Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Belçika kazanır

0 0%
  • Türkiye kazanır

36 90.00%
  • Berabere biter

4 10.00%
1 ile 30 arası toplam 253 sonuç

Konu: Belçika - Türkiye | Euro2012 Elemeleri A Grubu Maçı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ben de Selçuk Şahin'in eleştirilmesini anlamıyorum.Benim içinde Mehmet Topal birinci alternatiftir ama çok çok da fark yok aralarında.Tartışılması gereken şeyler Çağlar'ın oynaması,Mehmet Topuz'un 18e bile alınmaması,Cenk Tosun'un oynamamasıdır bence.Yani Burak sağa kaydırılıp,forvete Cenk gelse ve sol bekte de Hasan Ali Kaldırım oynasa misal ideal bir 11 olabilirdi.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Ben de Selçuk Şahin'in eleştirilmesini anlamıyorum.Benim içinde Mehmet Topal birinci alternatiftir ama çok çok da fark yok aralarında.Tartışılması gereken şeyler Çağlar'ın oynaması,Mehmet Topuz'un 18e bile alınmaması,Cenk Tosun'un oynamamasıdır bence.Yani Burak sağa kaydırılıp,forvete Cenk gelse ve sol bekte de Hasan Ali Kaldırım oynasa misal ideal bir 11 olabilirdi.
    Yapma yahu, Selçuk Fenerbahçe'de oynayamıyor ama Mehmet Topal bu sene çok iyi bir sezon geçirdi Valencia'da. Aralarındaki fark oldukça fazla. Mehmet ve Cenk'e katılıyorum. Hasan Ali neden yok gerçekten inanılır gibi değil.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Selçuk hariç diğerlerine katılıyorum. Selçuk konusunda da sıkıntı bende mi bilmiyorum ama futbolunu beğenmiyorum ve iyi bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum ayrıca Fener'de sezonun çoğunda doğru düzgün oynayamayıp kritik maçlarda attığı gollerle kalabildiğini düşünüyorum.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Selçuk hariç diğerlerine katılıyorum. Selçuk konusunda da sıkıntı bende mi bilmiyorum ama futbolunu beğenmiyorum ve iyi bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum ayrıca Fener'de sezonun çoğunda doğru düzgün oynayamayıp kritik maçlarda attığı gollerle kalabildiğini düşünüyorum.
    selçuk yanılmıyorsam 20 civarı maç oynadı bu sene ve geneli ilk 11 bu yüzden olabilecek seçimlerden biridir selçuk.Yani 10 kişiye sorsak mesela ön libero tercihin ne olur diye 2'si selçuk diyebilir ama isterseniz 100 kişiye sorun sol bekte 1 kişinin bile çağlar diyeceğini düşünmüyorum ben.Bu yüzden o tercihi eleştiriyorum.Selçuk'ta kötü seçim ama çağlar skandal bir seçim.Bence Servet'in yerine de Egemen oynamalı mesela ama bu da kötü tercih deyip geçiyorum.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Mesaj Yetkileri