Penaltı olmasa bu maç hayatta dönmezdi. Penaltıda penaltıydı bana göre. Gerçi oyuncu o eli orada neresine saklayabilir ama penaltı işte. Penaltı olmasa bence Fenerbahçe hayatta o maçı çeviremezdi.
Penaltı olmasa bu maç hayatta dönmezdi. Penaltıda penaltıydı bana göre. Gerçi oyuncu o eli orada neresine saklayabilir ama penaltı işte. Penaltı olmasa bence Fenerbahçe hayatta o maçı çeviremezdi.
Efsane geri döndü : D . Güyiza Reiz ..
Bu sene birşey var takımda mesela geçen 5 senede bu yoktu böyle bir skor olsa gitti maç der sinirden kendimi yerdim ama bu sene bir sustum baktım ekrana gelicek bu maç dedim 4-3 olucak yapıcaz bunu dedim , Aykut hoca ve onun ateşlediği oyuncularımıza helal olsun diyorum ondan
Penaltı pozisyonu bence gri bir pozisyon.2 hakem o kararı vermişse saygı duyarım.Ama ben olsam çalmazdım yüzünü korurken top ediz'in dirseğine geliyor gibi geldi bana.
Bu arada 8 golünde kendi içinde ayrı bir güzelliği vardı.
Tebrikler Fenerbahçe.
Şöyle düşünmek lazım: Fenerbahçe önde olsaydı... Aynı pozisyon Fenerbahçe ceza alanının içinde gerçekleşseydi ve hakem penaltıyı vermeseydi... Ve Fenerbahçe maçı kazansaydı... Bir düşünün memleketi... "Buca'nın penaltısı verilmedi" diye ortalık yıkılırdı. Bugün penaltı değil diyenlerin %90'ı "bu penaltı nasıl çalınmaz" derdi.
Yok ben demezdim![]()
Şöyle de düşünebiliriz.Tam tersi Fenerbahçe aleyhine oldu.Bu oran çok mu farklı olurdu sence? İnternetteki en büyük oluşumunda Trabzonspor - Bursaspor maçındaki bir pozisyonda Bursasporlu oyuncunun bilerek topu direğe nişanladığını söyleyebilecek insanların bulunduğu bir camida hele.Hatta Bünyamin Gezer bu pozisyona penaltı çalmasaydı verdiğim linkte Hüseyin Göçek'in yaptığı gibi,geçen hafta nasıl Hüseyin Göçek'i aforoz ettiyseniz,aynısını da Bünyamin Gezer'e de yapacaktınız büyük ihtimal.Umarım bu haftanın hakeminin Bünyamin Gezer olduğunu söyleyen arkadaşlar da anlamışlardır artık ne demek istediğimi.
So what?
Saike
Biri böyle bişey dedi sende bunun fatuarısını Fenerbahçeye biçtin öyle mi? Harbiden bu kadar hazımsızlığa gerek yok. Hiç gerek yok böyle çamur atmaya demin şurda Bünyamin Gezer niyetine Hüseyin Göçekin videosunu koydun şimdide lafı değiştiriyosun. Harbiden çok ilginç.
Bu tip durumlarla camialara yapılan yüklemeler ne kadar farklı olur değil mi ? Hiç alakası olmadığı halde Trabzon'dan puan alan herkesi şikeyle suçlamak,hatta ve hatta daha maç başlamadan puan alıp pislik yapmasın demek,hangi camiayı nasıl yapar ?
Varsayıma hadi neyse de tek taraflı varsayım çok daha beter oluyormuş.2 penaltımız verilmiyor isyan ediyoruz,hakeme kızıyoruz.Bünyamin Gezer'de vermeseydi ona da kızacaktık.Bir dönem 25 haftada bir penaltı kullanmamız bizim maçlardaki penaltı standardını değiştirmiş anlaşılan.
Bence Fener çok şanslı,Lugano ayağına bastıdan devam edin.Böylesi daha mantıklı.
Birisi böyle dediği için bunun faturasını Fenerbahçe'ye biçmedim.Benzer düşüncedeki insanlar sürüyle var o sitede.Böyle düşüncedeki insanların bile olduğu camiada Hakan abinin verdiği oranın tersi durumunda da aynı olmasının olasılığının düşük olmadığını düşündüğümü söyledim bu bir.Kullandığın kelimelere dikkat et bu da iki.Varsa düşüncemin yanlışlığını kanıtlayacak yorumun yaparsın ya da görmezden gelirsin mesajımı.Hazımsızlık yapıyorsun,çamur atıyorsun falan demek yanlış bir şey.Ben o linki koyarken hakemlerin farklı olduğunu biliyordum.Siz yanlış anlamışsınız,bir de bana kıvırıyorsun diyorsun.
@MeMo
Benim söylediklerimle alakasını anlayamadım yazdığının.Sırf cevap vereceğim diye yazıp konuyu saptırmaya gerek yok.Ayrıca ne hakkında yorum yapmaları gerektiği konusunda insanları yönlendirmene de gerek yok.Burası bir forum.İnsanlar kurallar çerçevesinde düşünceleri yazar.Varsa karşıt bir görüşün yazarsın,yoksa yazmazsın.Bu kadar basit.
So what?
Saike
Kısacası, herkes bakmak istediği taraftan görüyor.
Penaltı verilse memleketin yarısı ayağa kalkacak.
Penaltı verilmediğinde diğer yarısı...
Aynı pozisyon rakip takım lehine olsa... Bu defa "penaltı" diyenler "değil" diyecek, "değil" diyenler ise "penaltı"...
Bu kördövüşü sürüp gidecek.
Yukarıda alıntıladım. En güzel yorumu Mustafa hoca yaptı Maraton'da: "Bu ülkede bundan çok daha basit çarpmalara bile penaltı çalındığını düşünürsek, bu pozisyonu penaltı olarak yorumladığı için kimse Bünyamin Gezer'i suçlayamaz."
Haftaya İ.B.B Maçındaki Yerimizi Aldık Hayırlısıyla Galip Gelip Son 3 Haftaya Girelim![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Penaltı pozisyonu hakemin takdiridir. Verse de vermese de kimse bir şey diyemez bence. Ayrıca penaltı olmasada Fenerbahçe alırdı maçı. Özetten anlaşılan pek sıkmamışlar kendilerini, maç gidecek gibi olduğunda ise rahat bir şekilde çevirmişler.
burak tam tersi buca 5-1 bile öne geçebilirdi ancak penaltıkı hakem çalsada çalmasada itiraz edilecek bir pozisyondu çaldı ve maç 5-3 bitti
Tribündeki taraftarın golden sonra yere inişine dikkat. :}
http://www.youtube.com/watch?v=mx5Ia0Q-Mps
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Konuşmalarıma gayet dikkat ettiğimi düşünüyorum. Burda hepimiz belli renklere gönül vermişiz. Bunu bu radle getirinde sensin. Ben başka bir kulübün konusuna yorum yazarken 40 defa düşünüp yazıyorum aynı hassasiyetide başkalarından beklemek hakkımdır. Orda ne demek istediğini biz yanlış anlamadık sen yanlış anlattın derdini. Bana kanıtlarla gel diyosun senin verdiğin örnekler kanıt teşkil ediyor mu ki bende kanıt bekliyorsun. Kusura bakmayın ama yaptığınız çamur at izi kalsından başkası değildir.
[YOUTUBE="mx5Ia0Q-Mps"]Guiza attı beyler dağılın[/YOUTUBE]
yav sanki barçayla oynadık da penaltı yüzünden kazandık koskoca fener bucayı yenemicek mi hala tartışılıyo kardeşim ayıptır ya![]()
Olayı bireysel tartışmaya çevirmeden konuyla alakalı olarak konuşmaya devam edelim.
Bende şunu anlamıyorum 'Verse de vermese de kimse birşey diyemez.'.Bu ne abi ya bi kural vardır ve o kurala göre karar verirsin.Poziyon ya penaltıdır ya da değildir.Bu pozisyon değildi ama hakem verdi ve yanlış yaptı.Bitti bu kadar uzatmanın kime ne yararı var onu da anlamış değilim,tamam maç bitti ve 3 puan Fenerbahçe'nin hanesine yazıldı.
Bilinçli olmasına gerek yok, hangi oyuncu ben şunu elimle keseyim penaltı olsun der bunun bir örneğini gösteremezsin..
Ayrıca verebilir veremeyebilir olayına gelince hakemin takdir hakkını kullandığı pozisyonlar vardır.. Bu da onlardan birisi.. Neden öyle yaptı diye kesin kez cezalandıramaz kimse hakemi..