1 ile 30 arası toplam 47 sonuç

Konu: Ricardo Quaresma

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Yetenek çok farklı birşey görsellik çok farklı birşey özel yetenek de apayrı birşey , eğer dediğiniz gibi trivelayla leblebi gibi gol atsa veya sadece adrese teslim ortalar yapsa yeter nobre ve quaresma gol krallığına oynardı bu ligde

quaresma içinde benim hayranlıkla bakabileceğim bir çok video koyulabilir ama

http://www.youtube.com/watch?vgBauwcWIeg

real madridle ilgili olan ilk videosunu paylaşıyorum bunları yapabilmenin yanı sıra defansa kadar da adamını takip edebilidiği için real madridde oynuyor
    Boşver onu, buna bak..

http://www.youtube.com/watch?v=shrMRyKbKRk

Adam sadece bir tek maçta biLe bir kLipLik bir Dünya hareket çıkarıyor. Bütün bir sezonLuk kLip yapmak zor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Boşver onu, buna bak..

http://www.youtube.com/watch?v=shrMRyKbKRk

Adam sadece bir tek maçta biLe bir kLipLik bir Dünya hareket çıkarıyor. Bütün bir sezonLuk kLip yapmak zor.
    zaten kabul etseniz şaşırırdım , körü körüne savunuyosunuz resmen , bak orda ne yazmışım açık açık quaresmanın da hayran olabileceğim bir çok videosu koyulabilir , bilmiyorum birşey ifade ediyor mu ama açıkça okumadan cevap veriyorsunuz sanki ben quaresmaya kötü futbolcu falan demişim gibi savunuyorsunuz

dünyanın en iyi trivela yapan adamı deyin , onu deyin bunu diyin de dünyanın en yetenekli 5 oyuncusundan biri ? dünyanın en yetenekli kanat(forvet) oyuncularından ilk 5'i bile deseniz hadi neyse diycem ki o da yanlış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    zaten kabul etseniz şaşırırdım , körü körüne savunuyosunuz resmen , bak orda ne yazmışım açık açık quaresmanın da hayran olabileceğim bir çok videosu koyulabilir , bilmiyorum birşey ifade ediyor mu ama açıkça okumadan cevap veriyorsunuz sanki ben quaresmaya kötü futbolcu falan demişim gibi savunuyorsunuz

dünyanın en iyi trivela yapan adamı deyin , onu deyin bunu diyin de dünyanın en yetenekli 5 oyuncusundan biri ? dünyanın en yetenekli kanat(forvet) oyuncularından ilk 5'i bile deseniz hadi neyse diycem ki o da yanlış.
    Bizim körü körüne savunduğumuz yok tam tersi abicim anlaşamıyoruz. Bak yetenek dediğin çok farklı bir olay takıma katkı sağlama veya büyük topçu olmak bambaşka bir olay. Falcao diye bir oyuncu vardı Brezilyalı bilmem bilir misin. Dünyanın en büyük yeteneğidir belki de en azından kendim izlediğim. Ama adam Sao Paulo'da bir iki maç yaptı , bu iş bana göre değil dedi salon futboluna devam etti. Anlatabiliyor muyum ? YETENEK açısından Ronaldinho'yu Robinho'yu bile gölgede bırakabilecek bir isimdi ama kendi ağzıyla söyledi 11 e 11 oynarken sürekli pas atmam gerekiyor ve ben bunu sevmiyorum bu iş bana göre değil diye. Anlatmaya çalıştığım bu işte. Robinho dersin Ronaldinho dersin Ronaldo dersin Messi dersin Quaresma akıllara gelir sonra. En azından benim aklıma gelir yani. Tekrarlıyorum YETENEK açısından.

Mesaj Yetkileri