Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Belçika kazanır

0 0%
  • Türkiye kazanır

36 90.00%
  • Berabere biter

4 10.00%
Sayfa 4 / 9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 253 sonuç

Konu: Belçika - Türkiye | Euro2012 Elemeleri A Grubu Maçı

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    MiLLi takım Avrupa Şampiyonasına katıLmak adına en önemLi maçına çıkıyor. HaLı saha maçına çıkmıyor. Serkan Trabzonspor un ŞampiyonLuk yarışında ki en önemLi parçaLarından birisiydi. Biz bu kadar kritik bir maça çıkıyorsak daha formda, daha iyi sezon geçiren adamLarın oynaması gerek. Gerekirse kadronun Fenerbahçe ve Trabzonspor Lu oyuncuLardan kuruLması biLe Lazım hatta. Sabriymiş, Kazımmış, ÇağLarmış kim bunLar yahu ? Cenk Tosunun suçu ne, o zaman Serkanın suçu ne. Topuz gibi son dönemin en formda orta saha oyuncuLarından birisi nerede. Bana sabriyi savunmayın yahu.
    Neden savunmayalım Sabri'yi? Eğer hakkı yeniliyorsa savunuruz dibine kadar. Sanırım anlatamadım, şu anda Sabri, Serkan Balcı'dan daha formdadır. Bunu görmek lazım. Ben demiyorum ki, Kazım'ı, Çağlar'ı, Selçuk Şahin'i, Servet Çetin'i ve hatta Semih Şentürk'ü tartışmayalım. Ancak şu kadroya girip de tartışılmayacak 3 Galatasaraylı varsa onlar da Selçuk İnan(Galatasaraylı sayıyorum artık.), Arda Turan ve Sabri Sarıoğlu'dur.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Neden savunmayalım Sabri'yi? Eğer hakkı yeniliyorsa savunuruz dibine kadar. Sanırım anlatamadım, şu anda Sabri, Serkan Balcı'dan daha formdadır. Bunu görmek lazım. Ben demiyorum ki, Kazım'ı, Çağlar'ı, Selçuk Şahin'i, Servet Çetin'i ve hatta Semih Şentürk'ü tartışmayalım. Ancak şu kadroya girip de tartışılmayacak 3 Galatasaraylı varsa onlar da Selçuk İnan(Galatasaraylı sayıyorum artık.), Arda Turan ve Sabri Sarıoğlu'dur.
    Ben tartışırım. Çünkü hakettiğini de inanmıyorum. ÖzeLLikLe o üç adamın kesinLikLe kadro değiL, aday kadroda oLmamaLarı gerekiyordu. Doğruya doğru konuşurum ben. TakımcıLıkta yapmıyorum. Bu sezon sadece 4 takımın değiL diğer bütün takımLarın maçLarını izLemiş birisi oLarak konuşuyorum. Sabri de dahiL bu adamLarın yerine oynayacak daha iyi kapasitede adam mevcut. Mevcutsa da kuLLanıLmıyorsa da eLeştiririm. Bu kafa iLe bir yere varamayız. YıLLardır bu yüzden iLeri değiL geri gidiyoruz zaten.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ben tartışırım. Çünkü hakettiğini de inanmıyorum. ÖzeLLikLe o üç adamın kesinLikLe kadro değiL, aday kadroda oLmamaLarı gerekiyordu. Doğruya doğru konuşurum ben. TakımcıLıkta yapmıyorum. Bu sezon sadece 4 takımın değiL diğer bütün takımLarın maçLarını izLemiş birisi oLarak konuşuyorum. Sabri de dahiL bu adamLarın yerine oynayacak daha iyi kapasitede adam mevcut. Mevcutsa da kuLLanıLmıyorsa da eLeştiririm. Bu kafa iLe bir yere varamayız. YıLLardır bu yüzden iLeri değiL geri gidiyoruz zaten.
    Eğer Selçuk İnan ve Arda Turan'ın aday kadroda dahi olmamasını savunuyorsanız boşa kürek çekiyoruz demektir. Son milli takım maçlarını iyi izlemiş olsaydınız şunu fark ederdiniz: "Arda var gol var, Arda yok gol yok."
    Ayrıca Sabri konusunda takımcılık yaptığınızı düşünyorum malesef, isteyerek yahut istemeyerek.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Çağlar ve Selçuk Şahin hariç fena bir kadro değil. Geri kalanlar için yedek veya kadro dışı kalması gereken adamlar arasında bir yanlışlık olmuş. Şu Selçuk Şahin şampiyonluk maçında attığı gol sayesinde kadroya girdi ise yazıklar olsun. Lakin o maçta bir tane isabetli pas attığını hatırlamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Kadro tercihleri çok yanlış bence.Kazım->Semih , Çağlar->İsmail , Selçuk Şahin->M.Topal veya Mehmet Topuz olmalıydı.Kadroyu görünce karamsarlığa kapılmadım değil ama inşallah kazanırız.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

İnşallah kazanacağız ama Hiddink e rağmen...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kadroyu şimdi gördüm, ne bu şaka mı ? Çağlar, Kazım ve Selçuk Şahin ilk 11'de, Hiddink gitmek istiyor herhalde. Dünya kadar para alıyor, bu mudur yani ?

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Maç hangi kanalda yahu ?
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Uchiha Itachi View Post
    Maç hangi kanalda yahu ?
    NTV Yaşar abi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kazım neysede Çağlar bu sezon top oynamadı hadi onu geçtik Selçuk Şahin nedir arkadaş Mehmet Topal var o bölgede oynayacak birde. Sabri hala niye tartışılır anlamıyorum. Sabri bu 2 sezonda kademe özelliğini fazlasıyla geliştirdi sadece orta açamıyor. Sürekli koşan yorulmayan bi adam ayrıca ben alternatif isimlerin "Milli takımda" Sabri'den iyi oynayabileceğini sanmıyorum. Bazen lig performansı yetmez milli takım ayrı bir boyuttur. Hem de Belçika gibi önemli bir maçta Sabri tecrübesinde bir ismi kesip başka birini koyamazsınız. Hazırlık maçlarıyla alıştırmanız, denemeniz lazım adamları. Tabii bu söylediklerim Gökhan'ın yokluğunda geçerli. Gökhan bu takımın 1. sağ bekidir her zaman.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ben de Selçuk Şahin'in eleştirilmesini anlamıyorum.Benim içinde Mehmet Topal birinci alternatiftir ama çok çok da fark yok aralarında.Tartışılması gereken şeyler Çağlar'ın oynaması,Mehmet Topuz'un 18e bile alınmaması,Cenk Tosun'un oynamamasıdır bence.Yani Burak sağa kaydırılıp,forvete Cenk gelse ve sol bekte de Hasan Ali Kaldırım oynasa misal ideal bir 11 olabilirdi.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Ben de Selçuk Şahin'in eleştirilmesini anlamıyorum.Benim içinde Mehmet Topal birinci alternatiftir ama çok çok da fark yok aralarında.Tartışılması gereken şeyler Çağlar'ın oynaması,Mehmet Topuz'un 18e bile alınmaması,Cenk Tosun'un oynamamasıdır bence.Yani Burak sağa kaydırılıp,forvete Cenk gelse ve sol bekte de Hasan Ali Kaldırım oynasa misal ideal bir 11 olabilirdi.
    Yapma yahu, Selçuk Fenerbahçe'de oynayamıyor ama Mehmet Topal bu sene çok iyi bir sezon geçirdi Valencia'da. Aralarındaki fark oldukça fazla. Mehmet ve Cenk'e katılıyorum. Hasan Ali neden yok gerçekten inanılır gibi değil.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Emre ile taraftar arasında tartışma çıkmış takım otobüsten inerken. Kaybetmek için yapmamız gereken başka ne kaldı?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Selçuk hariç diğerlerine katılıyorum. Selçuk konusunda da sıkıntı bende mi bilmiyorum ama futbolunu beğenmiyorum ve iyi bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum ayrıca Fener'de sezonun çoğunda doğru düzgün oynayamayıp kritik maçlarda attığı gollerle kalabildiğini düşünüyorum.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Emre ile taraftar arasında tartışma çıkmış takım otobüsten inerken. Kaybetmek için yapmamız gereken başka ne kaldı?
    Kavga çıkmadı ben milli takımın otelden çıkışını canlı izledim Emre otobüs'e yürürken ne olduğunu anlamadım ama sanırım bir sataşma geldi taraftarlardan bir 5 dakika sonra Emre otobüsten çıktı ve ;

Otobüsün kapısından buna benzer bir hareket yaptı taraftarlara. Zaten sonra taraftarlar Emre , Emre diye tezahurat yaptı tatlıya bağlanmıştır heralde.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Tartışma çıkmış demiştim zaten. neyse

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Tartışma çıkmış demiştim zaten. neyse
    Bende tartışma yerine kavga yazmışım pardon. Yani kimse kimseyle tartışmadı anlamında söyledim öyle küçük bir gerginlik oldu o kadar.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    NTV Yaşar abi
    Sağol Kağan'cım.Selçuk İnan oynamıyor sanırım.
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Uchiha Itachi View Post
    Sağol Kağan'cım.Selçuk İnan oynamıyor sanırım.
    Oynuyo hacı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Selçuk hariç diğerlerine katılıyorum. Selçuk konusunda da sıkıntı bende mi bilmiyorum ama futbolunu beğenmiyorum ve iyi bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum ayrıca Fener'de sezonun çoğunda doğru düzgün oynayamayıp kritik maçlarda attığı gollerle kalabildiğini düşünüyorum.
    selçuk yanılmıyorsam 20 civarı maç oynadı bu sene ve geneli ilk 11 bu yüzden olabilecek seçimlerden biridir selçuk.Yani 10 kişiye sorsak mesela ön libero tercihin ne olur diye 2'si selçuk diyebilir ama isterseniz 100 kişiye sorun sol bekte 1 kişinin bile çağlar diyeceğini düşünmüyorum ben.Bu yüzden o tercihi eleştiriyorum.Selçuk'ta kötü seçim ama çağlar skandal bir seçim.Bence Servet'in yerine de Egemen oynamalı mesela ama bu da kötü tercih deyip geçiyorum.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Çok zor bir maç bizi bekliyor.İnşallah teknik heyetin planları tutar.Aksi takdirde bu seçimlerin çok eleştirileceği kesin.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Al işte.Çağlar heyecan yaptı ayağındaki topu ıskaladı sonra gol.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Volkan'in tercih hatasi, Caglar'in kabiliyetsizligi maci cok zora soktu. Caglar nasil vuramazsin ona ya?!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çağların hatası ardından gol geldi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Şöyle 1 çağlar böyle bişey yok ya buna vurmayacaksa neye vuracak ?

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Çağlar vuracakken top sağ ayağına çarpıyor.Öyle olunca da top açılıyor ıskalıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Belçika çok iyi baskı yapıyor. Üst üste 2 pas yapmamıza izin vermediler. Şu kadro ve oyuna göre beraberlik muhteşem sonuç olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Ya Çağlar bu sene kaç kere maç oynamışta gidip ilk 11'e koyuyolar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Şöyle önemli maçlarda adam gibi gol yiyelim 1 kere. İlla biri kritik bir hata yapacak.

O kaleci orda topu daha uzaga atamadimi? ne varda Caglar'a veriyorsun topu Caglar'i biliyoruz tecrubesi eksik birisi milli takim olunca.

Sayfa 4 / 9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri