artık bence seçilme şansı kalmadı gerçi kendisi kesin kazanırım demiş şu yazılanlara göre ya neyse
şu yazılara göre diyeceklerim:
1-Galatasaray, ekonomik gücünü artiracak rasyonel cozumleri üretlemeli ve nefes almalidir 2 kez yazılmış.bkz burada 2-8 paragraf(ben kısaltma yaptım)normalde 2-10
2-gs ye tam tersi başkanın yönettiği bi takım lazım zira evvelden başkanın yönetemediği bi kulüptü gelenin aziz yıldırım gibi gelip yüzlerce milyon ödemezse işi imkansız olur yani bu durum da da aynı şeyler olacak paramız yok alamadık vs.vs. gelenin elini cebine sokması gerek.
3-ulusal/uluslararası biz de biliyoruz ama mesele o değil ki; ulusal olarak daha küme düşmemeye oynuyoruz ne uluslararası yaa?önce bi küme düşmeyelim de şamp.ligini sonra kazanalım zahmet olmazsa zaten öyle bi laf da yok
4- net isim SOLEYEMEM paragrafında ise demek ki dediğim gibi ya kesin kazanıcaz şimdiden görüşüyoruz yada tam tersi nasıl olsa kazanamıcaz adam almaya lüzum yok?gibi bi durum var.
5-ama esas bitiren şudur:futbola yönelik tecrübesizliğim olabilir lafı öncekini gördük o yüzden tekrar futbolu bilmeyen gelirse demek ki 3.ligde şamp.oluruz?
GS sadece futbol takımıdır manası da diğer branşlarda ne gelirse gelsin ne ben nede diğer GSliler futbol takımının durumuna amaaan canım o tek branş düşsün naapalım ??? demiyodur herhalde.
6-bu laf doğru;zira ülkemizde trafik canavarı eskiden bayaa konuşurdu demek ondan gs bu halde?
7-başkanlığı yukarda yazdım.
arda yı bize bırakın demek istemiş sonrasında.
8-görev verildiği anda demek; demek ki kesin diyolar yanlııış.hem para vermem deyip hem nasıl görev bekliyor anlamadım.
9-desteğe devam

o halde.seçilince bişey yapmicaksanız dışardan desteği ne olacak o başka tabii.
10-var tabi ondan bu halde.
ya harbiden hep denir işte florya ıvır zıvır çok değerli ama hep te GS para krizindedir tuhaf iş.
11-TÜZÜK'Ü değiştirin,TÜZÜĞÜ yapın.
12-p.league de ilk 4 sıra? p ne? premier lig ise ilk 4 değil ki amaç Yani GS de TSL de ilk 4 ???
gibi bir hedef hiç olmadı ki? eğer o büyük takımlara ulaşmak isteniyorsa klübe para verecek kişi lazım konuşacak değil.
BİTTİ.