Quote Originally Posted by titates1 View Post
Bir amacım yok her sinirli taraftarın yapacağını yapıyorum , görüyorum sinirleniyorum , iki yüzlü taraftarlardan utanıyorum , ben emre veya tümer hakkında konuşmadım hiç ama çok gördüm yurtdışındayken mükemmel futbolcu deyip de Fener'e geldiğinde küçümseyenleri , aşağılayanları (bu rakam heralde %99.9 falandır) görüyorum.Şimdi ben gördüğümde sadece sinirle bakarım bu kadına ama en azından kötü futbolcu , faul yaptığında katil , hakeme sinirlendiğinde çirkef veya türlü türlü yakıştırmalarda bulunmuycam o iyi oyuncu olmaya devam edicek aynı benim takımımda oynarken ki zamanki gibi ama o süreçte kendinden kendine sahip çıkmış , saçma kompleksler dışında istediği parayı verebilecek , arkasında durmuş milyonlarca insan ve onun doping yaptığına inanan milyonlara oynayacak , o formayı giydiği an iyi oyunculuğundan birşey kaybetmeyecek ama yaptığı şey benim içimde yara olarak kalıcak.Ama biz Fenerbahçe taraftarıyız diğer takımların yaptığı gibi ekmeğine kadar laf getirmeyiz umarım duyarlı oluruz ve tepkimizi haklı ve güzel bir şekilde yaparız , her zamanki gibi
İki yüzlü taraftar her takımda var, en basitinden tribünde maç izlerken aynı dakika içinde bir futbolcu hem dünyanın en yeteneksizi hem de kral olabiliyor. Ama genelleme yapmak yanlış, sen Fenerbahçe'li kimliğinle bakıyorsun, ben Galatasaray'lı, nasıl ki sen Emre ve Tümer hakkında konuşmadım diyorsan aynı şekilde bende Taurasi için dopingçi demedim. Ve bende eminim, bizzat çevremden biliyorum bu konumdaki bir oyuncu doping yapmaz diyenler de vardı. Bir de kaçırdığın bir nokta var, evet siz Fenerbahçeliler onun arkasında durdunuz ama taraftar herşey demek değil. Orada sorumlu olan kulüptür, esas arkasında durması gereken kulübünüzdü. Biraz empati yapıldığı zaman, bence oyuncu o kadar da haksız değil.