Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Belçika kazanır

0 0%
  • Türkiye kazanır

36 90.00%
  • Berabere biter

4 10.00%
Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon
211 ile 240 arası toplam 253 sonuç

Konu: Belçika - Türkiye | Euro2012 Elemeleri A Grubu Maçı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aynen katılıyorum Burak arkadaşımıza. Öndeki adam hata yapıyorsa sonrasında gelişen atakta adam kanada iniyo orta açıyo adam kafa ile indiriyo sonra şut vuruyo Serdardan dönüyo tekrar vuruyo gol oluyo bu sırada bizim adamlar nerede birisi kaptırdı tamamda diğerleri ne iş görecek o zaman?

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Bu en iyi 2.lik durumu nasıl oluyor?Kaç kişi direk gidiyor böyle?

NTV'de maçtan önce bahsettiler de yok Azerbaycan sonuncu olursa,birşeyler olcakmış falan diye,bu konuda kesin bir bilgisi olan var mı

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Türkiye milli takımı gidiyor rezil bir oyunla 1 puan alıyor,bizde buna sevinecez.Rezalet başka bir kelime ifade edemez bu durumu.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben ne oLursa oLsun böyLe futboLu kendi üLke takımıma yakıştıramıyorum. Kazakistan ve Azerbaycan dan farkımız oLmadan oynadık resmen. Resmen eziLdik ve resmen maç bitsin diye dan dun, yapmadığımız basit takım oyunu kaLmadı. Türkiye miLLi takımı şartLar ve durum ne oLursa oLsun böyLe futboL oynamamaLı. Hiddink gitsin CheLsea ye mi gidiyor, nereye giderse gitsin. Yazıktır, ayıptır.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Attığımız golde de iyi ki Kazım aradan çıkmış, o Arda'nın attığı nefis çalımı verdiği pası hiç ederdi. Kazım Galatasaray'da son dönemde iyi oynuyordu ama forvette değil, daha önce pek verimli oynamışlığı da yok, gol de açmış ellerini bekliyor etrafında defans oyuncuları. Hiç bir hareketlenme yok, çünkü o pozisyonda oynamayı bilmiyor ama Hiddink elinde alternatifleri olmasına rağmen onlara şans vermiyor. Çıkan kadroyu hala aklım almıyor benim.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Kısmen de olsa haklısınız, tamam Çağlar tek suçlu değildir adamı direk sallandırmaya gerek yok ama sonuçta pozisyonun başlangıcına sebep olan, defansı dengesiz bırakan Çağlar ve aynı oyuncu hocanın yanlış tercihi olunca böyle oluyor.

@Sait71
    Hocaya kızmaktan seni unuttuk Gerçi Selçuk golün yakınından bile geçmedi ama

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Eyvah yine hesaplamalara başladık... Şu şöyle olursa böyle olur vs

Çizgiye gidecek olan topu çıkardı ama. Adam hertürlü Ballı işte

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Burak Yılmaz mükemmel bir oyuncu, sadece oyun içi devamlılığını geliştirmesi lazım. Hatta sol ayağı ile topa vururken İlhan Mansız'ı hatırladım.

Topsuz alanda iyi.

Hızlı, driblingleri çok iyi.

Benim için maçın özeti Burak Yılmaz'dır. Golde sadece ona odaklanın arkadaşlar.

Eğer bu ülkede Nobre yılda 2.5 milyon avro alıyorsa Burak 12.5 milyon avro almalıdır. Hatta 112.5 milyon avro diyelim.

Arda: Biraz daha fizik, biraz daha devamlılık lazım sana. Bir yıl daha sabret.

Selçuk Şahin: O nasıl bir berbat pozisyon almadır kardeşim. Ceza yayına gard alıp topu seyretmekten başka işin yok.

Emre: Hani rakibi ters köye yapıp yanından geçiyorsun arada, o anda rakibinin psikolojisini düşün be kardeşim. Adam asla alamayacağı bir topun peşinden koşuyor. Maestrosun vesselam.

Sabri: Sen busun işte Sabri. Senden öyle ekstra işler beklemiyoruz. Çalışkanlığına azıcık zeka katınca neler oluyor bak, görüyorsun. Rakip kanadından o kadar geldi ama en tehliklelilerini diğer kanattan bulabildi.

Hiddink: Sen kimsin birader? Kulübede yatırdığın adam La Liga'da 3. olan takımın direkt oyuncusu durumunda. O takımın gönderdiği Fernandes'i Beşiktaş'ımız baş tacı yaptı. Selçuk Şahin mi yerine oynattığın adam?

Türkiye'de sol bek pozisyonuna kıtlık mı geldi arkadaşım? Gökhan Töre'yi alacağına Hasan Ali'yi al da Türkiye en azından daha iyisini görsün.

Toraman'dan daha mı iyi Kesimal? Türkiye'de Toraman'dan daha iyi müdahale yapan bir Türk stoper söyleyin bana! Yok kardeşim, sen akıllanmayacaksın.

Gol yemeyi bekliyordun değil mi değişiklik yapmak için?

Yok arkadaş, Abdullah Avcı gibi cevherlerin yetiştiği ülkede Hiddink'ten nemalanmaya çalışan beyinlerimiz var bizim. Biz adam olmayız.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu milli takıma diyecek söz yok arkadaş. Ben mağlubiyete laf etmezdim ama doğru düzgün top oynasaydık. Skoru falan geçin futbolun f'sini oynamadık dün hatta f'de yatay çizgi kadar bile oynayamadık.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hiddink'in geliş süreci de arızalıydı zaten, o dönemden belliydi bizi ciddiye almadığı ve o dönemde Yılmaz Vural adı, dalgayla da olsa anılıyordu. Şu anda Yılmaz Vural olsa, bundan daha kötü durumda olur muyduk? Daha iyisini yapar mıydı bilmiyorum ama daha kötüsünü yapmazdı. Yılmaz Vural ismi de örnek zaten.

Herkes sanıyordu ki Hiddink gelecek, sihirli değnekle dokunacak ve dertler bitecek. Her takımda yaptığı şeyler Hiddink'in ayrılış süreçlerinde, muhtemelen yüklü bir parayı da tazminat olarak alıp ayrılacak bu dönemde. Yerine kim gelirse gelsin, şu halimizden daha iyi olacağımız kesin.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Hiddink'in tavırlarıda itici olmaya başladı iyice zaten. Dün Özgür Buzbaş sordu; "Milli Takımın yan toplar konusunda çok büyük eksiği var. Bunu nasıl çözeceksiniz?" diye. Hiddink; "Ben doktor değilim." diye başladı. E arkadaş madem geldin bu takımın başına bir umut olarak. Bi zahmet en azından şu milli takıma çağırdığın adamlara öğret duran top savunmasını. Her kornerden, her frikikten korkuyorum yahu. 65. dakikadan sonra aldığı her topu ileri vurdu bizim oyuncular. Vurdukları her top Belçika'ya geçti. Ama Guus Hiddink oyuncu değiştirmek için penaltı olmasını bekledi. Dua ediyorum iyiki o penaltı kaçtı diye. Ben Ersun Yanal'a ikinci bir şans verilmesinin gerektiğine inanıyorum. Vakti zamanında Hakan Şükür'ü kesecek kadar cesur davranmıştı. Daha adaletli kadro seçimleri yapacağına inanıyorum...
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

2 kelime; Hiddink out !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şöyle Milli Takıma bakıyordum da ;
    Sistem mi değişti ?
    Kadro tercihleri mi değişti ?
    Algı mı değişti ?
    Sonuçlar mı değişti ?
    bunların hepsinin cevabı hayır ise yılda 6-8 milyon € civarında parayı Hiddink'e saçmanın manası ne ? Adamın tek yaptığı olumlu iş Serdal Kesimal ve Mehmet Ekici'yi bu takıma kazandırması oldu bu paraya değer mi...
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

4 Deplasman

Kazakistan : Bu maç 0-3 kazanmış olabiliriz ama bu maçta bile çok iyi oynamamıştık.
    Almanya : İleri çıkmakta bu maçta da sorun yaşamıştık.
    Azerbaycan : Yorum yok.
    Belçika : Berbat oyun 1 puan.

Deplasmanlarda çok kötü oynuyoruz gerçekten.

Nesil
    2010
    Yer
    Viyana

Yahu Hiddink'in gelmesi başından beri hata değilmiydi zaten.Adam resmen takımı beraberlik iççin kenetlemiş.Zaten önceki grup maçlarındaki oyunda vasatı geçmiyordu ya.Şans yanımızda olmasaydı ezici bir üstünlük ile galip gelirdi belçika.Milli takıma teknik direktörlük seçimlerinde her zaman öncelik Türk teknik adamlarında olmalı.Yoksa daha çok ince hesap yapacağız gibi.

Serdar Kesimal, Caglar ve Selcuk Sahin'in ne isi var milli takimda ya. Volkan'nin kötu "pasinda" Caglar'da hata yapti ve gol geldi, yanlis hatirlamiyorsam Selcuk Sahin Vermealen'i birakti kornerde ve 100% golluk pozisyonu kacirdi adam sansdan. Serdar Kesimal ise topu ileri vurmaktan baska bisey yapmadi bence, onu ligimizde her defans oyuncusu yapar diye dusunuyorum. Saygilar !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dün maçtan önce tv karşısına oturdum ve kadroyu görünce Hiddink kendini kovdurmak istiyor dedim. Başka bir açıklaması yok mantık sınırları çerçevesinde. Neden gidip de Çağlar'ı oynatırsın neden ? Selçuk Şahin neden ? Kazım neden ? Beşiktaşlı oyunculara milli takım yasak mı arkadaş ya ? İsmail yedekte bile yok. Egemen var o da yeni geldi bize bi' zaman sonra O'nu da almazlar. Amacına ulaştın Harry Potter kılıklı. O gözlüklerinden kurtul ve gerçekleri gör bu takım dünyanın en iyi 7-8 takımından biri potansiyel açısından ama oynatana !

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bizim defans sorunumuz var.Çağlar,Servet bu takımın oyuncusu değiller + Serdarda kötüydü bugün ama o daha genç ve yetenekli.Sabri iyiydi.

Orta sahada Selçuk İnan varmıydı yokmuydu anlamadım.O çıktıktan sonra Topal-Selçuk Ş. daha az pozisyon verdik.Demekki neymiş Selçuk İnan ve Emre ikisi ilk 11de oynayamazmış.Neyseki Hamit ve Nuri gelecek bunların yanında Emre olunca bu 3 lü iyi iş yapar.

Arda-Burak-Kazım iyi oynadılar sadece onlara top veremedik buda orta sahadan kaynaklandı.

Bu defans ve orta sahayla 1 puan çok iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Bizim defans sorunumuz var.Çağlar,Servet bu takımın oyuncusu değiller + Serdarda kötüydü bugün ama o daha genç ve yetenekli.Sabri iyiydi.

Orta sahada Selçuk İnan varmıydı yokmuydu anlamadım.O çıktıktan sonra Topal-Selçuk Ş. daha az pozisyon verdik.Demekki neymiş Selçuk İnan ve Emre ikisi ilk 11de oynayamazmış.Neyseki Hamit ve Nuri gelecek bunların yanında Emre olunca bu 3 lü iyi iş yapar.

Arda-Burak-Kazım iyi oynadılar sadece onlara top veremedik buda orta sahadan kaynaklandı.

Bu defans ve orta sahayla 1 puan çok iyi.

Ben dün Servet'i ve Selçuk'u beğendim senin aksine. Servet üstüne düşenleri yaptı, çok az hatayla oynadı. Selçuk da pas trafiğini çok güzel kontrol etti. Selçuk-Emre'nin arkasında Mehmet Topal oynasa topu ileri daha iyi taşırdık. Selçuk Şahin 1 iyi hareket yaptıysa 2 kötü yapıyor hemen arkasından. Maça dün Kazım yerine Semih, Selçuk Şahin yerine Mehmet Topal, Çağlar yerine Hasan Ali veya İsmail'le başlasaydık çok rahat kazanırdık.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yahu şimdi S.Kesimal'in ne işi var demekte saçmalık. Adam iyi performans sergiledi, transferde gündemde olan bir oyuncu. Onu aldı diyede adamı eleştirmek doğru değil. Serdar bu milli takımın şuan için seçilebilecek en iyi stoperlerindendir. O konuda eleştiriyi doğru bulmuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence de Serdar dün kötü bir performans sergiledi ama henüz çok genç, milli takıma alınması saçmalık demek çok yanlış. Bu adamları oynatarak kazanmalıyız, yapacak birşey yok. Ondan iyi bir Ersan var o da sakatlıktan henüz çıktı. Egemen oynatılabilirdi belki. İbrahim Toraman da şu milli takıma neden alınmıyor anlamıyorum ya zaten.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Selçuk Şahin-Sabriyi ben çok beğendim.Ciddiyim.İkiside beklentimi çok aştı.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

İğrenç bir futbol ve alınan 1 puan. Elim daha fazlasını yazmaya gitmiyor. Bakalım son 4 maçta bizi neler bekliyor?

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Bu milli mac haftasinin en guzel tarafi avantajin bizde kalmis olmasidir. Oynanan oyun belki bizi tatmin etmedi ama skoru 1-1 de tutabildik. Uzulen taraf biz degil Belcika olmali. Hersey bizim lehimize suan. Kadroyu yenilerken olusacak sancilari minimum duzeyde atlattik diyebiliriz. Ah o Azerbaycan yenilgisi de olmasaydi tadindan yenilmezdi hani su 1 puanin. Onumuzdeki sezon daha tecrube kazanmis bi kadroyla evimizde oynayacagimiz maclari kazanirsak rahat rahat cikariz bu gruptan. Bundan sonraki 4 macin 3 unu evimizde oynayacagimiz unutulmasin.

Bu arada niye daha cesur oynamadik diyenler bence fazla hayalciler. Gruptaki en onemli rakibe karsi ikili averajjini korumak zorundasin. Aslinda bir haftadir istedigimizin 1 puan oldugunu belirtmislerdi bunu da basardilar. Daha fazla hucumu dusunseydik attigimizdan fazlasini yerdik bu Belcikadan, emin olun. Gerci Hiddinkin soyledikleriyle ortaya koydugu taktik celiskilerle dolu.Ona gore duran toplar disinda tehlike yaratamayan bi takim Belcika ama olabildigine yaslanan bi dizilisle cikti. Demekki baska cekinceleri de vardi ama sanirim akil oyunlariyla oyunun psikolojisini etkilemek istedi.

Herseye ragmen ben memnunum. Her eleme gruplarinda baska bir yol cizen gorunumden istikrarli bi yola girmenin vakti geldi. Kadromuz umut verici, yonetimde de istikrar olursa beraberinde basari da gelecektir. Hiddink e guveniyorum. O da olmazsa daha kimi getireceksin takimin basina. Sabirli olmakta fayda var.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Hiddink'in tavırlarıda itici olmaya başladı iyice zaten. Dün Özgür Buzbaş sordu; "Milli Takımın yan toplar konusunda çok büyük eksiği var. Bunu nasıl çözeceksiniz?" diye. Hiddink; "Ben doktor değilim." diye başladı. E arkadaş madem geldin bu takımın başına bir umut olarak. Bi zahmet en azından şu milli takıma çağırdığın adamlara öğret duran top savunmasını. Her kornerden, her frikikten korkuyorum yahu. 65. dakikadan sonra aldığı her topu ileri vurdu bizim oyuncular. Vurdukları her top Belçika'ya geçti. Ama Guus Hiddink oyuncu değiştirmek için penaltı olmasını bekledi. Dua ediyorum iyiki o penaltı kaçtı diye. Ben Ersun Yanal'a ikinci bir şans verilmesinin gerektiğine inanıyorum. Vakti zamanında Hakan Şükür'ü kesecek kadar cesur davranmıştı. Daha adaletli kadro seçimleri yapacağına inanıyorum...
    Ben de eğer Hiddink giderse Ersun Yanal'a ikinci bir şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum ancak Hakan Şükür konusunda hatalıydı. En azından kendisiyle çelişmişti. Hakan Şükür sistemime uymuyor dedikten sonra Ersen Martin'i kadroya almıştı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Ben de eğer Hiddink giderse Ersun Yanal'a ikinci bir şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum ancak Hakan Şükür konusunda hatalıydı. En azından kendisiyle çelişmişti. Hakan Şükür sistemime uymuyor dedikten sonra Ersen Martin'i kadroya almıştı.
    Bence de Ersun Yanal gelebilir. O olmazsa Mustafa Denizli bu saatten sonra takım çalıştırmaz zaten. Ertuğrul Sağlam-Tolunay Kafkas-Şenol Güneş benim alternatiflerim. Ertuğrul Sağlam'ın sözleşmesinde opsiyon vardı zaten milli takımdan teklif gelirse giderim diye sanırım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aynen Fatih hocayı beğenmiyordum meğersem adam en iyisiymiş milli takım için. Daha iyiydik bence onunla. En azından potansiyel olarak onunla daha başarılı olabilirdik. Onlada çok turnuva kaçırdık ama bu kadar açık seçik aptalca seçimler yapmamıştı. Ha kimi zaman adil davranmadığı oldu ama Elinde bir çok alternatif varken forvete Kazım'ı koymadi. Taktiksel olarak daha bilgiliydi. Türk hocaya dönmek lazım. Şaka gibi, belki döneklik, belki sabırsızlık ama Hiddink'in ben açıkçası bizi düşünmediğini düşünüyorum sanki çokta tın der gibi adam...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Bu milli mac haftasinin en guzel tarafi avantajin bizde kalmis olmasidir. Oynanan oyun belki bizi tatmin etmedi ama skoru 1-1 de tutabildik. Uzulen taraf biz degil Belcika olmali. Hersey bizim lehimize suan. Kadroyu yenilerken olusacak sancilari minimum duzeyde atlattik diyebiliriz. Ah o Azerbaycan yenilgisi de olmasaydi tadindan yenilmezdi hani su 1 puanin. Onumuzdeki sezon daha tecrube kazanmis bi kadroyla evimizde oynayacagimiz maclari kazanirsak rahat rahat cikariz bu gruptan. Bundan sonraki 4 macin 3 unu evimizde oynayacagimiz unutulmasin.

Bu arada niye daha cesur oynamadik diyenler bence fazla hayalciler. Gruptaki en onemli rakibe karsi ikili averajjini korumak zorundasin. Aslinda bir haftadir istedigimizin 1 puan oldugunu belirtmislerdi bunu da basardilar. Daha fazla hucumu dusunseydik attigimizdan fazlasini yerdik bu Belcikadan, emin olun. Gerci Hiddinkin soyledikleriyle ortaya koydugu taktik celiskilerle dolu.Ona gore duran toplar disinda tehlike yaratamayan bi takim Belcika ama olabildigine yaslanan bi dizilisle cikti. Demekki baska cekinceleri de vardi ama sanirim akil oyunlariyla oyunun psikolojisini etkilemek istedi.

Herseye ragmen ben memnunum. Her eleme gruplarinda baska bir yol cizen gorunumden istikrarli bi yola girmenin vakti geldi. Kadromuz umut verici, yonetimde de istikrar olursa beraberinde basari da gelecektir. Hiddink e guveniyorum. O da olmazsa daha kimi getireceksin takimin basina. Sabirli olmakta fayda var.

Yenebileceğimiz maçta şansla berabere kalmak bence yeterince acı verici. Attığımız golde pas yapmaya bir başladık Belçika hemen dağıldı. Sonra yine ileri topu atmaya başladık adamlar hakimiyeti geri aldılar. Adam gibi oynasaydık Belçika'yı çok rahat 3'lerdik dün. Ercan Taner güzel de bir laf etti: "Bize, bizden fazla saygı duyuyorlar."
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Dün maçtan önce tv karşısına oturdum ve kadroyu görünce Hiddink kendini kovdurmak istiyor dedim. Başka bir açıklaması yok mantık sınırları çerçevesinde. Neden gidip de Çağlar'ı oynatırsın neden ? Selçuk Şahin neden ? Kazım neden ? Beşiktaşlı oyunculara milli takım yasak mı arkadaş ya ? İsmail yedekte bile yok. Egemen var o da yeni geldi bize bi' zaman sonra O'nu da almazlar. Amacına ulaştın Harry Potter kılıklı. O gözlüklerinden kurtul ve gerçekleri gör bu takım dünyanın en iyi 7-8 takımından biri potansiyel açısından ama oynatana !
    Egemen zaten kadroya alınmıyordu ki bu sefer nasıl oldu da alındı ben çok şaşırmıştım.

Bencede Ersun hoca dönmeli tekrar onun döneminde başarılıydı milli takım.Adamı Hakan Şükür davasına indirdiler ordan.

Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon

Mesaj Yetkileri