Sivasspor kazanır
Fenerbahçe kazanır
Berabere biter
Originally Posted by furkan58 Yalnız Allah aşkına sen söyle kendi oyuncuları yerde yatarken atağa kalkan Sivaslı oyuncular biz atak yaparken niye itiraz ediyor ? Sivas'lı nerede yatıyor , ceza alanı yakınlarında . Sivas atağa nereden çıkıyor , ortasahanın önünde . Hmm , arkaya göz ilave ettireceğim .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Originally Posted by DenizlispoR Sivas'lı nerede yatıyor , ceza alanı yakınlarında . Sivas atağa nereden çıkıyor , ortasahanın önünde . Hmm , arkaya göz ilave ettireceğim . Kulak diye bir şey yok mu ? Hani sesleri duymaya yarıyo ..
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Originally Posted by furkan58 Kulak diye bir şey yok mu ? Hani sesleri duymaya yarıyo .. Boğazına megafon ekletsene panpası . 25 metre yer diyorum , maç heyecanı diyorum . Düz mantık diyorum .
Originally Posted by DenizlispoR Boğazına megafon ekletsene panpası . 25 metre yer diyorum , maç heyecanı diyorum . Düz mantık diyorum . Tamam panpası sen öyle düşün . Hakemde sivaslılar oynadı diye oynattı zaten yoksa o da durdururdu oyunu
Originally Posted by furkan58 Tamam panpası sen öyle düşün . Hakemde sivaslılar oynadı diye oynattı zaten yoksa o da durdururdu oyunu Yaaa onu yapmayıpta keşke bunu görseymiş.Panpası moralim bozuldu ya ben İsmail YK. dinliyim geçsin .
Forum Rules