Sayfa 242 / 480 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342 ... SonSon
7,231 ile 7,260 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Transfer Listemizdekiler ;

Forlan
    Hamit Altıntop
    Egemen Korkmaz
    İbrahim Öztürk
    Orhan Şam
    Mustafa Pektemek
    Mehmet Ekici

7 transfer içinden hiç hoşlanmadığım isim İbrahim Öztürk oldu. Onun futbolunu beğenmiyorum. Orhan Şam ve Mustafa Pektemek de pek haz ettiğim isimler de değil ama gelirlerse de birşey demem.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Transfer Listemizdekiler ;

Forlan
    Hamit Altıntop
    Egemen Korkmaz
    İbrahim Öztürk
    Orhan Şam
    Mustafa Pektemek
    Mehmet Ekici

7 transfer içinden hiç hoşlanmadığım isim İbrahim Öztürk oldu. Onun futbolunu beğenmiyorum. Orhan Şam ve Mustafa Pektemek de pek haz ettiğim isimler de değil ama gelirlerse de birşey demem.
    Kemal Tokak'da var yoksa o balon habermi? Ibrahim Öztürk ve Orshan Sam katki sagliyabilirlermi tartisilir ama Mustafa Pektemek bence iyi transfer olur.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Şef Hamit daha 28 Yaşında.
    Hayrocum oda potansiyel 30 sayılır benim aklımda 30 kalmış

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Transfer sezonunun açılmasıyla yine en mutlu taraftar biz olacağız sanırım. Transfer sezonu hiç bitmesin

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by vego View Post
    Beşiktaş'ta 'Süper' Mutluyum

'Gidecek mi, kalacak mı' denilen Guti Hernandez, dün twitter'da taraftarların yüreğine su serpti: Beşiktaş'ta ve İstanbul'da çok mutluyum. Herkese çok teşekkür ediyorum

Yüreğine sus serpmek mi?Bu haberden sonra buz tuttum ben.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Guti gidecek demedi demeyin, burada mutsuz görünüyor ve İspanya'ya geri dönmesi onun için de hayırlı olacak bizim için de.

Geldiğinde çok mutlu olmuştum. Sezon başındaki performansı da oldukça iyiydi ama sonra düşüşe geçti.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Hayrocum oda potansiyel 30 sayılır benim aklımda 30 kalmış
    Konudan bağımsız olarak 28'e 30 demesek
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Emenike'ye 7 ekleniyor Hamit'e 2 eklemişler çok mu?

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Beşiktaş'ta ilk durak Madrid
    Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası finalinden sonra İspanya'ya giderek transfer harekatını bitirmeyi planlıyor.

05 Mayıs 2011 Perşembe - 16:57
    DHA

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş, ilk olarak Trabzonspor'dan Egemen Korkmaz ile anlaşmaya varmıştı. Siyah-Beyazlı futbol komitesi defans hattına Egemen dışında farklı bir oyuncu transfer etmek için temaslarını sürdürüyor.

Konu ile ilgili teknik direktör Tayfur Havutçu'nun verdiği raporu dikkatte alan futbol komitesinin, genç teknik adamın listesinde bulunan Samsunspor'un defans oyuncusu Kemal Tokak ile ilgili araştırma yaptıkları ancak genç oyuncuyu trasnfer etmek için temaslarda bulunmakdıkları kaydedildi.

Kemal dışında 3 genç futbolcuyu daha izledikleri bildirilen komitenin, Ersan Gülüm'ün takımda kalıp kalmayacağının belli olmasının ardından defans oyuncusu için temaslarını hızlandıracağı belirtildi.

DIEGO FORLAN KONUSUNDA OYUNCU VE ATLETICO MADRID İLE BÜYÜK ORANDA ANLAŞAN FUTBOL KOMİTESİ, 11 MAYIS'DAKİ KUPA FİNALİNİN ARDINDAN MADRİD'E GİDEREK TRANSFERİ NOKTALAYACAK

Öte yandan futbol komitesi bugüne kadar yabancı oyuncu olarak sadece Diego Forlan ile ciddi olarak ilgilendi. Forlan için kulübü Atletico Madrid ile bonservis bedeli konusunda pazarlıkların devam ettiği biliniyor. Uruguaylı futbolcunun transferinde büyük aşama kaydeden Siyah Beyazlı yönetim, 11 Mayıs'da oynanacak kupa finalinin ardından bu transferi noktalamak için İspanya'ya gidecek. Forlan için Atletico Madrid'de büyük oranda anlaşma sağlandığı öğrenirken, oyuncunun İstanbul'a gelme konusunda yaşadığı kararsızlığın ortadan kaldırılması ve alacağı yıllık ücretin yapılacak son görüşmede belirleneceği bildirildi. Forlan için en fazla 5 - 6 milyon Euro arasında bonservis bedeli vermeyi düşünen Siyah Beyazlı kulüp, Forlan'a ise yıllık 3 milyon Euro ücret vermeyi planlıyor.

BEŞİKTAŞ'IN TRANSFER LİSTESİNDE OLDUĞU İDDİA EDİLEN TIAGO MENDES:"ATLETICO MADRID'DE MUTLUYUM VE BURADA KALMAK İSTİYORUM"

Beşiktaş'ın gündeminde yer aldığı iddia edilen bir diğir isim Tiago Mendes ise bugün İspanyol medyasına verdiği röportaj ile Atletico Madrid'de kalmak istediğini açıkladı. Portekizli oyuncu İspanya'nın Marca gazetesine verdiği demeçte Atletico Madrid ile kiraklık olarak imzaladığı mukavelenin sezon sonu biteceğini ancak bonservisinin bulunduğu Juventus ile anlaşılması halinde futbol hayatına İspanya'da devam etmek istediğini vurguladı. Tiago " Henüz sezon bitmedi ama gelecek yıl kariyerime nerede devam edeceğimi bilmek istiyorum. Ben Atletico Madrid'de mutluyum. Eğer Juventus ile anlaşılırsa Madrid'de futbol oynamaya devam etmekten mutluluk duyarım" dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu zamana kadar neredeydin be Serdal Adalı.

FORLAN'I BONSERVİSSİZ ALMAK İSTİYORUZ

İngiltere'den Tottenham Forlan için 9 Milyon Euroluk bir teklif verdi. Ben yaşı gerekçesi ile bonservis bedeli ödenerek böle bir transferin yapılmasını mantıklı bulmuyorum. Son iki üç görüşmemizde Madrid'e bunu ifade ettik. İlk başta teklifi gösterdi. Forlan'ın maaşını veririz. Bonservis bedeli ödemezsek Forlan olur. Eğer bir sponsor yardımı alırsak maaşının bir bölümünü sponsor ile ödersek olur. Transfer ederken takım içindeki dengeleri bozmak istemiyoruz. Geçtiğimiz haftadan sonra Forlan'da da sponsor konusunda da bir yola gelindi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Emenike'ye 7 ekleniyor Hamit'e 2 eklemişler çok mu?
    Müthiş espri

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ibrahim Ozturk BJK'ye hayirli olsun,cok iyi transfer!Taraflar anlasti 2 futbolcu+paraya!

diye yazmış Tunç Elibol Twitterdan

sonrada o 2 kişinin büyük ihtimalle Sivok ve Hakan Arıkan diye yazmış.

Ne kadar doğru bilemem de doğruysa İbrahim Öztürk için Sivok, Hakan ve para çok fazla değil mi

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Ibrahim Ozturk BJK'ye hayirli olsun,cok iyi transfer!Taraflar anlasti 2 futbolcu+paraya!

diye yazmış Tunç Elibol Twitterdan
    hakan arıkan ve sivok diye konuşuluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Artı bir de para?
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

bursaspor'dan oyuncu istemiyorum. hele ibrahim öztürk için sivok + hakan arıkan + para oluyorsa yazıklar olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İbrahim Öztürk gibi vasat bir adam için Sivok+Arıkan+para he ? Vay anam vay..Çook yazık olur. Serdal Adalı'nın böyle bir hata yapacağını hiç sanmıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İbrahim Öztürk taaa 2. Lig B kategorisinde bizde oynarken izlerdim çok çok vasat bir adamdı. Kendini biraz Altay'da geliştirdi. Sonra Bursada biraz daha üstüne kattı ama kesinlikle yukarıda yazıldığı kadar edecek bir adam değil.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

eşlerinin çocuklarının falan bonserviside veriliyor mu? terry geliyor sanki konuşulan miktarlar dudak uçuklatıcı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sivok verildiyse yazık..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Eğer gerçekleşirse Bursaspor için harika olur.Sağlam bir defans ve yerli iyi bir kaleci üstüne de para.Değmeyin keyiflerine.Beşiktaş'ın yurtdışı ve yurtiçi transferlerini aynı ismin yaptığından şüphe ediyorum

21. Default

Ertem şener

beşiktaş'ın 2 transfer haberini cnn türk 24.00'te vereceğiz .yurt dışı ile konuştuk haberin doğruluğu kesin, ama olur mu? bilemem !!

hamit kesin değil ,söyleyeceğim isim hamit'ten de kesin deniliyor ! 24.00'te cnn türk @ciftkale 'de

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Eger haber dogruysa yönetim yine yapmis yapacagini ama sanmiyorum. Sivok için onlar Ibrahim Öztürk arti para vermeleri lazim

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Maicon ve Kaka dedi Ertem Şener

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Serdal Adalı öyle bir transferin altına imza atmaz.Adam Forlan'ı bile bonservissiz getirmeye çalışıyor.Eskiden olsa Forlan gelmeyi kabul ettikten sonra bonservisine ne kadar isteniyorsa verirdi yöneticilerimiz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yönetimin Kaka ve Maicon için girişimlerde bulunduğu duyumları 1 ayı aşkın süredir forzada dile getiriliyor ama imkansız ötesi transferler olduğu için pek ciddiye alınmıyordu.Tabii bunda geçen sene yaşanılanlardan çıkarılan dersler de var.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Zuhaha Kaka gelebilir aslında da Maicon nasıl gelsin be abi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kaka geliyor demek vay be

Takımı baştan yaratacaklar sanırım.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Yılın haberciliği

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kaka gelsin babaannemi keserim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Kaka'nın Ka'sını Maicon'un Ma sını aldık diye KaMa diye bir oyuncu alıp gelmesinlerde

Mesaj Yetkileri