1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    iyi de benim dediğimle ne alakası var bizim başkanımz adnan polatla da ardayla da çok samimi sanki sen samimi olduğun insana böyle şeyler demiyosun ... kalkıp televizyon programında mı demiş ayrıca kameralar zaten aziz yıldırımın olduğu her yerde olucak ? bu konuyla cidden alakasız söylediğin şey sadece olayın farkında olup kendini savunmak resmen , bence doğru konuşmadı ondan sonra burda deyince yok biz öyle bişey demiyoruz falan denir işte fark bu biz olmassak kimsenin olup olmaması umrumuzda değil ama diğer takımlardaki ortak kanı bu onun için 17'ye tek diyoruz , bilmem anlatabildim mi bu güne kadar kabul ettiremedik neden böyle dediğimizi belki objektif bakan birkaç arkadaş kabul edebilir.
    Yav bu resmen sizin kendi cikardiginiz bi olay 17 ye 1 muhabbeti. fb cumhuriyeti diye de bisey uydurdunuz bu yüzden millet sevmiyor sizi Bilica'dan Lugano'dan Emre'den dolayi da sevmiyorlar.Ben Fbli olsam umursamam bunu diger takimlarin size karsi olan tutumlarini. Siz niye bu kadar takiliyorsunuz ki.

Illa samimi diye lan mi diyebilecek Gs kaptanina. O zaman Arda da bugünkü aciklamalarinda oldukca neseliydi Ts olsun falan derken bu da samimi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Yav bu resmen sizin kendi cikardiginiz bi olay 17 ye 1 muhabbeti. fb cumhuriyeti diye de bisey uydurdunuz bu yüzden millet sevmiyor sizi Bilica'dan Lugano'dan Emre'den dolayi da sevmiyorlar.Ben Fbli olsam umursamam bunu diger takimlarin size karsi olan tutumlarini. Siz niye bu kadar takiliyorsunuz ki.

Illa samimi diye lan mi diyebilecek Gs kaptanina. O zaman Arda da bugünkü aciklamalarinda oldukca neseliydi Ts olsun falan derken bu da samimi.
    şimdi arkadaşım fenerbahçe cumhuriyeti ne kadardır süre gelen birşey fenerbahçeyle ilgili olan bu muhabbet ne kadardır süre gelen birşey ona da bakmak lazım hepimiz Türk evladıyız fenerbahçe cumhuriyeti sadece sembol olarak bir isim kimse gerçekten öyle bir cumhuriyette yaşamıyor sen hagiye komutan deyince veya başka takıma küfür edince onların gerçekten öyle olmadığı gibi , isimler konuşulmaya başlanırsa sende sayarsın bende sayarım emre dediğin adama daha transfer olmadan bir gün önce tapan galatasaraylıları biliyorum diycem ki hepiniz öyleydiniz lugano kendi takımında olsa taparsın bülent korkmazdan haz duymam diğer renkdaşlarım nefret eder ama ben saygı duyarım çünkü görebiliyorum , objektifim o adam benim takımımda olsa hastası olurdum o adamın ? ama say say bitmez , toraman , arif , korkmaz , nouma o bu şu , insanlarla bu nefreti açıklayamazsın kimse açıklayamaz bizden de kemalettin dersin lugano dersin de dersin ... neşeli olduğunu ve samimi olduğunu biliyorum ve bunun "ben bir fenerbahçeli olarak" galatasaray kaptanına en büyük ve çekişmekten en büyük zevk aldığım rakibin kaptanına yakışmadığını görebiliyorum kaldı ki diğer hareketlerinin yakışmadığını görebildiğim gibi , bunu fanatik gözlerle bakmayan herkesin de görebileceğini düşünüyorum

Mesaj Yetkileri