldi. Çünkü 2000’li yıllarda değişim ruhu sanılan şeyin aslında dönüşüm adı verilen tuzruhu olduğunu hala görmez olduk. Hele ki kongre üyelerimiz , o tuzruhunun 1903’te düzene inatla ortaya çıkan Beşiktaş ruhunun üzerine döküldüğünün “”gs’nin kongresinde benzer şeye izin vermeyen bir g.saraylı” kadar farkında olamadı ve dökülen o tuzruhuna “yetmez” deyip, asitlerde yok olmayı ister hale geldik …

“Yeter artık Seba artık istifa” dediğimiz günlerden sonra değişim derken fenerbahçelileşmeye dönüşmeye başlamışız. Oysa sarı ortak payda da onlar iki büyükken, biz en büyük olmanın erdemini unutmuş, onlar gibi olmaya çalışmışız… Değişme ile dönüşmeyi birbirine karıştırmış, takımını bir Beşiktaşlı gibi değil, fenerbahçeli gibi sevmeye, fenebahçeli gibi tepki vererek dönüşümü hazmeder olmuşuz. Günah çıkarmak için de demeçlere sentetik “Beşiktaşlı duruşu” lafını sıkıştırmışız. Hem de bu duruşun , bu erdemin son temsilcisi hala hayattayken “tereciye tere satarcasına”, UTANMADAN ! …

11 yıl öncesine bakıyorum, kulübüme, ülkeme, dünyaya,
    Ne bir Mustafa Kemal gelir bundan sonra,
    Ne bir Süleyman Seba.
    Ya biz Mustafa Kemal, Süleyman Seba olmasını becereceğiz, ya da kalbimiz o siyah beyaz aşkla fenerbahçeli gibi bir Beşiktaşlı olmamaya inat 1903 ruhunu, ruhumuzla son nefesimizden sonra da sonsuza kadar yaşatmak için buruk bir veda edeceğiz dünyaya…. Çünkü bildiğimiz, öğrendiğimiz Beşiktaşlılık yalan aşkı aşk sanmamaktır,

Bize bunları öğreten ve kendi payıma bu hesaplaşmayı yaptıran 1903 ruhunun son neferi büyük başkan “Süleyman SEBA” çok yaşa….

Fuat Çimen-HABER1903

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Yakında Beşiktaş topiklerinde Ekrem geliyor kaçın! tarzı muhabbetler dönmeye başlarsa şaşırmam

Bu arada Ekrem niye yok abi ? Cezalı falan mı ?
    Ekrem de bizim Sabri'miz olma yolunda abi Severim Ekrem'i

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

GUTI ŞOKU!

Beşiktaş'ta sakatlıklardan başı bir türlü kurtulamayan yıldız futbolcu Guti Hernandez'in sakatlığının tekrar nüksettiği ve önümüzde ki hafta oynanacak olan Kasımpaşaspor karşılaşmasında oynayamayacağı öğrenildi.

Sakatlıklar ile ilgili HABER1903'e bilgi veren Beşiktaş Kulübü Doktoru Devrim Urgun, yaptığı açıklamada;

" Quaresma aldığı o kadar tekmeye rağmen maşşallah her hangi bir sakatlık geçirmedi. Guti'nin geçen hafta tedaviye aldığımız ayak bileğine dün akşam yine basılmış. Bu sefer durumu biraz daha ağır. Onun tedavisine başlatıldı. Kasımpaşaspor maçında oynayamaz. Guti'nin tedavisi bu sefer biraz daha fazla sürecek gibi gözüküyor. Onun haricinde Simao'nun sağ ayak tarak kemiğine basılmış. Necip Uysal'ın tam diz kapağının ortasına gelen bir tekme var. İkisininde tedavisine başladık. Kasımpaşaspor maçına yetiştirmeye çalışacağız. " diyerek sözlerini tamamladı.

Haber 1903

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

"Beşiktaş'ta kalmak istiyorum"

7 Nisan 2011 17:26 | NTVSpor.net
    Beşiktaş'ta çok mutlu olduğunun altını çizen Almeida, form tutmaya başladığını ifade etti. Schuster'in başına gelenler hakkında "Futbolun cilvesi" diyen Portekizli yıldız, teknik ekibe tamamen güvendiğini belirtti. Yıldız futbolcu hayalindeki kariyeri de paylaştı.

NTVSpor.net - Fatih Demireli - Almanya - 2010-2011 sezonunun devre arasında Werder Bremen'den büyük umutlarla Beşiktaş'a transfer edilen 26 yaşındaki 1.90'lık Hugo Almeida, NTVSpor.net Almanya Temsilcisi Fatih Demireli'ye konuştu.
    Son olarak Beşiktaş'ın Gaziantepspor'u 3-0 yendiği maçta bir gol kaydeden yıldız futbolcu, Beşiktaş'ta çok mutlu olduğunun altını çizdi. En büyük hedeflerinin Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak olduğunu ifade eden Almeida, her geçen gün ortama daha da çok alıştığını belirtti.
    "SON MAÇLARDA GOL ATTIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"
    "Kayserispor ve Gaziantepspor maçlarında gol attığım için çok mutluyum. Bu goller özgüvenim için çok önemliydi, daha da önemlisi bu goller sayesinde galip geldik. Kupayı kazanmak istiyoruz, geldiğimden beri en önemli hedeflerimizden birtanesiydi ve Gaziantepspor karşısında aldığımız galibiyet ile hedefe biraz daha yaklaştık ama ikinci maçta dikkatli olmamız gerekiyor."
    "HALA ALIŞMA SÜRECİNDEYİZ"
    "Beklentiler çok üst düzeydeydi. Hem taraftarın bizden beklentisi büyüktü, hem de biz futbolcuların beklentileri yüksekti. Tabii ki ilk etapta güzel futbol göstermek istedik ama özellikle yeni oyuncuların katıldığı bir takımın zamana ihtiyacı var. Biz hala alışma sürecindeyiz."
    "KÖTÜ GİDİŞİN SORUMLUSU SCHUSTER'DEN ÇOK FUTBOLUN CİLVESİ"
    "İstediğimiz gibi gitmedi bazı şeyler. Kimseyi suçlamak istemiyorum, kötü gidişatın sorumlusu Schuster'den çok futbolun cilvesi. Maalesef bu tip durumlarda genelde fatura teknik direktöre kesiliyor. Transferlere rağmen istenilen sonuçlar alınmadı ve bir müddet sonra Schuster'in üzerindeki baskı da arttı. Bu tip durumlar futbolda hep yaşanacak maalesef."
    "TEKNİK EKİBİN KARARLARINA TAMAMEN GÜVENİYORUM"
    "Tabii ki Beşiktaş'ın kadrosunu güçlendirebilecek Portekizli oyuncular var ama bunların isimlerini vererek, gündeme getirmek doğru değil. Bu daha çok Beşiktaş'ın teknik kadrosunun işi ve onlara tamamiyle güveniyorum."
    "UZUN SÜRE BEŞİKTAŞ'TA KALMAK İSTİYORUM"
    "Transfer söylentileri yalan. Böyle bir şey kesinlikle yok. Uzun süre Beşiktaş'ın oyuncusu kalmak istiyorum. Doğru bir tercih yaptığımı düşünüyorum, hem iş hem özel hayatım anlamında. Burada bazı hedeflerden uzak olabiliriz ama ilerde çıkış yaşayacağımıza inanıyorum."
    "MOURINHO İÇİN OYNAMAK RÜYALARIMI SÜSLÜYOR"
    "Devre arasında Real Madrid benimle ilgileniyordu ama somut bir gelişme olmadı. Bu yüzden Real Madrid'i diğer kulüplerin teklifleri ile kıyaslayamadım. Çok fazla bekleyemedim ve Beşiktaş bana transfer verdi ve artık burdayım. Jose Mourinho için oynamak rüyalarımı süslüyor. Bana hep çok güvendi ve umuyorum ki, birgün bu olacak ama şimdi tüm konsantrasyonumu Beşiktaş'a adadım."

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Ben de Almeida'nın kalmasını istiyorum,henüz alışma sürecinde bence takıma. Eğer alışırsa seneye,müthiş bir Almeida olacaktır,inanıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de senin gibi düşünenlerdenim kardeşim. Takımın sistemi oturduğunda ve Almeida da bu sisteme alıştığında çok daha faydalı ve etkili bir Almeida izleriz. Bu ligde O'nu tutabilecek stoper yok gibi bir şey..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de senin gibi düşünenlerdenim kardeşim. Takımın sistemi oturduğunda ve Almeida da bu sisteme alıştığında çok daha faydalı ve etkili bir Almeida izleriz. Bu ligde O'nu tutabilecek stoper yok gibi bir şey..
    Alışırsa tehlikeli olabilir yalnız son vuruşlarda konsantrasyon eksikliği var gibi geldi bana onu tutabilecek stoper olarak da kendi takımımın stoperlerini rahatlıkla gösterebilirim.Çok da rahat başarırlar bu işi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Almeida'ya iyi bir teklif gelirse gönderilebilir bence.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Bende pek dikişi tutturamadığını düşünüyorum ama basında adı geçen Forlan gibi bir oyuncudansa, Bobo-Almeida ikilisinin birlikte seneye de takımda tutulup, kısmen uzun vadeli plan yapılabilecek yaşlardaki bu oyuncularla devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Söyle Ilhan Mansiz gibi forvet gelse ne güzel olur

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Söyle Ilhan Mansiz gibi forvet gelse ne güzel olur
    Öyle forvet bulmak zor... :/

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Öyle forvet bulmak zor... :/
    Malesef, Top Ilhan'in ayagina geldiginde aha gol geliyor diye biliyorduk. Almeida bana öyle bir his vermiyor. Hizli, teknik ve bitiriciligi iyi olan bir forvet. ama zor böyle birini bulmak. Bobo ve Almeida bize fazla geliyor cünkü biri oynarsa digeri küsüyor ve mesela Bobo oynadikca daha iyi oynuyor. Ikinci forvet Türk ya da genç yabanci'da olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Malesef, Top Ilhan'in ayagina geldiginde aha gol geliyor diye biliyorduk. Almeida bana öyle bir his vermiyor. Hizli, teknik ve bitiriciligi iyi olan bir forvet. ama zor böyle birini bulmak. Bobo ve Almeida bize fazla geliyor cünkü biri oynarsa digeri küsüyor ve mesela Bobo oynadikca daha iyi oynuyor. Ikinci forvet Türk ya da genç yabanci'da olabilir.
    Ben de alternatif forvetimizin Türk olmasından yanayım. Ömer Şişmanoğlu'nu alsak ne güzel olur ya.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Oyuna bakacak olursak, maçtan önce düşündüğüm gibi, Necip-Ersnt ikilisinden kesinlikle vazgeçilmemeli. Özellikle Necip i çok beğendim, defansif olarak yapması gereken herşeyi yaptı. Ernst in en iyi dönemlerindeki kadar iyi oynuyor, temposu ve gücü de yerinde... Sürekli oynadıkça kendini daha da geliştirecektir... Ernst de keza, Schuster gittiğinden beri daha derli toplu görünüyor. Bu ikilinin oyun kurmadaki sıkıntısı ise tamamen, neredeyse her topun Nobre ye uğramak zorunda kalmasından kaynaklandı. Defansif olarak ortasahanın tamamının yükünü çekerken, birde Nobre beceriksizliğiyle de uğraşmak zorunda kaldılar ki, o kadarı da ağır geldi doğal olarak. Nobre kesinlikle o mevkinin oyuncusu değildir, eğer Guti yoksa yerine Aurelio ya da Nihat ın oynaması daha isabetli olurdu.

Cenk e gelirsek, gerçekten mükemmel bir kaleci, Rüştü nün önerisiyle alındığı söyleniyor, eğer sürekli böyle oyuncular bulacaksa Rüştü ye scouting görevi verelim

Yine tekrarlamak gerekirse, kesinlikle ilk onbirde oynayabilecek seviyede, gerekirse yüksek meblağlara Türk bir sağ bek oyuncusu alınmalı. Sol bek e alternatif bir oyuncu düşünülebilir yine Türk statüsünde... Son olarak da Guti yi yedekleyebilecek, ilk onbir oyuncusu olamasa da, senede 15-20 maçın ağırlığını kaldırabilecek yetenekte bir ofansif ortasaha bulmalıyız. Yine söylüyorum, Fernandes e büyük paralar vermeye hiç gerek yok, zaten ne Guti nin yedeği olabiliyor ne de Necip ya da Ernst in oynadığı mevkide oynayabiliyor.

Son olarak Tayfur Hoca baskı hissetmiyorum, kendime güveniyorum, seneye takımın başında olacağım demiş, umarım başarır...
    Maç yorumunda yukarıdaki gibi bahsettim...

Kalemiz gayet güvenli bir şekilde korunuyor.
    1.Cenk
    2.Rüştü
    3.Hakan olacak şekilde kalecilere seneye şans verilmeli. Artık as kalecimiz, bir sorunu yoksa Cenk olmalıdır...

Defansta bana göre Tayfur Hoca nın sisteminde defans çok önde kurulmadığı için stoperde de (Ersan kesinlikle bir şekilde alınmak kaydıyla) sıkıntımız olduğunu düşünmüyorum.

1. Ersan-Toraman
    2. Sivok
    3. Ferrari olacak şekilde stoperlerimiz değerlendirilebilir.

Sağ bekte her ne kadar Hilbert iyi oynayabilse de, seneye bizi zorlayan takımlara karşı defansif olarak sıkıntı çıkacaktır. Sağ bek e Türk statüsünde oynayabilen gerekirse yüksek maliyetle bir oyuncu bulunmalı. Şu an biline çok iyi oyuncular olmadığı için, muhtemelen defansın göbeğinde oynayan iki Türk stoperle sağbekte bir yabancı oyuncu oynatabiliriz de. Ama kesin bir onbir oyuncusu lazım bu mevkiye. Sol bekte de alternatif bir oyuncu alınması iyi olabilir.

Orta sahada geride;
    1. Necip-Ernst
    2. Aurelio-Fink düşünülmeli bana kalırsa, Fernandes den vazgeçerek.

Önde Guti nin yedeği bir Türk oyuncuya kesinlikle ihtiyacımız var.

Kanatlarda zaten Q7-Simao ikilisinin yedeği olarak, Holosko-Nihat-Hilbert yeterli olacaktır.

Forvette ise Bobo gitse bile;

1. Almeida
    2. Holosko
    3. Nobre hucumda yeterli olacaktır.

Özetle seneye kadroda

Cenk-Rüştü-Hakan
    Hilbert(Yeni biri)-Sivok-Ferrari-Toraman-Ersan-İsmail-Doğukan(Yeni biri)
    Necip-Ernst-Aurelio-Fink
    Guti(Yeni biri)
    Nihat-Q7-Simao-Holosko
    Almeida-Nobre

olmasını umuyorum. Yabancı sağbek alırsak bu kadrodan bir yabancının yollanması gerekecektir...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Dostum fazla iyimser bir planlama yapmışsın sanki. Holosko ile,Nobre ile gelecek planlaması yapıyorsun. Bobo sakatlandığında bu takımın yarıştan uzaklaştığını ne çabuk unuttun Allah aşkına?
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Holosko oynamıştı, hatta iyi de oynamıştı. Ali Küçik te gelecek daha. Yabancı oyuncu alamayacağımıza göre, Cenk i falan kaça satarlar ki Antep ten!!!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

bence ferrari ve sivok hatta toroman yerine yeni biri ersan direk oynar toroman yedekliği kabul ederse kalır 2 yabancı gönderilip kontejyan boşaltılıp kaliteli bi stoper alınır
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Holosko oynamıştı, hatta iyi de oynamıştı. Ali Küçik te gelecek daha. Yabancı oyuncu alamayacağımıza göre, Cenk i falan kaça satarlar ki Antep ten!!!
    Yapma abi.Sen o dönemi baya bir unutmuşsun herhalde. Holosko bir Bursa maçında işe yaradı.Geri kalan dönemde ben hatırlamıyorum bize maç kazandıracak gol attığını.Geçen sezonki sakatlıktan sonra eski Holosko'dan eser kalmadı adeta.Bobo bu sezon ne zaman sakatlandı,biz gol atamamaya başladık ve yarıştan kopmamız o döneme denk gelir.Şöyle bir şey de var.Bana göre Bobo ve Almeida'dan daha iyi bir forvet birinci forvetimiz olmalı.(Misal Forlan çok iyi olur bence) Sen Holosko diyorsun. Yanlış anlama.Tabii fikrine saygım var.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Yapma abi.Sen o dönemi baya bir unutmuşsun herhalde. Holosko bir Bursa maçında işe yaradı.Geri kalan dönemde ben hatırlamıyorum bize maç kazandıracak gol attığını.Geçen sezonki sakatlıktan sonra eski Holosko'dan eser kalmadı adeta.Bobo bu sezon ne zaman sakatlandı,biz gol atamamaya başladık ve yarıştan kopmamız o döneme denk gelir.Şöyle bir şey de var.Bana göre Bobo ve Almeida'dan daha iyi bir forvet birinci forvetimiz olmalı.(Misal Forlan çok iyi olur bence) Sen Holosko diyorsun. Yanlış anlama.Tabii fikrine saygım var.
    Ya haklısın aslında ama, Bobo gitse, yerine bir yabancı forvet gelse, daha çok paralar harcamak gerekecek Yoksa dediklerinde haklısın, Bobo sakatlanınca ritmimiz bozuldu, hiç bir forvetimiz çok iyi değil ama Almeida Bremen deki formuna kavuşsa yeter belki de...

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Necip ve Ernst orta sahayi yeniden toparladilar (ilk yari aulelio'nun sakatlandiginda beraber oynuyordular) gercektin iyi bir ikili. Necip git gide daha iyi oynuyor. Kasimpasa macinin istatistigi Necip: Karşılaşmada 90 dakika forma şansı buldu. Toplam Şut : 0, İsabetli Şut : 0, Topla Buluşma : 62, Pas Yüzdesi : % 82, Top Çalma : 7, Yaptığı Faul : 2

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Ödül töreninde F.Bahçe-Beşiktaş kavgası

12 Nisan 2011 15:47 | NTV Spor ve Ajanslar
    Bilgi Üniversitesi öğrenci kulüplerinden Bilgili Kartallar bir ödül töreni düzenledi. Serdal Adalı, Revna Demirören ve Ricardo Quaresma'nın da bulunduğu törenin sonunda Fenerbahçeliler salona girdi. Yapılan tezahüratlar sonucu salonda gerginlik yaşandı.

Bilgi Üniversitesi bünyesindeki öğrenci kulüplerinden biri olan Bilgili Kartallar'ın organize ettiği törende Beşiktaşlı yöneticiler Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu'nun yanı sıra, başkan Yıldırım Demirören'in eşi Revna Demirören ve futbolcu Quaresma ödül aldı.
    Bilgi Üniversitesi'nin Dolapdere Kampüsü'nde gerçekleştirilen ödül törenine Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi üyeleri Serdal Adalı, Cengiz Zülfikaroğlu, kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in eşi Revna Demirören, Revna Demirören'in annesi Tülay Ulusoy, başkanın kızı Yelda Demirören, Portekizli yıldız Ricardo Quaresma, Beşiktaşlı kimlikleriyle tanınan ses sanatçısı Feridun Düzağaç ve gazeteci Rıdvan Akar katıldı.Siyah-beyazlı öğrenciler özellikle yıldız oyuncu Quaresma'ya büyük ilgi gösterdi.
    BEŞİKTAŞLILARA ÖDÜL
    Törende yönetim kurulu üyeleri Serdal Adalı, Cengiz Zülfikaroğlu ve futbolcu Quaresma'nın yanı sıra Revna Demirören, ses sanatçısı Feridun Düzağaç, gazeteci Rıdvan Akar, BJK TV'den Esra Temel ve Dilek Polat alanlarındaki başarılı çalışmalarından dolayı ödül aldı. Sezon başından beri transferlerdeki çalışmalarıyla taraftarların ilgisini çeken yöneticiler Adalı ve Zülfikaroğlu ödülü birlikte aldı. Yöneticiler sahneye çıkarken taraftarlar Diego Forlan'ı istedikleri yönünde tezahürat yaptılar.Ödül töreninde konuşan yönetici Cengiz Zülfikaroğlu bu sezon istedikleri hedefe ulaşamadıklarını belirterek, "Önümüzdeki sezon 2 kupayla üniversiteyi ziyaret edeceğiz. Serdal Adalı konuşmalarında transfer konusunda beni onurlandırıyor. İşlerin büyük payı başta başkan Demirören ve yöneticiler olmak üzere Serdal Adalı'nındır" dedi.Kulüp bünyesindeki sosyal oluşumla toplum yaşamına önemli katkılarda bulunan başkan Demirören'in eşi Revna Demirören ise kendisini ödüle layık gören üniversite öğrencilerine teşekkür ederek, "Beşiktaş Kulübü çatısı altında kurduğumuz heyetle güzel çalışmalara imza attık. Bundan sonra da bu çalışmalara devam edeceğiz. Bu tür çalışmaların geri dönüşü oluyor. Bu ödül de bunlardan biri" diye konuştu.
    QUARESMA'YA BÜYÜK İLGİ
    Ödül töreninde en büyük ilgiyi siyah-beyazlı takımın Portekizli yıldızı Quaresma gördü.Üniversiteye geldiği andan itibaren öğrencilerin coşkusuyla karşılaşan Quaresma, ödül töreninde de aynı ilgiyle karşılaştı.Portekizli oyuncu ödülünü almadan önce üniversite öğrencilerinin isteği üzerine üçlü çektirdi.Ödülünü aldıktan sonra kısa bir konuşma yapan Quaresma, şöyle konuştu:"Ödülü almaktan dolayı teşekkür ediyorum. Bu ödül benim için önemliydi. Beşiktaşlı olmaktan ve burada bulunmaktan mutluyum. Belki bu sezon şampiyon olmadık. Ama kupayı kesin kazanacağız. Önümüzdeki sezondan itibaren şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız. Buna uygun kadro var. Taraftarların hak ettiğini vermek için her şeyi yapacağız."
    TÖREN SONUNDA GERGİNLİK YAŞANDI
    Ödül törenin sonunda salona gelen bazı öğrencilerin Fenerbahçe lehine tezahürat yapması nedeniyle gerginlik yaşandı. Fenerbahçelilerin takımları lehine tezahürat yapması nedeniyle yaşanan gerginlik bu kişilerin salonun dışına çıkarılmasıyla son buldu.

Beşiktaş'tan anlamlı ziyaret

12 Nisan 2011 14:42 | NTV Spor ve Ajanslar
    Beşiktaş yönetim kurulu üyeleri, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti'nin başında bulunan Revna Demirören, futbolculardan Guti ve Ersan Adem Gülüm, lösemi hastası çocukları ziyaret etti.

Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Başkanı ve Asbaşkan Serdal Adalı, Futbol Komitesi Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Akpınar, Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti'nin başında bulunan Revna Demirören, futbolculardan Guti Hernandez ve Ersan Gülüm, lösemi hastası çocukları ziyaret etti.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı'na bağlı Hematoloji servisinde tedavi gören lösemi hastası çocuklar ile yakından ilgilenen yöneticiler ve futbolcular, miniklere Beşiktaş forması hediye etti.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özgün Enver, İstanbul Üniversitesi Hastaneler Genel Direktörü Yrd. Doç. Dr. Haluk Özsarı ile İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Maaş Tahakkuk ve Hesapişleri Müdürü Muhittin Boşat da Beşiktaşlı yetkililere refakat etti.

"Beşiktaş'ta devam edeceğim"

12 Nisan 2011 16:13 | NTV Spor ve Ajanslar
    Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, çok şeyleri hak eden önemli bir kulüpte oynadığını ve ayrılmayı kesinlikle düşünmediğini belirtirken, önümüzdeki sezon her şeyin daha iyi olacağının sözünü verdi.

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma, önümüzdeki sezon kendileri adına herşeyin daha iyi olacağını söyledi.

Bilgi Üniversitesi'nde Bilgili Kartallar'ın ödül törenine katılan ve tören sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Quaresma, aldığı ödülden dolayı gururlandığını belirterek, ''Bundan sonra da böyle bir ödülü almak için elimden geleni yapacağım. Çok önemli kulüpteyim. Bu nedenle çok mutluyum. Bu kulüp daha çok şeyleri hak ediyor. Onlar için her şeyi yapacağım'' dedi.

Siyah-beyazlı oyuncu, önümüzdeki sezon her şeyin daha iyi olacağını vurgulayarak, ''Bunun garantisini veriyoruz. Çünkü bu sezon çok fazla arkadaş geldi. Takıma adapte olmaları ve lige alışmaları zaman alacak. Ancak önümüzdeki sezon her şeyi daha iyi yapmak için hazırız'' diye konuştu.

Quaresma, başka kulüplerin kendisiyle ilgilenmesi konusundaki soruya, ''Beşiktaş'ta çok mutluyum. Burada devam edeceğim'' yanıtını verdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evren abiydi yanlış hatırlamıyorsam Abi ben de Şems'e katılıyorum biraz iyimser yaklaşmışsın açıkçası. Cska maçında Holosko bitti. Eski hızından eski gücünden çok uzakta artık. Bitirici vuruşlardaki sıkıntısı da malumatımız olduğu için artık bize pek katkı verebileceğini sanmıyorum.

Tayfur Hoca'nın ve dolayısıyla transfer komitemizin önceliği sağ bek ve stoper üzerine olmalı. Bu bölgeler en sıkıntılı bölgelerimiz. Hücum hattımız ise bence tam aksine en rahat bölgemiz.

Bunlardan sonra orta saha düşünülebilir. Aurelio'nun yaşının kemale erdiğini düşünürsek oraya iyi bir yerli yedek alınabilir. O konuda da yabancılarda öncelik Fernandes'te olmalı bence.

Forvet transferine ise Bobo gitmediği takdirde gerek olduğunu düşünmüyorum. Almeida yavaş yavaş açıldıkça neler yapabileceğini gösteriyor. İlk alındığı günden beri söylüyordum gol atsa da atmasa da devamlı oynamalı bu adam diye.. Nitekim atmaya da başladı..

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Yanlış anlama.Tabii
    büyüksün bee...
    http://spor.mynet.com/haber/genc-kar...sampiyon/34627

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Evren abiydi yanlış hatırlamıyorsam

Enver

Ben Bobo gitse dahi forvet oyuncusu almamamız gerektiğini düşünüyorum. Kadroda aşırı şişkinlik yapacaktır. Zaten as oyuncumuz Almeida, Holosko ve Nobre onu yedekleyemecekse gerçekten futbolu bıraksınlar Türk bir oyuncuyu Anadolu dan almaya kalksak kapıyı 4 M euro dan açarlar. Yabancı için kontenjan sıkıntısı var falan filan... Birde bir ara Q7 yi forvette mi denemişlerdi ne Gerçi pek verim alamamıştık.

Diğer dediklerine katılıyorum.

Sayfa 7 / 220 İlkİlk ... 567891757107 ... SonSon

Mesaj Yetkileri