Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Bucaspor kazanır

2 7.14%
  • Fenerbahçe kazanır

21 75.00%
  • Berabere biter

5 17.86%
1 ile 30 arası toplam 240 sonuç

Konu: Bucaspor - Fenerbahçe [30. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Birisi böyle dediği için bunun faturasını Fenerbahçe'ye biçmedim.Benzer düşüncedeki insanlar sürüyle var o sitede.Böyle düşüncedeki insanların bile olduğu camiada Hakan abinin verdiği oranın tersi durumunda da aynı olmasının olasılığının düşük olmadığını düşündüğümü söyledim bu bir.Kullandığın kelimelere dikkat et bu da iki.Varsa düşüncemin yanlışlığını kanıtlayacak yorumun yaparsın ya da görmezden gelirsin mesajımı.Hazımsızlık yapıyorsun,çamur atıyorsun falan demek yanlış bir şey.Ben o linki koyarken hakemlerin farklı olduğunu biliyordum.Siz yanlış anlamışsınız,bir de bana kıvırıyorsun diyorsun.
    Konuşmalarıma gayet dikkat ettiğimi düşünüyorum. Burda hepimiz belli renklere gönül vermişiz. Bunu bu radle getirinde sensin. Ben başka bir kulübün konusuna yorum yazarken 40 defa düşünüp yazıyorum aynı hassasiyetide başkalarından beklemek hakkımdır. Orda ne demek istediğini biz yanlış anlamadık sen yanlış anlattın derdini. Bana kanıtlarla gel diyosun senin verdiğin örnekler kanıt teşkil ediyor mu ki bende kanıt bekliyorsun. Kusura bakmayın ama yaptığınız çamur at izi kalsından başkası değildir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Konuşmalarıma gayet dikkat ettiğimi düşünüyorum. Burda hepimiz belli renklere gönül vermişiz. Bunu bu radle getirinde sensin. Ben başka bir kulübün konusuna yorum yazarken 40 defa düşünüp yazıyorum aynı hassasiyetide başkalarından beklemek hakkımdır. Orda ne demek istediğini biz yanlış anlamadık sen yanlış anlattın derdini. Bana kanıtlarla gel diyosun senin verdiğin örnekler kanıt teşkil ediyor mu ki bende kanıt bekliyorsun. Kusura bakmayın ama yaptığınız çamur at izi kalsından başkası değildir.
    Ben ne diyorum,sen ne diyorsun.He canım öyle.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri