1 ile 30 arası toplam 47 sonuç

Konu: Ricardo Quaresma

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Dünyanın en yetenekli 3-5 topçusundan biri...
    messi , ronaldo , xavi , iniesta , gerrard , lampard , robben , sneijder ... daha saymama gerek yok var mı ? sırf sizin için söylemiyorum çoğu taraftar aynı hataya düşüyor gözümüzde çok büyütüyoruz tamam seviyor olabiliriz ama kendimizi kandırmanın lüzumu yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    messi , ronaldo , xavi , iniesta , gerrard , lampard , robben , sneijder ... daha saymama gerek yok var mı ? sırf sizin için söylemiyorum çoğu taraftar aynı hataya düşüyor gözümüzde çok büyütüyoruz tamam seviyor olabiliriz ama kendimizi kandırmanın lüzumu yok
    Xavi , iniesta , gerrard , lampard zannedersem bu kategoriye girmez, hepsi çok daha kaliteli ve daha başarılı, daha iyi futbolculardır ama yetenek kısmı biraz daha farklı. Ronaldinho yeteneklidir mesela, Robinho falan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Xavi , iniesta , gerrard , lampard zannedersem bu kategoriye girmez, hepsi çok daha kaliteli ve daha başarılı, daha iyi futbolculardır ama yetenek kısmı biraz daha farklı. Ronaldinho yeteneklidir mesela, Robinho falan.
    anlatmaya çalıştığını anladım ama saydığım isimlerden örnek verince olmamış be =) bazı yeteneklerinden bahsedersen dünyada bu yeteneklere sahip 3-5 yetenkli oyuncudan biri dersin normal olur ama bu bence normal değil kaldı ki quaresmayı porto zamanlarında çok beğenerek izleyen biriyim çok yetenekli olduğu aşikar ama dünyayla kıyaslamanın yanlış olduğunu düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Bu yazdığın isimler arasından doğrudur diyebileceğim ve Quaresma'nın adını yazarken zaten aklımda bulunan iki isim var onlar da malumatınız olacağı üzere Messi ve Ronaldo. Ben işin yetenek kısmından bahsediyorum. Ben dünyanın en iyi 3-5 topçusundan biri deseydim bu saydığın isimlerin hepsi geçerli sayılırdı ama öyle bir şey demiyorum diyemem de zaten.

Ayrıca yeteneklerinden örnek verirsen demişsin de adamın neler yapabildiği ortada. Kaç tane topçu seyrediyorsun trivelayla leblebi gibi gol atan veya rabonayla adrese teslim orta açan..?

Mesaj Yetkileri