Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Bucaspor kazanır

2 7.14%
  • Fenerbahçe kazanır

21 75.00%
  • Berabere biter

5 17.86%
Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 240 sonuç

Konu: Bucaspor - Fenerbahçe [30. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bucasporlu Musa Aydın maç sonrası yaptığı açıklamada, "Maç içinde Emre'yle sürekli diyaloğum oldu. Onun saha içinde ne kadar çirkef olduğunu herkes biliyor. Rakiplerine adam gibi davranmıyor, her türlü pisliği yapıyor, aşağılayıcı sözler söylüyor. Maçta öne geçince sustu ama mağlupken sürekli konuştu. Yakıştıramıyorum." diye konuştu.

"BANA ADAMLIK ÖĞRETEMEZ"
    Emre Belözoğlu ise Musa Aydın'a, "Musa bana adamlık öğretemez. Bu konuların sahada kalması taraftarıyım. İnşallah Musa ile daha uzun yıllar karşı karşıya oynarız. Saha içindeki atmosfer biraz farklı oluyor. Musa'dan biraz anlayış beklerdim" şeklinde cevap verdi.

Emre çok güzel kendine yakışır cevabı vermiş , Musa önce söyleyeceklerini cesur olup ağzını kapamadan söylesin

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Saçları kestirmek şart oldu. Aşırı derecede saçlarımda beyaz var yani. Milletin saçına aklar dertten düşer bizim payımıza Fener düşer (: . Ne kadar ağlasakta sövsekte her ne kadar saçlarıma bu yaşta aklar düşüp yaşlansamda ben yinede razıyım Fenerle yaşlanmaya...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Saçları kestirmek şart oldu. Aşırı derecede saçlarımda beyaz var yani. Milletin saçına aklar dertten düşer bizim payımıza Fener düşer (: . Ne kadar ağlasakta sövsekte her ne kadar saçlarıma bu yaşta aklar düşüp yaşlansamda ben yinede razıyım Fenerle yaşlanmaya...
    Kanka o genetiktir ya fenerden değildir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sergene göre maçın adamı guiza

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Teknik ekip bu maçta yediğimiz golleri iyice incelemeli. Yediğimiz ilk golde Yobo, Santos ve bir oyuncumuz daha var; üçü de Musa'nın arka direğe koşusunu izliyor. İkinci golü bana göre Volkan çıkarmalıydı. Üçüncü golde defans oyuncularımız rakibe o şutu çektirmemeliydi. İBB gibi kontra uzmanı bir takım Buca'nın ödetemediği bedeli ağır ödetir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ilk iki golde de lugano'nun bariz hatası var. bugün rezalet oynadı. son golde de yobo gerekeni yaptı ama yetişen olmadı.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Güiza Fener'e Geldiğinden Beri İlk Kez Zor Bir Topu Gol Yaptı
    Güiza'yı dikkatli bir şekilde izlerseniz attığı gollerin yarısından fazlası zor gollerdir.

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Özeti veren bir site var mı ?
    www.acunn.com

Ediz'in pozisyonunu hakem bir açıklasın . Ediz orada elini neresine koyacak ? M.Merk açıklamasını yaptı . Başka birşey demiyorum . Bu sene şampiyon ANADOLUDAN

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Her hafta Buca maçını izleyen biri olarak açık söylemek gerekirse Buca her zaman ki oyununu oynadı, yani ne 3-1 öndeyken teşviklenmişti ne de 5-3'ken yatmıştı. Attığı goller Buca'ya has goller yedikleri de zaten böyle olmasa potada olmazdı. Fenerbahçe dersine hiç mi hiç çalışmamış bu dakika'dan sonra Şampiyonluğu ancak Fenerbahçe kendi kaybeder.

Aykut'un daha dikkatli olması gerek şansınız her zaman yaver gitmeyebilir, işi şansa bırakmamak gerek.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Tebrikler Fenerbahçe yine kazandı.Adamalr bulduğunu atıyor ve kazanıyor herkes biz değil.Alex Alex Alex ya bu adam tartışmasız kral abi.Benim gözümde Fener değil Alex şampiyon.Şampiyon kim olursa olsun üzülmem ama biz şampiyon olamassak ş.l'inde ön eleme oynayacağız ona üzülüyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Guiza'ya sakatlık yaramış yahu

maçı izlerken öldük öldük dirildik.. ilk yarı ne oldu anlamadım, yol geçen hanıydık. maç 3-1'e gelince yıkıldım desem yeridir. neyseki kazanmayı bildik, ama kaba etimden ter aktı, itiraf edeyim..

umarım gelecek haftalarıda kayıpsız atlatırız. yani en azından skor hiç bu aşamaya gelmesin.1-0 olsun, bizim olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bu el pozisyonundan çok daha basit çarpmalara bu ülkede yıllardır penaltı çalındı. Bu sebeple kimse Bünyamin Gezer'e bu penaltıyı niye verdin diyemez.

Mustafa Denizli -Maraton-

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Neyse, isteyen sevinsin, isteyen üzülsün. Biz bu gecenin tadını çıkarmaya bakalım:

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Hiç kasmaya gerek yok. Her zaman olduğu gibi şimdi hep bir ağızdan .

Fener gol gol gol, Şampiyonluk geliyor (:

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tamam silin Alex'in penaltı golünü hadi 4-3 kazandık oldumu?

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Tamam silin Alex'in penaltı golünü hadi 4-3 kazandık oldumu?
    Yok zaten belirttiğim gibi biz ne kadar bir yerlerimizi yırtsakta 3 puan Fenerbahçe'nin hanesine yazıldı .

Ayrıca maç sonundaki Ediz'in açıklamaları çok güzeldi . Maçı çok iyi yorumladı .

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ya zaten o verdiğin linkin adresi bir defa trabzonspor'un kalkıpda sanki Beyler adam haklı penaltı verdi dicek halleri yok, eğer o penaltı olmasaydı 2 dakika sonra yine bir pozisyon olurdu Fenerbahçe zaten golle buluşurdu ha penaltı oldu ha olmadı sonuçta verildi iyi veya kötü, karşıt bir yerden getirmenin anlamı yok videonun..

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bu Anadolu-İstanbul muhabbetini anlamıyorum. Oldu olacak İstanbul ligini ayıralım en azından böyle dayanışma muhabbetleri olmaz. Anadolu ayrı bir lig yapsın, İstanbul ayrı bir lig. En sonunda da Anadolu şampiyonuyla İstanbul şampiyonu kendi arasında bir play-off oynasın; birileri İstanbul'dan kurtulsun, bizde bu muhabbetten kurtulalım.

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Ya zaten o verdiğin linkin adresi bir defa trabzonspor'un kalkıpda sanki Beyler adam haklı penaltı verdi dicek halleri yok, eğer o penaltı olmasaydı 2 dakika sonra yine bir pozisyon olurdu Fenerbahçe zaten golle buluşurdu ha penaltı oldu ha olmadı sonuçta verildi iyi veya kötü, karşıt bir yerden getirmenin anlamı yok videonun..
    İhtimaller üzerine konuşmasak daha iyi olur ... Haftaya Belediye maçı sonunda bu konuşmanın yapılmaması dileğiyle hepinize iyi geceler .

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Benim için hava hoş ben futbolda doğru nerede olursa oradayım..

Görüşmek dileğiyle..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçe bu şansıyla mümkünatı yok şampiyonluğu kaybetmez.Geçen hafta son dakikada direkten dönen topun Santos'un önünde kalması,bu hafta 2 farklı geriye düştükten kısa bir süre sonra penaltı kazanması.Tabii buraya kadar gelmelerinde ikinci yarıda gösterdikleri üstün performansında etkisi var.Tebrikler.

Ha bir de penaltı pozisyonu seyredince aklıma geçen sene bizim maçta benzer pozisyonda Lugano'nun hareketine verilen karar geldi aklıma.Maçın hakemini öğrendiğimde daha da bir ilgincime gitti.

http://www.youtube.com/watch?v=ujMrqjVnmlU
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Fenerbahçe bu şansıyla mümkünatı yok şampiyonluğu kaybetmez.Geçen hafta son dakikada direkten dönen topun Santos'un önünde kalması,bu hafta 2 farklı geriye düştükten kısa bir süre sonra penaltı kazanması.Tabii buraya kadar gelmelerinde ikinci yarıda gösterdikleri üstün performansında etkisi var.Tebrikler.

Ha bir de penaltı pozisyonu seyredince aklıma geçen sene bizim maçta benzer pozisyonda Lugano'nun hareketine verilen karar geldi aklıma.Maçın hakemini öğrendiğimde daha da bir ilgincime gitti.

Türkiye'de hakemler ne zaman bir standart tutturdular ki.Aynı yıl içinde bile oluyor hatalar.

Federasyondada aynısı var.Bizim maçta hakemin kafası yarıldı diye hemen saha kapama verdiler.Antep maçında yapılanlara sadece 75 bin tl para cezası.Hiçbir zaman eşit olmadı kişiler veya kurumlar bu ülkede.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Türkiye'de hakemler ne zaman bir standart tutturdular ki.Aynı yıl içinde bile oluyor hatalar.

Federasyondada aynısı var.Bizim maçta hakemin kafası yarıldı diye hemen saha kapama verdiler.Antep maçında yapılanlara sadece 75 bin tl para cezası.Hiçbir zaman eşit olmadı kişiler veya kurumlar bu ülkede.
    Bence de eşit değil.. Geçen yıl hakemin kafası yarıldı diye bize 2 maç seyircisiz ceza vermişlerdi.. Standart yok işte ne kadar ilginç.. Ayrıca gördüğüm kadarıyla bu maçlardaki hakemler farklı ben mi yanlış gördüm?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Bence de eşit değil.. Geçen yıl hakemin kafası yarıldı diye bize 2 maç seyircisiz ceza vermişlerdi.. Standart yok işte ne kadar ilginç.. Ayrıca gördüğüm kadarıyla bu maçlardaki hakemler farklı ben mi yanlış gördüm?
    Ben bu maçiçin veya bu penaltı için söylemedim bu her zaman böyle.Ben hakemleri bahane etmiyorum kardeşim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Ben bu maçiçin veya bu penaltı için söylemedim bu her zaman böyle.Ben hakemleri bahane etmiyorum kardeşim.
    Ben de genel söyledim aslında adaletin eşit dağıtılmadığını..

maça indirgediğim pozisyon beşiktaş maçıyla buca maçının hakemleriydi.. Eğer aynı hakem olduğu için yazılmışsa değil demek istedim..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Guizanin atmasina sevindim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post

Hakem Hüseyin Göçek.Ne ilgincine gitti anlamadım ?

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Mesaj Yetkileri