Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post

Ben Çağlar yüzünden 2 puan kaybettik demedim hacı. Dediğim gibi 2. yarı gayet iyiydi. O kadar oyuncu arasından Çağlar'ı seçmek bana enteresan geldi...
Senin için demedim ben, alıntı yapardım diyecek olsam. Aslında direk olarak kimseye demedim. Adamın bir asılmadığı kaldı sadece bu forumda değil, genel olarak gördüğüm bir şey.

Doğrsunu söylemek gerekirse ben aday kadroda olduğunu bile bilmiyordum, eve gelip ilk 11'de çağlar ismini görünce genç bir oyuncumuz mu var acaba diye düşündüm, sonra gerçeği farkedince şok geçirdim.

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
Ya aslında insafsızlık değil, penaltıyı yesek bir puan onun yüzünden gitmiş olacaktı, ayrıca Çağlar ı gayette beğenirim, o yüzden de Galatasaray ın sol bek e ihtiyacı olmadığını da düşünüyorum zaten, ama adam oynamamış, defans oyuncusu oynamadıkça konsantrasyonu kaybolur, sonuçta Milli Takım dan bahsediyoruz, hangi oyuncu isteyerek hata yapar ki? Ama adam hazır olmadığı için kendisini baskı altında hissediyor. Doğaldır hata yapması. Yoksa Çağlar takımında her maç oynasa, İsmail e tercih edilmesine bu kadar laf edilmezdi, tercih der geçerdik çoğumuz ama bu adamın oynadığı maçı bile görmemiştir belki Hiddink neye dayanarak oynattı?
Yazdıklarına genel olarak katılıyorum, benim anlatmak istediğim Çağlar son adam değil o pozisyonda, şaka gibi bir gol yemişiz, hatalar zinciri var ve bunu başlatan Çağlar. Ama zincirin diğer halkaları gözden kaçıyor, o 4 oyuncunun da seyretmemesi gerekiyordu o pozisyonda. Doğru dürüst hamle yapan bile yok.

Hiddink resmen sabote etti bugün takımı..