Sayfa 20 / 578 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon
571 ile 600 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    artık bence seçilme şansı kalmadı gerçi kendisi kesin kazanırım demiş şu yazılanlara göre ya neyse
    şu yazılara göre diyeceklerim:
    1-Galatasaray, ekonomik gücünü artiracak rasyonel cozumleri üretlemeli ve nefes almalidir 2 kez yazılmış.bkz burada 2-8 paragraf(ben kısaltma yaptım)normalde 2-10

2-gs ye tam tersi başkanın yönettiği bi takım lazım zira evvelden başkanın yönetemediği bi kulüptü gelenin aziz yıldırım gibi gelip yüzlerce milyon ödemezse işi imkansız olur yani bu durum da da aynı şeyler olacak paramız yok alamadık vs.vs. gelenin elini cebine sokması gerek.

3-ulusal/uluslararası biz de biliyoruz ama mesele o değil ki; ulusal olarak daha küme düşmemeye oynuyoruz ne uluslararası yaa?önce bi küme düşmeyelim de şamp.ligini sonra kazanalım zahmet olmazsa zaten öyle bi laf da yok

4- net isim SOLEYEMEM paragrafında ise demek ki dediğim gibi ya kesin kazanıcaz şimdiden görüşüyoruz yada tam tersi nasıl olsa kazanamıcaz adam almaya lüzum yok?gibi bi durum var.

5-ama esas bitiren şudur:futbola yönelik tecrübesizliğim olabilir lafı öncekini gördük o yüzden tekrar futbolu bilmeyen gelirse demek ki 3.ligde şamp.oluruz?

GS sadece futbol takımıdır manası da diğer branşlarda ne gelirse gelsin ne ben nede diğer GSliler futbol takımının durumuna amaaan canım o tek branş düşsün naapalım ??? demiyodur herhalde.

6-bu laf doğru;zira ülkemizde trafik canavarı eskiden bayaa konuşurdu demek ondan gs bu halde?

7-başkanlığı yukarda yazdım.
    arda yı bize bırakın demek istemiş sonrasında.

8-görev verildiği anda demek; demek ki kesin diyolar yanlııış.hem para vermem deyip hem nasıl görev bekliyor anlamadım.

9-desteğe devam o halde.seçilince bişey yapmicaksanız dışardan desteği ne olacak o başka tabii.

10-var tabi ondan bu halde.
    ya harbiden hep denir işte florya ıvır zıvır çok değerli ama hep te GS para krizindedir tuhaf iş.

11-TÜZÜK'Ü değiştirin,TÜZÜĞÜ yapın.

12-p.league de ilk 4 sıra? p ne? premier lig ise ilk 4 değil ki amaç Yani GS de TSL de ilk 4 ???
    gibi bir hedef hiç olmadı ki? eğer o büyük takımlara ulaşmak isteniyorsa klübe para verecek kişi lazım konuşacak değil.

BİTTİ.
    Adam para vermek zorunda değil ki?Galatasaray, dediği gibi, para basması lazım zaten; son yıllarda ŞL gelirleri, aşırı transfer saçmalıkları vs. vs. lerden bu haldeyiz(aslında yönetim mali yönden fena değildi ama dediğim gibi ŞL gelirleri, başarısızlık yani, transferler falan olmadı), bizim klubümüzün niye başkanına borcu olsun ki?Önümüzde bir Yıldırım Demirören örneği yok mu?Beşiktaş'ın ona bayağı bir borcu var yanılmıyorsam?Borç borçtur adamın milyonları bir klübe hibe edecek hali yok...
    Aziz Yıldırım klübe çok para mı aktarmış?Ben ilk yıllarını Yıldırım'ın pek hatırlamıyorum ama şu anda taraftar resmen para basıyor kulübe.50.000 kişilik stat, ortalama seyirci sayısı bayağı fazla.Fenerium ürünleri bayağı satılıyor vs. vs.Aziz Yıldırım cebinden para veriyor mu?Pek sanmıyorum...

P.Lig'de ilk 4'e oynayacak kapasiteye ulaşırsak zaten Türkiye'de tek rakibimiz THY olur

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Ünal aysal gelirse peter kenyon ve ekibi geri dönecek.Adam gibi başkan adayı yokki arkadaş

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Time Cris View Post
    Ünal aysal gelirse peter kenyon ve ekibi geri dönecek.Adam gibi başkan adayı yokki arkadaş
    Galatasaray'a mı geri dönecek,yoksa futbola mı geri dönecek?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

nete düşen bir gs yeni forması

Sheriff Misafir

Harbiden mükemmelmiş iki tasarımda.

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post

Arka Sayfada Vardı Paylaşılmıştı

http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=494

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Barcelona - Galatasaray , Manu - Fenerbahçe maçları oynanacakmış 19 Temmuz tarihi sanırım.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Barcelona - Galatasaray , Manu - Fenerbahçe maçları oynanacakmış 19 Temmuz tarihi sanırım.
    fenerle galatasarayın suçu ne yeselerdi birbirlerini

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

http://galatasarayformalari.blogspot...ygisizlik.html

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

1-formalar ufak gibi.photoshoplu herhalde
    2-bank asyanın en güzel forması bizde olacak

sayfa açılmıyor.

1-formalar ufak gibi.photoshoplu herhalde
    2-bank asyanın en güzel forması bizde olacak
    Ne Güzel İşte Ligtvden Kurtuluyonuz Daha Ne İstiyonuz Maçlar Beleş Hemde Kazanılmadık Kupa Bırakmadık Diye Hava Atacaksınız Rakiplerinize Sizde Var mı Diyeceksiniz O Kupa

Ben Olsam Sevinçten Dört Köşe olurdum Galatasaraylıların Yerinde

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Ne Güzel İşte Ligtvden Kurtuluyonuz Daha Ne İstiyonuz Maçlar Beleş Hemde Kazanılmadık Kupa Bırakmadık Diye Hava Atacaksınız Rakiplerinize Sizde Var mı Diyeceksiniz O Kupa

Ben Olsam Sevinçten Dört Köşe olurdum Galatasaraylıların Yerinde
    aslında bak o açıdan haklısın ama gene de süper ligde olmak gerek.
    Trt de her hafta GS nin maçını veriyomuş

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ondan sonra sırayla Fb BJK TS BUrsa felan Bank Asya'ya gelip orda birbirlerini yerlerse hiç şaşmam Lig TV felanda yayın haklarını alır eski tas eski hamam olur herşey

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

sayfa açılmıyor.
    çakma o formalar galatasarayformalari.blogspot ekibi tasarlamış daha önceden o blog dan sezon formalarını erken g gören haber siteleride gerçek sanıp almış

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bülent Tulun TRT'de Gerets'le pazarlık halinde olduklarını söylemiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Bülent Tulun TRT'de Gerets'le pazarlık halinde olduklarını söylemiş.
    Gerets giderken "Bir gün geri döneceğim" demişti.. Gelmesi halinde halay çekerim..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sağ taraftaki formada GS logosu ve Madrid logosu sanırım karışık birşey çıkmış ortaya. Çünkü GS logosunun üstünde nokta yok diye biliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Ondan sonra sırayla Fb BJK TS BUrsa felan Bank Asya'ya gelip orda birbirlerini yerlerse hiç şaşmam Lig TV felanda yayın haklarını alır eski tas eski hamam olur herşey
    daha neler
    süper ligde kim şampuan olcak o zaman
    (şampuanı bilinçli yazdım )

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Sağ taraftaki formada GS logosu ve Madrid logosu sanırım karışık birşey çıkmış ortaya. Çünkü GS logosunun üstünde nokta yok diye biliyorum.
    GALATAMADRİD olmuş evet benim de dikkatimi çekti.
    nokta değil de kral tacı o yalnız.

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Gerets giderken "Bir gün geri döneceğim" demişti.. Gelmesi halinde halay çekerim..
    halay çekmek gereks

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post

Galatasaray'ın ilk amblemi, 333 Şevki Ege tarafından çizildi. Bu, ağzında futbol topu olan kanatları gerili bir kartaldı. "Kartal", Galatasaraylıların üzerinde durduğu bir amblem örneğiydi. Ancak, kartal adı benimsenmeyince, Şevki Ege'nin kompozisyonu bir kenara itildi. Sonraları, Galatasaray amblemi doğdu ve benimsendi.

http://www.galatasaray.org/tarih/pages/tarihlogo.php
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Galatasaray taraftar sitelerinden birine bakıyorum da, "Galatasaray'a kim transfer olsun? " diye bir soru var. Bazı cevaplar şöyle:

-Manuel Neuer, Schalke'de süper kaleci.
    -Michael Owen var, bizde kesin patlama yapar.
    -Robin van Persie.
    -Drogba.
    -Lincoln tarzı bir oyun kurucu. Lincoln olsun demiyorum ama olursa süper olur.
    -Balázs Dzsudzsák
    -Neymar, Eden Hazard, bu gençler süper.
    -Gareth Bale, Fernando Muslera, Bryan Ruiz, Alexis Sanchez, Andrea Barzagli. Hepsi bir arada.
    -Falcao, Mexes.
    -Grosicki, Cenk Tosun, Karcemarskas.
    -Marek Hamsik, Aaron Lennon ve birçok diğer isim.

Taraftarın hali bu. İstenen isimler ya çok göz önünde olup bir kere bile izlenmemiş isimler ya da Türkiye Ligi'nde basının övdüğü isimler.

Yoksa başkası olsa, Gareth Bale der miydi ? Adamın potansiyeli belli, takımında ne yaptığı belli. Kaç para ettiği belli.

Aristokrat gibi görünmek istemiyorum fakat taraftarın bu cahiliyetiyle daha çok kelle gider.

Edit : Bi tane daha buldum : "1:serdar kesimal 2:emana 3:seedorf 4:volkan şen 5:drogba 6:hazard 7:emenike 8choa 9zan ipek 10:keita anlaşılan takımın komple değişmesi lazım ama ne olursunuz ihtiyar almayın ze roberto gibi falan aman aman önümüzdeki sezonda çileçekmek istemyoruz......"

Seedorf'un yaşını birisi arkadaşa söylemeli bence.

Bir kitle bu kadar medyanın gazına gelmez yahu yemin ediyorum gelmez. Medya ne diyorsa, kulağa hangi isim geliyorsa aynen yazılıyor. Muhakeme, tasnif hiçbir şey yok.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Taraftar cahil,yönetim çok akıllı,çok başarılı yahu.Zaten bu kadar iyi araştırmacı olan ve futbolu çok iyi bilen bir ülke olsaydık futbolun beşiği Türkiye olurdu.Bizde Fm oynamasak bu yukarıdakilerden hariç başka oyuncu sayamayız.Hangi ligi şifresiz doğru düzgün izliyoruz.Ne yazık ki taraftarlar çok cahil.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Taraftar cahil,yönetim çok akıllı,çok başarılı yahu.
    Böyle bir şey dediğimi sanmıyorum Berk.

Ben iyi bir araştırmacı olmak, futbol bilgini olmaktan da bahsetmiyorum. Birazcık futbol kültürü bunları bilmeyi öğretir. İtalya'da da maçlar şifreli fakat hiçbir Udinese taraftarı "Oo Gareth Bale'i alsak süper olur. Hem televizyondan dinledim süper topçu." demez.

"Kültür" için maçların şifresiz yayınlanması tek yol değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Edit : Bi tane daha buldum : "1:serdar kesimal 2:emana 3:seedorf 4:volkan şen 5:drogba 6:hazard 7:emenike 8choa 9zan ipek 10:keita

Seedorf'un yaşını birisi arkadaşa söylemeli bence.
    evet seedorf hazard dan drogba dan önce

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Taraftarın cahiliyetinden bahsetmedin mi ? Bu arada Udinese taraftarının böyle bir şey demeyeceğini nereden biliyorsun ki

Kültür neyle kazanılır peki ? Futbol kültürü ? İzleyerek mi dinleyerek mi ? Tabi en iyi yaşayarak yaşanır da hangimiz yaşıyoruz futbolu ? Zaten önemli olan bu adam "Tottenham'da çok iyi oyuncu" demek değil.Şu ana kadar bu bilgini nereden kazandın ? Öncelikle izleyerek değil mi ? Şifresiz oynanan maçları izleyerek sevdin,oynadın,canlı gözle izledin,yaşadın belki de.Kültür olmasa da bir kültürün başlangıcıdır izlemek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aci olan kisim taraftarin cahilligi degil ki bu dunyada kac kisi diger ulkelerdeki genc potansiyelli yildizlari patir kutur sayabiliyor? Televizyondan izledigi kadar iste Hazard olsun Bale olsun bunlari soyluyorlar. Asil isin aci tarafi sportif direktorlerin de bu kadar cahil olmasi ve scout ekibinin adeta hicbir ise yaramamasi. Taraftar bu kadar cahil olur normaldir ama yoneticilerin taraftarlardan buyuk bir farka sahip olmasi lazim.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bir ülkede yaşamak ve o ülkenin liglerini takip etmek genç yıldızları da, kaliteli olgun yaştaki futbolcuları da bilmek için yeterlidir. Şu anda Ligleri izlenebilir ve oyuncu alınabilir dediğimiz 4-5 analig +10 civarı normal ligler var. Yani İtalya,İspanya,Almanya,İngiltere ve Fransa gibi ligler zaten çok göz önünde oldugu için oralarda yaşamaya bile gerek yok ama yerel basın oyuncuları daha çok ön plana çıkarıyor. Bu yüzden oralarda da yaşamak lazım. Onların yanı sıra Belçika,Rusya,Portekiz,Hollanda vb. liglerden de Türk takımlarında yıldız statüsünde oynayabilecek onlarca oyuncu mevcut. Ben Galatasaray yönetimiminin yerinde olsam bu işin peşine düşüp gittiği ülkede adam gibi futbol takip edecek, barlarda gece hayatlarına takılıp kulübü unutmayacak,gezip eğlenip vaktini boşa geçirmeyecek cinsten 20 tane kalifiye elemanı o ülkenin maddi gelir standartlarının biraz daha üzerinde bir maaşla çalıştırarak çok da güzel bir scout ekibi kurarım Yani bu iş 2 yönetici+3 menajerle olmaz. Baya bildiğin seçilecek olan kişiler o üllkeye gidip orada yaşamlarını sürdürecek ve iş olarak da tüm ligleri takip edecekler. Sene sonunda da ülke çapında ön plana çıkan futbolcuların isim listesini yönetime sunacaklar. Bu sayede varya her sene hiç zorlanmadan eksik mevkilere adam buluruz. Maaliyeti de öyle çok aşırı olmaz bu işin
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    bir ülkede yaşamak ve o ülkenin liglerini takip etmek genç yıldızları da, kaliteli olgun yaştaki futbolcuları da bilmek için yeterlidir. Şu anda Ligleri izlenebilir ve oyuncu alınabilir dediğimiz 4-5 analig +10 civarı normal ligler var. Yani İtalya,İspanya,Almanya,İngiltere ve Fransa gibi ligler zaten çok göz önünde oldugu için oralarda yaşamaya bile gerek yok ama yerel basın oyuncuları daha çok ön plana çıkarıyor. Bu yüzden oralarda da yaşamak lazım. Onların yanı sıra Belçika,Rusya,Portekiz,Hollanda vb. liglerden de Türk takımlarında yıldız statüsünde oynayabilecek onlarca oyuncu mevcut. Ben Galatasaray yönetimiminin yerinde olsam bu işin peşine düşüp gittiği ülkede adam gibi futbol takip edecek, barlarda gece hayatlarına takılıp kulübü unutmayacak,gezip eğlenip vaktini boşa geçirmeyecek cinsten 20 tane kalifiye elemanı o ülkenin maddi gelir standartlarının biraz daha üzerinde bir maaşla çalıştırarak çok da güzel bir scout ekibi kurarım Yani bu iş 2 yönetici+3 menajerle olmaz. Baya bildiğin seçilecek olan kişiler o üllkeye gidip orada yaşamlarını sürdürecek ve iş olarak da tüm ligleri takip edecekler. Sene sonunda da ülke çapında ön plana çıkan futbolcuların isim listesini yönetime sunacaklar. Bu sayede varya her sene hiç zorlanmadan eksik mevkilere adam buluruz. Maaliyeti de öyle çok aşırı olmaz bu işin
    Aynen hocam bu iş böyle olur ama nerede o vizyon. Belki Ünal Aysal'la birlikte olur.

İŞTE YENİ SEZON FORMALARIMIZ
    Geçen sene Mart ayında kendi kaynaklarımızdan aldığımız kesin bilgilerle formaları daha çıkmadan 4 ay öncesinde duyurmuştuk. Bu sezon yepyeni bir marka ve gerek çok geç tasarlanmaları gerekse daha ilk sezon oldukları için çok sıkı korunan yeni formalarımız var.

Etrafta dolaşan duyumlar var ancak biz her duyumu buraya yazmıyoruz. Kendi güvenilir kaynaklarımız olmadığı sürece pek yer vermiyoruz açıkçası. Forumun başganlarından Recep Çınar yaklaşık 2 hafta önce sağlam bir kaynaktan yeni sezon formalarımız hakkında duyumlar almıştı, bu 2 hafta içinde ben kendi kaynaklarımdan bu duyumları kesinleştiremedim. Ancak Recep yeni bilgiler ve teyitler ile mesaj yolladı bana. Bugün de hemen hemen aynı bilgiler ile Footballove'dan Koray ile temasa geçilmiş. Bilgiler birbirleri ile örtüşünce artık yazmakta fayda var. Bizim bildiklerimizi, duyduklarımızı bütün taraftarlar ile paylaşmak gerek.

İŞTE YENİ SEZON FORMALARI;

- PARÇALI FORMA

- BEYAZ FORMA

- SARI FORMA

- SİYAH FORMA

AYRICA;

-Galatasaray Store kapanıyor, gelecek sene storeumuzun adı Galatasaray Nike Store olacak ve stada 3 katlı dev bir mağaza dikilecek.

-Korsan sorununa çözüm olarak formalarda müthiş ve taklit edilemez detaylar olacak. Barcelona-Arsenal-Man U kalitesinde ve ciddiyetinde formalar üretilecek.

-Nike Hollanda bizim işle ve formalar ile uğraşan ekip. Nike Türkiye ile alakamız yok. Muhatabımız tamamıyla Nike Hollanda.

-Sarı ve siyah formalarımız düz olacak ve Brezilya'nın Dünya Kupası'nda giydiği gibi omuzlardan şeritler inecek. Bu 2 formanın sadeliği formanın içine işlenmiş müthiş detay ve desenlerle süslenecek. Beyaz formamızda Nike'ın gelecek senede de kullanmaya devam edeceği tırtıklı çizgiler olacak. Biz boydan geçeceğini tahmin ettik.

-Formalar 2 tip üretilecek. Bir taraftar bir de Dri-Fit. Taraftar formalarının fiyatı 70-80 arası (tam rakamı vermeyeyim), Dri-Fit formalar ile 95-100 arası bir fiyattan satılacak.

Bizim aldığımız bilgiler bu yönde. Yeni bilgiler geldiği zaman yazmaya devam edeceğiz. Kesinlikle kaynaksız kullanmamanızı rica ederim. Özellikle kefal gazetelere bu ricam.

http://galatasarayformalari.blogspot...malarimiz.html

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ürün almak için stada mı gideceğiz ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haberin aynısını yazacaktım ama hayır tabii ki sadece Store'un adı değişiyor bence ve müthiş oldu Nike'la anlaşmamış gerçekten. Sarı forma alacağım %99

Ayrıca o tırtıklı çizgiler şu formadaki çizgilere benzerse müthiş bir tasarım çıkabilir ortaya;
    http://www.bizde.com/r/galatasaray-2..._989329_r1.jpg

Mesaj Yetkileri