Cappie Pondexter'dan başkası yalan yemin ediyorum . Hiç bişey koymaz ama gerçekten bu taraftarı çiğneyip gittiyse varsın yolu açık olsun. Alex bile tweet attı onun için ''comebacktaurası'' kampanyası için o bile uğraştı ama bunlara bile hürmet etmedi sorun değil belki yukardakiler görevini yapmadı ama biz taraftarlar olarak elimizden geleni yaptık burda günlerce savunduk onu yinede pişman değilim kendi adıma bundan sonra yolu açık olsun. Benden uzak Allaha yakın.

Ben bayan basketbolunu Cappie zamanında takip ediyordum çünkü seviliyordu yani gerçek fenerli gibi savaşıyordu. Ayrıldığında hiç bi taraftar kızamadı ona çünkü oda bizi seviyordu ağladığını bile çok iyi biliyoruz o yüzden Cappie'den başkası yalan yani. Hakan abinin dediği herşeyin altına gözüm kapalı imza atarım. Taylor'a kapıyı gösterin. Bi zahmet şu didem akınıda yollayında gerisi mühim değil. Biz herşekil yolumuzu buluruz. Fenerbahçe Spor Kulübüdür. Bizim hersene hedefimiz final-four'dur. Yine gerekenler yapılırsa Allahın izniyle o kupada önümüzdeki yıl buraya gelir.