1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bu akşam Galatasaraylı yöneticilerle görüşecekmiş Adanaspor başkanı, bence iki kulüp anlaşacak ve transferde belirliyici rol Ersan olacak. Yaptığı açıklamaların arkasında durursa bir hafta içinde Beşiktaş bugün konuşulanların yarı fiyatına oyuncuyu kadrosuna katar. Diğer bir ihtimal de Ersan kabul eder, bize gelir. Bu durumda Beşiktaş'tan başka takımda oynamam söylemi havada kalır, bizde karakterinden şüphe ettiğim bir futbolcuyu almış oluruz. Ben sizinleyim Beşiktaşlı arkadaşlar, sindiremem şahsen, nerde istiyorsa orada oynasın Ersan..

Bence Fatih Terim ikna eder Ersan`ı. Ersan da ortada söyLediği sözLerLe kaLır. Mehmet Topuz oLayında oLduğu gibi. Sonra bir sezon sonra GaLatasarayLısı da, Ersan ı da bu yaşananLarı unutur, bağrına basar oyuncuyu. SeLçuğa da daha iyi tekLifLer oLmasına rağmen GaLatasaray ı seçti, aynısı Ersan içinde oLacaktır. GaLatasaray ın başında başkası oLsa ben Ersan ın kabuL etmeyeceği konusunda garanti verirdim ama Fatih Terim i kimse rededemez.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bence Fatih Terim ikna eder Ersan`ı. Ersan da ortada söyLediği sözLerLe kaLır. Mehmet Topuz oLayında oLduğu gibi. Sonra bir sezon sonra GaLatasarayLısı da, Ersan ı da bu yaşananLarı unutur, bağrına basar oyuncuyu. SeLçuğa da daha iyi tekLifLer oLmasına rağmen GaLatasaray ı seçti, aynısı Ersan içinde oLacaktır. GaLatasaray ın başında başkası oLsa ben Ersan ın kabuL etmeyeceği konusunda garanti verirdim ama Fatih Terim i kimse rededemez.
    Kağıt üzerinde söylediğin her şey doğru, etik açıdan da herhangi bir sıkıntı yok bu transferle ilgili, hafızam beni yanıltmıyorsa Beşiktaş kiralamadan önce 3 aylık bir dönem boyunca ara ara Ersan ve Galatasaray isimlerinin geçtiği haberler çıkmıştı. Olası bir transferde kimse kalkıp Galatasaray'ı suçlamaz diye düşünüyorum. Ancak dediğim gibi bana mantıklı gelmiyor bu durum, 1-2 gündür görüyorum söylentileri bugünde gerçek olma ihtimali doğdu sevinmem transfere.

Mesaj Yetkileri