-
Beşiktaş'ta 'Süper' Mutluyum
'Gidecek mi, kalacak mı' denilen Guti Hernandez, dün twitter'da taraftarların yüreğine su serpti: Beşiktaş'ta ve İstanbul'da çok mutluyum. Herkese çok teşekkür ediyorum
Galatasaray derbisinde kulübeye uğramadan soyunma odasının yolunu tutan Guti Hernandez’in bu tavrı, ayrılık söylentilerini güçlendirmişti. Ancak dün rüzgar tersine döndü. Twitter hesabından bir açıklamada bulunan İspanyol futbolcu kalmak istediğinin altını çizdi. Guti, “Tekrar söylüyorum, Beşiktaş’ta ve İstanbul’da ‘süper’ mutluyum... Tüm Beşiktaşlılar’a bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı. Tecrübeli oyuncunun bu sözleri, Serdal Adalı’nın “Guti sözleşme yenilemek istiyor” ifadesini de güçlendirdi.
Uyarı gelecek
Bu arada önceki akşam yine gece kulübünde yakalanan ve gazetecilerle tartışan İspanyol futbolcunun daha dikkatli olması konusunda yönetimin uyarılarda bulunacağı bildirildi..
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules