1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Rakip Şunu Oynuyor Biz Ne Oynayalım?

Hybrid View

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    yani 3 mc yoksa 4 mc oynatayım.Şimdi walter sakananın yazısına da baktım o da 4-1-2-1-2 dedi ben onu 4-4-2 diamond olarak anladım önce ama drlc-dmc-mc-mc-amc-fc-st diyorsunuz galiba ve bende 4 mc yok hatta 3te yok yani var da benim ml-mr,gk ve st larım iyi dolayısı ile 4-4-2 diamond daha uygun gibi bana yada 4-4-2 counter da oluyor.ama dmc-mc-mc-amc olunca 4 tane m( c) oluyor biri dm,biri a.m. olarak toplam 4 mc ye ihtiyaç oluyor.dmc li oyun istiyorum demedim sanırım ama olursa diamond yani dmc-ml-mr-amc olanı tercih ederim.yada mc-mc-amlr.bakalım deneyeceğim oyunumda hangisi tutarsa artık.
    ben elindeki oyuncuları bilmedigim icin bu sekilde bi öneri sundum. ama eger dedigin gibiyse su sekilde oyna gk-dr-dc-dc-dl-dmc-mc-amr-aml-st-st burda dmc anchor man olsun. mc deki oyuncun bal winning olsun. boylece rakibin iki kanadını ortasahada ilk engelleyecek oyuncular onlar olur. hatta dmc biraz sagda mc biraz solda oynayabilir. ve bu sekilde diziliste baklere mutlaka sport rolü ver. yoksa atak halinde dönen topları alman zorlasır.

http://i1105.hizliresim.com/2011/5/18/12861.jpg

not: ss ler görünmüyo direk adres verdim

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by demirsporlu View Post
    ben elindeki oyuncuları bilmedigim icin bu sekilde bi öneri sundum. ama eger dedigin gibiyse su sekilde oyna gk-dr-dc-dc-dl-dmc-mc-amr-aml-st-st burda dmc anchor man olsun. mc deki oyuncun bal winning olsun. boylece rakibin iki kanadını ortasahada ilk engelleyecek oyuncular onlar olur. hatta dmc biraz sagda mc biraz solda oynayabilir. ve bu sekilde diziliste baklere mutlaka sport rolü ver. yoksa atak halinde dönen topları alman zorlasır.

http://i1105.hizliresim.com/2011/5/18/12861.jpg

not: ss ler görünmüyo direk adres verdim
    fm 2010 da sağ dmc sol mc var mı? gerçi 4-2-4 possesion denen bi taktik var ama hiç denemedim açıkçası.
    bu arada taktiğin adı "dede" bana mı o?

Mesaj Yetkileri