Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Bucaspor kazanır

2 7.14%
  • Fenerbahçe kazanır

21 75.00%
  • Berabere biter

5 17.86%
1 ile 30 arası toplam 240 sonuç

Konu: Bucaspor - Fenerbahçe [30. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Fenerbahçe bu şansıyla mümkünatı yok şampiyonluğu kaybetmez.Geçen hafta son dakikada direkten dönen topun Santos'un önünde kalması,bu hafta 2 farklı geriye düştükten kısa bir süre sonra penaltı kazanması.Tabii buraya kadar gelmelerinde ikinci yarıda gösterdikleri üstün performansında etkisi var.Tebrikler.

Ha bir de penaltı pozisyonu seyredince aklıma geçen sene bizim maçta benzer pozisyonda Lugano'nun hareketine verilen karar geldi aklıma.Maçın hakemini öğrendiğimde daha da bir ilgincime gitti.

http://www.youtube.com/watch?v=ujMrqjVnmlU
    Türkiye'de hakemler ne zaman bir standart tutturdular ki.Aynı yıl içinde bile oluyor hatalar.

Federasyondada aynısı var.Bizim maçta hakemin kafası yarıldı diye hemen saha kapama verdiler.Antep maçında yapılanlara sadece 75 bin tl para cezası.Hiçbir zaman eşit olmadı kişiler veya kurumlar bu ülkede.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Türkiye'de hakemler ne zaman bir standart tutturdular ki.Aynı yıl içinde bile oluyor hatalar.

Federasyondada aynısı var.Bizim maçta hakemin kafası yarıldı diye hemen saha kapama verdiler.Antep maçında yapılanlara sadece 75 bin tl para cezası.Hiçbir zaman eşit olmadı kişiler veya kurumlar bu ülkede.
    Bence de eşit değil.. Geçen yıl hakemin kafası yarıldı diye bize 2 maç seyircisiz ceza vermişlerdi.. Standart yok işte ne kadar ilginç.. Ayrıca gördüğüm kadarıyla bu maçlardaki hakemler farklı ben mi yanlış gördüm?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Bence de eşit değil.. Geçen yıl hakemin kafası yarıldı diye bize 2 maç seyircisiz ceza vermişlerdi.. Standart yok işte ne kadar ilginç.. Ayrıca gördüğüm kadarıyla bu maçlardaki hakemler farklı ben mi yanlış gördüm?
    Ben bu maçiçin veya bu penaltı için söylemedim bu her zaman böyle.Ben hakemleri bahane etmiyorum kardeşim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Ben bu maçiçin veya bu penaltı için söylemedim bu her zaman böyle.Ben hakemleri bahane etmiyorum kardeşim.
    Ben de genel söyledim aslında adaletin eşit dağıtılmadığını..

maça indirgediğim pozisyon beşiktaş maçıyla buca maçının hakemleriydi.. Eğer aynı hakem olduğu için yazılmışsa değil demek istedim..

Mesaj Yetkileri