Sayfa 449 / 1204 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499549949 ... SonSon
13,441 ile 13,470 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kewell taş çatlasın 45 dakika maçı çıkarabiliyor.Dediğin gibi +2 için kullanılabilir.Ama o bunu kabul edermi bilinmez.Neill aslında Fatih hoca ile iyi işler çıkarabilir.Ama kadroyu gençleştirmeliyiz.Birde ben Fatih hoca göndermezse bile Neill ve Kewell'ın ayrılacağını düşünüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Kaleci Sinan Bolat,Frey,Handanovic ve Kuzcak(MANU'daki tam adını yazamadım ) bu dörtlüden birisi olabilir diye düşünüyorum...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kewell zaten gitti Karısı twitterdan "Harry'i almaya gidiyorum evimize döneceğimiz için çok mutluyuz"
    gibisinden bir şeyler yazmış

Bu arada Kuzcak Manchester'daki değil mi Manchester'daki çok yetersiz bir kaleci

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Almunia olabilir

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Elmander çok kaliteli bir forvet,hayırlı olsun Galatasaray'a. Kalecinin ise Frey olacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

srfydn Şeref Aydın N.
    olur mu olmaz mi bilmiyorum ama o oyuncu cok isteniyor. medyada da adi sikca geciyor zaten. bu arada elmander'i bitiren kisi bulent tulun

srfydn Şeref Aydın N.
    baskanin su an ismini aciklamam etik olmaz dedigi oyuncu cok klas ortalar yapar. elmander'i gol krali bile yapabilir. baska da ipucu yok

srfydn Şeref Aydın N.
    hala turk mu yabanci mi diye soran var yahu turk, iyi orta yapar, genc sayilabilir, galatasarayli oldugu soylenir. yeter bu kadari

Selçuk-Kallström ortasahası oluşmak üzere

Şeref bizim meşhur KAP'cımız..Her dediği çıkar.Ocak ayından iyi bilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aklım karıştı şimdi kim acep
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Selçuk İnan'dan bahsediliyor bu tweet'lerde. Yanlış anlamayın arkadaşlar ama Selçuk'un Avrupa'da rahatlıkla iyi bir kulüpte oynama fırsatı varken neden Galatasaray'ı seçtiğini anlamadım. Ki bu yıl Avrupa'da da yoklar. Bakalım haftaya belli olur Selçuk'un transferi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Selçuk İnan beşiktaş veya fenerbahçe'den birini seçer diye düşünmüştüm GS seçmesi ilginç geldi
    Last edited by eng1n : 19.Mayıs.2011 at 23:29

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Selçuk Galatasaray'lı diyorlar ondan seçmiş olmasın? Yekta da Avrupa'ya oynayan bir takıma gidebilirdi ama koyu Galatasaray'lı olduğundan bizi tercih etti...

bu yıl avrupaya gidemiyor olabiliriz ama bu ileri ki yıllarda da gitmeyeceğimiz anlamına gelmez, 1 sezon sabretmek birşey kaybettirmez.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Belkide tamamen duygusaldır seçmesi ama selçuk kalsström ikilisi iyi topalrar dökülen orta sahayı

fotomaçın haberine göre listede Sinan Bolat'da varmış ve sergio romero'ya da teklif yapılmış...

Kaleci olarak gecen hafta Akinfeev dolasiyordu medyada belkide gercekten Akinfeev olabilir. Källström ise sanki takima uuyamayacak gibi geliyor bana, insallah yanilirim. Insallah Selcuk'tur Seref'in dedigi oyuncu.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    İtaLya dan oLabiLir kaLeci. Buffon akLıma geLen iLk isim.
    Buffon olmazsa Casiilas olur o da olmadı benim takımdaki S.S.Stop gelsin 200 pa lı hem;
    ama yaşlı diye almazlar. (icon biggrin*3)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galiba yayın sırasında Romero ismi sorulmuş, Başkan ondan daha iyi demiş.. Buna rağmen Almunia veya Kuszcak çıkarsa vay halimize..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Selcuk'u da aldik galiba. Baskan bildigimiz pasi verdi orada. Kallström de gelirse tam 4-4-2 orta sahamiz olur. Sag acik olarak Salomon Kalou hayalim adeta. Drogba zor bir ihtimal bence alinirsa Drogba alinir bu saatten sonra yabanci forvet olarak. Yerli olarak Mustafa Pektemek cok cok yakin, Orhan alinabilir. Defansa takviye yapilacak kimsenin kuskusu olmasin. Kaleciyi merakla bekliyorum.

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Selcuk'u da aldik galiba.
    nerden anladın ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Unal Baskan hem konusmalarinda belli etti ve guvendigim tum kaynaklar da bunu dogruluyor. Bir surpriz olmaz insallah. Bu arada 4-4-2 oynarsak Cana stoperde kullanilabilir Servet ve Zan'dansa.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Selçuk Galatasaray'lı diyorlar ondan seçmiş olmasın? Yekta da Avrupa'ya oynayan bir takıma gidebilirdi ama koyu Galatasaray'lı olduğundan bizi tercih etti...
    Selçuk İnan'ın menajeri Batur Altıparmak sezon bitmeden hiç kimse ile görüşmeyeceklerini, Türkiye haricinde İspanya ve İngiltere'den de teklifler olduğunu ve sezon bitiminden sonra değerlendireceklerini söyledi.

Yani twetterdakilerin hepsi sadece söylenti, gerçekçiliği yok.
    Herhangi bir anlaşma yok kısacası.

http://www.haber365.com/Haber/Selcuk...abzonu_Uzecek/
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ünal Aysal'ın bilgisi, duruşu, konuşmaları, düşünceleri, kalitesi bu lige fazla. Bunu söylemek istiyorum sadece.

Sürpriz kaleci Van der Sar diyolla gercekten sürpriz olur adam en son futbolu birakacak deniyordu.

Terim salı gecesi Hamit'le konuştu.. "hocam %90 anlaştık Real'le.. Eger bir aksilik olursa seninleyim" dedi.. Bu sabah Real'e imza attı..

Gökmen Özdemir Twitter

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sürpriz kalecinin Buffon olduğu konuşuluyor.. Eğer hakikaten Buffon gelirse 2. Taffarel olur kendisi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Selcuk'un menajerinin aciklamasi bana politik geldi. Cunku medyaya ve bana da gelen bilgiler oldukca somut. Menajeri ligin en onemli maci oncesi "evet Galatasaray'la anlastik" dememeli zaten. Avrupa'nin onemli takimlari Selcuk'u istemezse Selcuk İnan'i renklerimize kattik diyebiliriz. Fatih Terim etkisi bu olsa gerek.

Surpriz kaleci ismi gecenlerin hicbiri olmayabilir. Futbolu birakacak bir van der Sar'i acikcasi ben istemem. Yakin gecmiste İspanya'dan bir kaleciyle anlasti Unal Baskan diyorlardi. Bence bu pazara odaklanmaliyiz.

Nesil
    2006

Elmander benim en sevdiğim futbolcudur, onu Türkiye'de görmek mükemmel olacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

DEDIKODU Galatasaray'da transferde adi gecen isimler: Buffon, Gökhan İnler, Diego

tribündergi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gökhan İnler gelirse bomba olur.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ünal başkanın şimdi söylersem teklif götürürler dediği adam Diego olabilir aslında...İnşAllah alınır çok bomba transfer olur Lincoln'ün şımarık olmayan hali bizi çok iyi yerlere getirir...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Sürpriz kaleci Van der Sar diyolla gercekten sürpriz olur adam en son futbolu birakacak deniyordu.
    Yok o imkansız bu sabah M.Demirkol'da açıkladı adam Bırakacağım demiştim kesin olarak zaten bırakmasa Manchester onla sözleşme imzalar.

Mesaj Yetkileri