1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Rakip Şunu Oynuyor Biz Ne Oynayalım?

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Abi Taktik tartışma platformu bu konunun yeri.

Soruna gelince,ben hep kendi taktiğimi oynamaya çalışıyorum rakip ne dizilişle oynarsa oynasın.Takıma sürekli taktik değiştirmek pek verim artırmıyor.Ama ben deplasmanda olursam amc kullanamadan rakibin amc mevkisinde olan adamın önüne de birini koyuyorum ki savunma daha sağlam olsun.Hucum yaparken rakibin beklerini zorluyorum çünkü genelde 4-2-3-1'lerde kanat oyuncuları geriye az döner.Ortadan da 1-2 forveti destekliyor böyle gol atma ihtimalinide artıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Abi Taktik tartışma platformu bu konunun yeri.

Soruna gelince,ben hep kendi taktiğimi oynamaya çalışıyorum rakip ne dizilişle oynarsa oynasın.Takıma sürekli taktik değiştirmek pek verim artırmıyor.Ama ben deplasmanda olursam amc kullanamadan rakibin amc mevkisinde olan adamın önüne de birini koyuyorum ki savunma daha sağlam olsun.Hucum yaparken rakibin beklerini zorluyorum çünkü genelde 4-2-3-1'lerde kanat oyuncuları geriye az döner.Ortadan da 1-2 forveti destekliyor böyle gol atma ihtimalinide artıyor.
    oraya da yazdım ama cevap gelmeyince yeni konu açmak durumunda kaldım.

yani? sonuçta taktik ne olmalı?amc nin önüne adam dmc yada mc, bekleri zorlarsan amlr yani 4-2-3-1 mi taktiğin ne?

Ek: taktiğini dizersem 4-1-3-2 yada 4-1-4-1 oluyor.
    Last edited by mehmetd : 17.Mayıs.2011 at 23:26

Mesaj Yetkileri