Galatasaray taraftar sitelerinden birine bakıyorum da, "Galatasaray'a kim transfer olsun? " diye bir soru var. Bazı cevaplar şöyle:

-Manuel Neuer, Schalke'de süper kaleci.
-Michael Owen var, bizde kesin patlama yapar.
-Robin van Persie.
-Drogba.
-Lincoln tarzı bir oyun kurucu. Lincoln olsun demiyorum ama olursa süper olur.
-Balázs Dzsudzsák
-Neymar, Eden Hazard, bu gençler süper.
-Gareth Bale, Fernando Muslera, Bryan Ruiz, Alexis Sanchez, Andrea Barzagli. Hepsi bir arada.
-Falcao, Mexes.
-Grosicki, Cenk Tosun, Karcemarskas.
-Marek Hamsik, Aaron Lennon ve birçok diğer isim.

Taraftarın hali bu. İstenen isimler ya çok göz önünde olup bir kere bile izlenmemiş isimler ya da Türkiye Ligi'nde basının övdüğü isimler.

Yoksa başkası olsa, Gareth Bale der miydi ? Adamın potansiyeli belli, takımında ne yaptığı belli. Kaç para ettiği belli.

Aristokrat gibi görünmek istemiyorum fakat taraftarın bu cahiliyetiyle daha çok kelle gider.

Edit : Bi tane daha buldum : "1:serdar kesimal 2:emana 3:seedorf 4:volkan şen 5:drogba 6:hazard 7:emenike 8choa 9zan ipek 10:keita anlaşılan takımın komple değişmesi lazım ama ne olursunuz ihtiyar almayın ze roberto gibi falan aman aman önümüzdeki sezonda çileçekmek istemyoruz......"

Seedorf'un yaşını birisi arkadaşa söylemeli bence.

Bir kitle bu kadar medyanın gazına gelmez yahu yemin ediyorum gelmez. Medya ne diyorsa, kulağa hangi isim geliyorsa aynen yazılıyor. Muhakeme, tasnif hiçbir şey yok.