Ben hala 2. golde kaldim![]()
Ben hala 2. golde kaldim![]()
Golü gördüm o ne be kardeşim![]()
Alex en doğrusunu yaptı. Sivasspor oyuncuları kendi arkadaşları yerde yatarken topu dışarı atmayıp kontraya kalkıyorsa; pozisyonun devamında Fenerbahçeli oyuncuların da topu dışarı atmayıp golü araması normal.
Sahada bazı olumsuzluklar var. Gökhan Gönül'ün sakatlığı, kaygan zemin, ortasahamızın direncinin düşüklüğü derken yine stresli bir maç oluyor. Maçın bir bölümü geçen seneki Trabzon maçını anımsattı. Alex, Niang, Stoch çok net pozisyonları harcadılar. Fakat bu maçın geçen seneki Trabzon maçından farkı geçen sene Trabzon tamamen gömülmüştü. Sivasspor ise çok etkili kontralara kalkıyor. Acilen ortasahamızın direncinin artması lazım. Mehmet, Emre, Selçuk daha iyi olmalılar.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
...
Selçuk kötününde kötüsü olan bir maçta hatta olumlu tek pas bile atamadığı bir maçta gol atıyor böyle şanslı adam görmedim
...
Selçuk golü atıyor ama takımın direncininde düşmesini sağlıyor. Bence biraz yükseltmeli oyun kalitesini. Ceza sahasında top yakaladı Allah etmesin yan tarafa pas atmaktan aciz adam golüde nasıl attı şaşıyorum şansın alası var adamda. En önemli anlarda kalecilerin aklını mı alıyo hipnoz mu ediyor anlamadım...
Ayrıca şampiyonluk maçına çıkan bir takımda hiç bir adam o topu dışarı atmaz kandırmayın kendinizi. Şampiyon olamayınca nasıl bir stres alacak o adamı onu mu düşünsün yoksa yerde yatan adamı mı? Başkan ben sana gol at diyemi para veriyorum yerde yatan adamın tedavisini yapmaları için topu dışarı at diyemi dese kim verebilir cevabını sorumluluğunu?
Ayrıca adamında ölecek kadar acil bir durumu yokmuş ki oynuyor. O halde bu hareketide daha fazla tartışmanın anlamı kalmıyor.
Harbiden Selçuk Fenerbahçe'de jübileye kadar garantiledi![]()
Aslında İngiltere'deki gibi yasaklanacak şu topu attın atmadın muhabbeti böyle şeylerinde önüne geçecek. Yukarıdaki resimde de biraz gerisindeki adamı o göremiyorsa diğer oyuncular pekala işaret edebilir. Zaten hakemde yatana bakıyo ve Sivas devam edip atağa kalktığı için devam ettiriyor. Yani suç Alex'te değil...
Sivasspor kendi adamLarı yerde iken istediği gibi pozisyona devam edebiLir, bu onLarın tercihi sonuçta, ama atak biter bitemez hakem hemen oyunu durdurmaLıydı. Ayrıca Sivasspor un net bir ofsayt iLe aLakası oLmayan pozisyonu kesiLdi, maç 1-1 ve o goL oLsa herşey çok farkLı oLabiLir. Zemin kötü, ikinci yarı herşeye gebe bir maç
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Şampiyonluk değilde Selçuk'un golüyle eğer şampiyon olursak adam bir 5 sene daha garantiler takımda kalmayı..![]()
orta saha direncini yükseltmek adına , baroniyi aldı oyuna hoca stoch çıktı
Haydiii Stoch çok etkiliydi ya farkı artırıp oyundan alsaydı keşke.
İkinci yarı başladı. Son 45 dakikamızı oynuyoruz. Allah utandırmasın...
Stoch çıktı, Baroni girdi. A.DereLi de oyunda.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Aslında şu Stoch'u 60'a kadar felan tutsaydı belki bir gol daha atabilrdik.
Dia'nın bir sakatlığı var mı neden oynamıyor?
Tehlikeli bir yer frikik kazandı F.Bahçe...
Gooollll alexxxx