Sayfa 15 / 220 İlkİlk ... 513141516172565115 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Hoppala... Kemal Tokak ı da alıyormuşuz :s Sivok un gönderilmesi lazım, ne yapacağız bu kadar stoperi...

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

VE SÖZ DEMIRÖREN'DE...
    Yıldırım Demirören gazetecilerin sorularını yanıtlıyor...

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören BJK TV'de canlı yayınlanan "Gündem Özel" programına konuk oluyor.
    Tuğrul Yenidoğan'ın sunduğu programda Yıldırım Demirören, gazetecilerin (Reha Muhtar, Sinan Engin, Ömer Güvenç, Bilal Meşe ve Ercan Inan) sorularını yanıtlayacak.
    Yıldırım Demirören gündemdeki konular ve transferdeki son gelişmeler hakkında konuşacağı program saat 21:00'de başlayacak.
    Ve program başladı...
    Şu anda konuklar tanıtılıyor...
    Başkan Yıldırım Demirören: "Perşembe günü yayına çıkamadığım için özür dilerim"
    Tuğrul Yenidoğan: "Programa katıldığınız için teşekkür ederim"
    Ercan İnan: "Stad çevresinde çok fazla korsan ürünü var, ancak taraftar rağbet etmese bu tezgahlar açılmayacak, taraftar bir şey istiyorsa bunun karşılığını vermek zorunda, sponsorluk ve amatör branşlardaki gelirlerin durumu nedir?"
    Demirören: "Amatör branşlara yıllık 15 milyon dolar bütçe ayırıyoruz, basketboldan sadece 3 milyon dolar gelirimiz var, yani yıllık 12 milyon dolar zararımız var. Futboldan gelen para kendisini kurtarıyor, ancak amatör branşlar için taraftar desteğine ihtiyacmız var. Eğer sponsor bulamazsan amatör branşlara yatırım yapılmaması şu anda gündemimizde"
    "Keşke İstanbul Büyükşehir Belediyesi futbol yerine amatör branşlara destek olsa. Sadece futboldan gelirimiz var, amatör branşlardan yok! Eğer futbol gelirimizi amatörlere harcarsak bu sefer futbolda zorluk çekeriz. Beşiktaşlı iş adamlarından destek bekliyoruz. Beşiktaş hepimizin."
    "Forma satışlarında 3 büyükler içinde son sıradayız. Beşiktaşlılık biraz vazife işidir. Her köşede Kartal Yuvası olmasına gerek yok. Stadın çevresindeki korsanlarla mücadele ediyoruz. Ama taraftarımız aldığı için satmaya devam ediyorlar. Beşiktaşlılık tribüne gelip bağırmak değildir, sahip çıkmak gerek. Beşiktaş kimsenin malı değildir, hepimizindir."
    "Korsanlarla ilgili dörtyüze yakın davamız var. Ama bu yıl stada korsan forma ile gelenleri almayacağız."
    Ömer Güvenç: "Taraftarın yıldız beklentisi var"
    Y.D: "Transferi programın sonunda konuşacağım" (Gülerek)
    Tuğrul Yenidoğan: "Fenerbahçe Ülker gibi bir birleşme söz konusu olabilir mi?"
    Y.D.: "Teklif gelirse neden olmasın"
    Reha Muhtar:"Mahmut Özgener'in bir daha TFF başkanlığına aday olmayacağı söyleniyor?"
    Y.D.: "Göksel Gümüşdağ'ın adaylığı konuşuluyor ama 1. ligde takımı olduğu için karşı çıkarım. Mahmut Özgener devam etmek isterse de.. ilk 3 yılı çıraklık dönemiydi, hataları oldu, ancak hatalarından ders alarak bir daha yapmayacağını düşünüyorum"
    Bilal Meşe: "Beşiktaş'ın sadece futbol kulübü olması gerektiğini düşünüyorum, siz bu konuda ne diyorsunuz?"
    "Yıldız transferlere rağmen neden istediğimiz yerde olamadık?"
    Y.D.: "Takım yeniydi, ama artık takım oturdu, bu sene daha iyi olacak, 1 santrafor hariç tüm transferleri bitirdik."
    Sinan Engin: "Futbolcularda bir rahatlık var, bir vurdumduymazlık var, gereksiz kartlar görüyorlar, acaba yabancı futbolculara biraz daha mı yumuşak davranılıyor?"
    Y.D.: "Türk futbol tarihi bu kadra yıldızı bir arada ilk kez gördü, diğerleri gibi 1-2 tane yıldızımız yok, 6-7 yıldızımız var, basının da gözleri onların üstünde. Bazı şeyleri fazla abartıyoruz, ama biz de ilk kez bu kadar yıldızı birden idare ediyoruz. sanırım bunları Guti için söylüyorsunuz, ama Guti sezonda sadece 5 maç oynasa bile, onun yapacağı reklamı bize kim yapabilir"
    Ömer Güvenç: "Bence Guti'nin yaptıklarını yerli bir oyuncu yapsa ceza alırdı, ama Guti almıyor?"
    Y.D.: "Katılmıyorum"
    "Yıldızları korumamız lazım, ama umarım ileridi Necip Uysal Guti'yi geçer"
    Ö.G.: "En büyük hayal kırıklığı kimdi?"
    Y.D.: "1- Nihat Kahveci, 2- İbrahim Toraman, 3-Almeida tam istediğimiz gibi olmadı ama en büyük üzüntüm İbrahim Üzülmez'di."
    Ö.G.: "Ferarri?"
    Y.D.: "Kendisinden kulüp bulmasını istedik, burada maalesef tatilde, Beşiktaş'a hizmet vermiyor. Bobo ile sözleşmemiz bitti. Yeni teklif sunduk fakat kabul etmedi, biz de onu kabul etmedi, artık onunla yollarımzıı ayırdık, verdiği hizmetlere teşekkür ediyoruz. Nobre'ye de bir kaç takımdan teklif var, değerlendiereceğiz. Holosko konusunda Tayfur hoca karar verecek"
    Ö.G.: "İbrahim Akın'ı istiyor musunuz?"
    Y.D.: "Bence giden bie futbolcunun tekrar dönmesi çok doğru değil."
    Bilal Meşe: "Kupa alınmasaydı yine Tayfur Hoca ile devam edilecek miydi? Tayfur hocanın yanına bir sportif direktör düşünüyor musunuz?"
    Y.D.: "Hayır düşünmüyoruz, menejer vs. almayacağız, ama Tayfur hocaya manevi destek olmak gerekir. Hemen başarı veya kupalar gelmeyebilir, ama anlaştığımız sürece Tayfur hoca ile devam ederiz. Tayfur hoca başaramayacağını bilse teklifimizi hiç kabul etmezdi. Roland Koch ile anlaştık, ayrıca yanına bir yardımcı daha gelebilir, oturup karar vereceğiz"
    Ercan İnan: "Tabata hakkında neler söyleyeceksiniz?"
    Y.D.: "Kimse başarısız olmak için transfer yapmaz! %70 oran bence başarıdır. Tabata seçim dönemine denk geldi, basın Tabata'nın çok üstüne geldi. Tabata Beşiktaş dışında gittiği her yerde başarılı oldu. Tutmadığı için üzgünüm. Quaresma'da gelemden önceki son iki sezonunda 15 maç oynamıştı, o da riskti, eğer tutmasaydı yine eleştirilecektim. Quaresma için 20 milyon euro teklif edildi, ama ne kadar verirlerse versinler satmayacağım, hatta sözleşmesini 2 yıl daha uzatmayı düşünüyorum"
    Ömer Güvenç: "Kulüpler birliği başkanlığı teklif edilirse kabul eder misiniz?"
    Demirören: "Naklen yayın ihalesinde kulüpler birliğinin ve Aziz Yıldırım'ın büyük katkıları oldu, hataları olunca da söylüyoruz ama genel olarak ben şu anki yönetimden memnunum."
    Sinan Engin: "Tayfur koca ile sezon sonuna kadar devam edebilecek misiniz?"
    Demirören: "Ben arkasında duracağım, ama sizler de arkasında durun!"
    Sinan Engin: "Stad ne zaman yapılacak?"
    Demirören: "Bana kalsa yarın yıkar yaparım, ben tarih verirken hayalimdeki tarihi verdim, aslında prosedürler tamamlandı, başbakan ile seçimlerden sonra bir görüşme yapacağız, sonra projenin son halini tekrar anıtlar kuruluna sunacağız, devre arası veya gelecek yıl sonunda kazmayı vuracağız. bu işler öyle kolay değil, G.Saray tam 7 yıl uğraştı. Bize de başka yerler teklif ettiler, ama kabul etmedim. "
    Reha Muhtar: "Stad yıkılırsa nerede oynayacaksınız?"
    Demirören: "Olimpiyat stadına gitmeyiz, orası futbol oynanacak değil, orası herkes için eziyet! Arena'da oynamak isteriz, GS yönetimi ile görüşeceğiz, belki de anadolu da oynarız. Önce izni alaım, gerisi kolay."
    "Yeni stadı yap, işlet, devret modeli ile yaptıracağız, cebimizden para çıkmayacak."
    Bilal Meşe: "Beşiktaş'ta başkan ne derse o oluyor diye konuşuluyor. Tayfur hoca ile anlaşma yapmak istediğinizde hiç karşı çıkan yönetici oldu mu?"
    Demirören: "Hayır öyle bir şey olmadı, hiç yabancı hoca düşünmedik zaten. Tayfur hocayı yıllardır tanıyoruz, kendisine güveniyoruz."
    Ömer Güvenç: "Şampiyonluk sözü verebiliyor musunuz?"
    Demirören: "O sözü vermem doğru olmaz, sadece iyi kadro kurmakla şampiyon olunmuyor, şampiyonluğun garantisini kimse veremez!"
    Reha Muhtar: "Trabzonspor FIFA'ya başvuracak, şampiyonluk için, sizin bu konuda düşünceniz nedir?"
    Demirören: "Ellerinde delil varsa başvuracaklar tabi, Emenike konusu da her zaman tartışmaya açıktır. Ama delil yoksa bu itirazdan Türkiye zarar görür."
    Ömer Güvenç: "Elinizde olsa MHK başkanını değiştirir misiniz?"
    Demirören: "Bana kalsa yarın değiştiririm."
    Sinan Engin: "Gelecek yıl şampiyonluk yolunda rakibiniz kim olur?"
    Demirören: "FB, GS ve TS'yi saymama gerek yok zaten ama Gaziantepspor da gelecek yıl bizi zorlayacak diye düşünüyorum"
    Sinan Engin: "Bursaspor ile bu gerginlik ne olacak?"
    Demirören: "Bursaspor taraftarı hatayı biraz da hatayı kendinde arayacak, Bursa Türkiye'yi temsil etti bu sene, ama yaşananlar çok üzücüydü, sanki savaş alanı gibiydi. Yoksa Bursa taraftarı iyi günde kötü günde takımını destekleyen bir taraftardır. Eğer gelecek yıl ilk maçımız İstanbul'da olursa, biz Bursa taraftarının gelmesini isteriz. Taraftarlar bu kavga ile nereye varmak istiyor? Bu olaylar kimseye kazanç sağlamaz. Ben taraftarların bir araya gelmesini istiyorum. Ama bu olaylar sadece iki takıma değil, Türk futboluna da zarar veriyor."
    "Sporda şiddet yasasını destekliyorum, Bursa'ya bir ceza verildiyse bırakın uygulansın. Yarın aynı şey bizim de başımıza gelebilir, ama yasayı ve gelecek cezaları desteklemek gerek."
    Bilal Meşe: "Forlan ve Miranda neden olmadı?"
    Ömer Güvenç: "Bahsettiğiniz santrafor kim olacak?"
    Tuğrul Yenidoğan: "5 dakika ara veriyoruz, az sonra devam edeceğiz"
    Ara bitti, program devam ediyor...
    Tuğrul Yenidoğan: "Basında çok fazla isim var transfer listesinde?"
    Y.D.: "Artık insanlar basında çıkan isimlere inanıyor, çünkü geçen yıl bunu herkese gösterdik. 1 santrafor daha alacağız. Morinho ve Ronaldo ile görüşmemiz bunun en güzel örneği. Artık bir Dünya kulübü olduk."
    Sinan Engin: "Ersan transferi neden gecikti?"
    Demirören: "Transfer gecikmedi, transfer bir süreçtir. Bu süreçten geçtik ve sonuçlandırdık."
    TRANSFERLER...
    "Almeida'nın kalmasına karar verdik, Miranda ile ilgilendik ama olmadı, Sidnei'yi aldık ama çok bir yıldız göreceksiniz."
    Sinan Engin: "Forlan neden olmadı?"
    Demirören: "Henüz olmadı diye bir şey yok, her an olabilir! Ama maliyeti önemli."
    "Rüştü ve Cenk ile devam edeceğiz, Hakan Arıkan ile yolları ayıracağız, yerli bir kaleci alacağız. Ayrıca yabancı bir golcü alacağız. İsmi belli değil, ama bir yabancı golcü alacağız."
    Ömer Güvenç: "Beşiktaş Başkanı olarak en büyük hayaliniz nedir?"
    Demirören: "Avrupa şampiyonu olmak. Bunu başaracağımıza inanıyorum, inanmak başarmanın yüzde ellisidir."
    "Taraftarlık sadece tribüne gelerek olmaz, tribüne gelmeden, Beşiktaş ürünleri almalı, kullanmalı, kulübüne destek olmalı. Ayrıca küfürlerden doalyı çok ceza ödüyoruz, artık şu küfür olayı bitmeli. Ayrıca ben maçların gündüz oynanması taraftarıyım. Gündüz maçlarına çok daha fazla bayan ve çocuk geliyor."
    Ömer Güvenç: "Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu sizin için bir şans mı?"
    Demirören: "Ben yönetim kurulumuna inanıyorum, onlar çalışıyorlar, ben gereken yerde müdahale ediyorum. Artık eski başkanlık sistemi yok, ben ne dersem o olmuyor. Arkadaşlarım gerekeni yapıyor, ben son noktayı koyuyorum."
    Reha Muhtar: "Hilber ne olacak? İsmail Köybaşı'na alternatik alınacak mı? Kale Cenk'e mi teslim edilecek"
    Demirören: "Kaleye kimin geçeceğine hoca karar verecek, ama iyi bir yerli kaleci daha alacağız. Hilbert'in kalması gerektiğini düşünüyorum, ama yabancı sınırlaması kalkmalı! Yine saha da 6 yabancı olsun, ama tribünde oturacaklarda sınırlama olmasın!"
    "UEFA'da en az çeyrek final oynayacağımıza inanıyorum"
    Bilal Meşe: "Ne kadar daha başkanlık yapmayı düşünüyorsunuz?
    Demirören: "Oğlum 4 yaşında 26 sene sonra 30 yaşında olacak, 26 sene daha (gülerek). Öncelikle yeni stadı kazandırmak istiyorum. Sonrasına bakarız."
    Turğul Yenidoğan: "Tahmin ediyorum çok iyi yıldız transferi yapacaksınız, bana şengen vizesi olan bir kameraman ve muhabir ayarlamamı söylediniz. Kim olduğunu sormayacağım ama bu transfer ne zaman gerçekleşecek diye sormak istiyorum?"
    Demirören: "Tarih veremem. Transferde imza atılana kadar ne olacağı belli olmaz. Bu arada söylemeyi unuttum ama Serdal Adalı da Samsunspor kulübü ile Kemal Tokak konusunda görüşüyor. Onu da alabiliriz."
    Ömer Güvenç: "Schuster istifa ettikten sonra Fatih Terim veya Mustafa Denizli'nin ismi geçti mi?"
    Demirören: "Mustafa hocayı hatırlamıyorum, ama Fatih hocayı bir arkadaşımız önermişti. Fakat ilk tercihimiz her zaman Tayfur hocaydı."
    "Altyapıya önümüzdeki yıl çok daha fazla önem vereceğiz, zaten yaptığımız transferler de bu doğrultuda."

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Baskan güzel konustu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Besiktas dogru yolda. Hem de cok.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Umarım dediği gibi amatör şubeler bir şekilde çözülür gerekirse kapansın diyeceğim ama oradan para kazanan insanlara üzülürüm hayır olsun o yüzden Fenerin kıskandığım tek yönü bu.Eğer dediklerini Ersan transferindeki ve Bobo olayındaki gibi sağlam atarsa hiç bir sorun kalmaz.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Besiktas dogru yolda. Hem de cok.
    ......................

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Ö.G.: "Ferarri?"
    Y.D.: "Kendisinden kulüp bulmasını istedik, burada maalesef tatilde, Beşiktaş'a hizmet vermiyor. Bobo ile sözleşmemiz bitti. Yeni teklif sunduk fakat kabul etmedi, biz de onu kabul etmedi, artık onunla yollarımzıı ayırdık, verdiği hizmetlere teşekkür ediyoruz. Nobre'ye de bir kaç takımdan teklif var, değerlendiereceğiz. Holosko konusunda Tayfur hoca karar verecek"
    Ö.G.: "İbrahim Akın'ı istiyor musunuz?"
    Y.D.: "Bence giden bie futbolcunun tekrar dönmesi çok doğru değil."
    Bilal Meşe: "Kupa alınmasaydı yine Tayfur Hoca ile devam edilecek miydi? Tayfur hocanın yanına bir sportif direktör düşünüyor musunuz?"
    Y.D.: "Hayır düşünmüyoruz, menejer vs. almayacağız, ama Tayfur hocaya manevi destek olmak gerekir. Hemen başarı veya kupalar gelmeyebilir, ama anlaştığımız sürece Tayfur hoca ile devam ederiz. Tayfur hoca başaramayacağını bilse teklifimizi hiç kabul etmezdi. Roland Koch ile anlaştık, ayrıca yanına bir yardımcı daha gelebilir, oturup karar vereceğiz"
    Ercan İnan: "Tabata hakkında neler söyleyeceksiniz?"
    Y.D.: "Kimse başarısız olmak için transfer yapmaz! %70 oran bence başarıdır. Tabata seçim dönemine denk geldi, basın Tabata'nın çok üstüne geldi. Tabata Beşiktaş dışında gittiği her yerde başarılı oldu. Tutmadığı için üzgünüm. Quaresma'da gelemden önceki son iki sezonunda 15 maç oynamıştı, o da riskti, eğer tutmasaydı yine eleştirilecektim. Quaresma için 20 milyon euro teklif edildi, ama ne kadar verirlerse versinler satmayacağım, hatta sözleşmesini 2 yıl daha uzatmayı düşünüyorum"
    Sinan Engin: "Tayfur koca ile sezon sonuna kadar devam edebilecek misiniz?"
    Demirören: "Ben arkasında duracağım, ama sizler de arkasında durun!"
    "Rüştü ve Cenk ile devam edeceğiz, Hakan Arıkan ile yolları ayıracağız, yerli bir kaleci alacağız. Ayrıca yabancı bir golcü alacağız. İsmi belli değil, ama bir yabancı golcü alacağız."
    Reha Muhtar: "Hilber ne olacak? İsmail Köybaşı'na alternatik alınacak mı? Kale Cenk'e mi teslim edilecek"
    Demirören: "Kaleye kimin geçeceğine hoca karar verecek, ama iyi bir yerli kaleci daha alacağız. Hilbert'in kalması gerektiğini düşünüyorum, ama yabancı sınırlaması kalkmalı! Yine saha da 6 yabancı olsun, ama tribünde oturacaklarda sınırlama olmasın!"
    Turğul Yenidoğan: "Tahmin ediyorum çok iyi yıldız transferi yapacaksınız, bana şengen vizesi olan bir kameraman ve muhabir ayarlamamı söylediniz. Kim olduğunu sormayacağım ama bu transfer ne zaman gerçekleşecek diye sormak istiyorum?"
    Demirören: "Tarih veremem. Transferde imza atılana kadar ne olacağı belli olmaz. Bu arada söylemeyi unuttum ama Serdal Adalı da Samsunspor kulübü ile Kemal Tokak konusunda görüşüyor. Onu da alabiliriz."
    "Altyapıya önümüzdeki yıl çok daha fazla önem vereceğiz, zaten yaptığımız transferler de bu doğrultuda."
    Anladığım kadarıyla Bobo zaten gitmişti de Ferrari nin de gidişi kesinleşti. Ama hiç öyle beklemesinler kulüp bulur falan diye. Adam kalan kontrattan bir kısmını alır, sonra gider bir yere imzayı atar. Durduk yere 1-1,5 milyon euro dan vazgeçmez kimse.

İbrahim Akın ın da gelmeyeceğini düşünüyorduk, galiba netleşti artık gelmeyeceği.

Roland Koch geliyor gelmiyor dedikoduları vardı, doğruymuş, geliyor, çok iyi olacak bence...

Q7 konusunda da gayet mantıklı davranıyor, bu tür değerleri büyümek istiyorsak elimizde tutmalıyız...

Schuster i de göndermeyecektik kendisi gitmek istedi diyor, aynı şekilde Tayfur Hoca yla da anlaştığımız sürece deva edeceğiz diyor. Başarısızlık olacaktır ama sabretmek gerek gibi düşünceleri var. Çok olumlu şeyler bunlar, inşallah icraata dökülür.

Forlan ilk alternatif ama olma ihtimali çok yüksek değil. Aynen bizim de düşündüğümüz gibi Almeida nın yanında oynayabilecek bir forvet arıyorlar, Forlan olmazsa yine bu tarz bir oyuncu alınacak.

O kadar soru soruldu, bir Allah ın kulu Sidnei için sezon sonuna kaça anlaştınız demedi... Bu sorunun resmi ağızdan cevaplanması gerekiyor.

Hakan Arıkan ın gidişi kesindi zaten ama ben başka bir kaleci alınmaması gerektiğini düşünüyordum. Bir kaleci daha gelecekmiş. Sanırım Kulbilge geliyor. Hilbert te çok büyük ihtimalle kalıyor ancak ne zaman ne olacağı çok da belli olmaz. Kemal Tokak ı da alıyoruz... Keşke satış opsiyonunu alsak da bir sene daha Samsun da bekletsek... Stoperde fazlalık olmaya başladı. Fazla rotasyonun sorun yaratabileceği bir bölge... Ama mantık olarak doğru şeyler yapıyoruz. Bu sene Kemal zaten ya Galatasaray alır ya da seneye en az 5-6 milyon euro dan kapı açılır.

Bu arada takımın yaş ortalaması bayağı düştü. Bugün izlediğimiz maçta da gördüğüm kadarıyla Sezer Özmen adında üst düzey olabilecek bir stopere sahibiz. Fizik olarak da çok iyi.

Bence takımı bu kadar potansiyelli oyuncularla doldurmuşken, temeli sağlama almalı, Tayfur Hoca ya gerekirse bir hatta iki sene bile sabretmeliyiz. Yabancı birileri gelirse bu gençlerin sonu olur. Teknik kadronun istikrarı çok önemli bu andan itibaren.

Son olarak bence forvet transferi Diego Costa olacak. 2 senedir yaptığımız bütün yabancı transferleri Guti hariç aynı menajerlik şirketinden. Diego Costa da aynı menajerlik şirketinde...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Roland Koch gelsin, Guti - Q7 1 haftada kazan kaldırır. Görürsünüz.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

O kadar soru soruldu, bir Allah ın kulu Sidnei için sezon sonuna kaça anlaştınız demedi... Bu sorunun resmi ağızdan cevaplanması gerekiyor.

galiba 14 milyon dedi ve bunu Fon ile birlikle alabiliriz dedi ve Fernandes'de 8 idi dedi(yani 8'den az bir rakama geliyor)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bende 14 diye duydum

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Roland Koch gelsin, Guti - Q7 1 haftada kazan kaldırır. Görürsünüz.
    Quaresma'nın kazan kaldıracağını sanmıyorum ama Guti harbi sorun olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    bende 14 diye duydum

14 çokmuş yahu :/

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post

14 çokmuş yahu :/
    ama Baskan Fernandes'in opsiyonuda 8 idi dedi yani pazarlik yaparlar.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Bu Şengen -artık gerçek yazılış nasılsa- vizesi nedir?

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    galiba 14 milyon dedi ve bunu Fon ile birlikle alabiliriz dedi ve Fernandes'de 8 idi dedi(yani 8'den az bir rakama geliyor)
    Fernandes de de fon devreye girmiş olacak ki ucuza kapattık. Resmiyete dökülünce belli olur fonla birlikte alıp almadığımız. Sidnei de de aynı şirket işin içinde, yalnız 14 hakikaten çok para.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Bu Şengen -artık gerçek yazılış nasılsa- vizesi nedir?
    Schengen vizesinin cıkmasıyla Avrupa’da dolaşmak daha kolay oldu. Schengen vizesi ile bu anlaşmayı imzalamış olan 15 ülke arasında rahatça dolaşılabiliniyor. Bu demek oluyor ki sınırlardan geçişler hava, kara ve deniz yolu fark etmeksizin yerel seyahat olarak değerlendiriliyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Schengen vizesinin cıkmasıyla Avrupa’da dolaşmak daha kolay oldu. Schengen vizesi ile bu anlaşmayı imzalamış olan 15 ülke arasında rahatça dolaşılabiliniyor. Bu demek oluyor ki sınırlardan geçişler hava, kara ve deniz yolu fark etmeksizin yerel seyahat olarak değerlendiriliyor.
    Programda geçmiş ama pek bi manası yok o zaman.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Programda geçmiş ama pek bi manası yok o zaman.
    Belki bu anlami çikarabiliriz: alacagimiz forvet oyuncusu avrupa'da oynuyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Amatör şubelerin kapatılması gibi bir hataya düşülmez umarım, gerekli sponsorluklar bulunur bir şekilde ya da hedef küçültme yoluna gidilir; ancak amatör şubelerin kapanmasına kesinlikle karşıyım. Fernandes'in ne zaman bildirileceğini nihayet öğrenebildik. Gelecek forvet oyuncusunun Costa olmayacağını düşünüyorum, ancak Forlan mı yoksa başka biri mi onu bekleyip göreceğiz. Kemal Tokak artık bu kadar stoper varken ne amaçla alınmak isteniyor pek çözemedim, neyse. Sidnei için belirtilen opsiyon miktarı 14 ise çok fazla, bizi aşar zira indirime gidilse bile 10 milyon temiz çıkar kasadan, o da çok. Koch'un gelmesine de çok sevindim, hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

4 milyon euro arkadaşlar ne 14 ü ?

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    4 milyon euro arkadaşlar ne 14 ü ?
    Baskan 14 milyon diye acikladi, alirsak pazarlik yapip ve fon ile aliriz

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Eto`o da var Listede. Bakarsınız Etoo geLir. Etoo iLe iLgiLi böLümü kaçırdım ama okuduğum kadarı iLe Etoo yu da sormuşLar ve işaret iLe o da Listede var gibi birşeyLer demiş.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Amatör şubelerin kapatılması gibi bir hataya düşülmez umarım, gerekli sponsorluklar bulunur bir şekilde ya da hedef küçültme yoluna gidilir; ancak amatör şubelerin kapanmasına kesinlikle karşıyım. Fernandes'in ne zaman bildirileceğini nihayet öğrenebildik. Gelecek forvet oyuncusunun Costa olmayacağını düşünüyorum, ancak Forlan mı yoksa başka biri mi onu bekleyip göreceğiz. Kemal Tokak artık bu kadar stoper varken ne amaçla alınmak isteniyor pek çözemedim, neyse. Sidnei için belirtilen opsiyon miktarı 14 ise çok fazla, bizi aşar zira indirime gidilse bile 10 milyon temiz çıkar kasadan, o da çok. Koch'un gelmesine de çok sevindim, hayırlı olsun.

Kemal Tokak alınırsa Sivok da gidecek demek olur bu. Bol alternatifli gibi görünsede kadroda fazla şişkinlik yapar ama bu oyuncuya daha önce de söylediğim gibi ilerleyen yıllarda daha yüksek rakamlar ödenerek alınacağına şimdiden alınsın daha iyi. Hem belki Sivok da giderse Holosko kalır. Yine daha önce geçmişti, bunların hepsi ayrıntı, bir forvet transferi gelecek, geri kalan işler kolay kısmı işin. Her türlü alternatife açığım bu tür konularda... Yabancı iyi bir forvette gelirse takımda vazgeçilmez oyuncular sadece Simao ve Q7 olacak... O yüzden kimin gittiği kimin kaldığı çok da önemli değil bu noktadan sonra, herkesin alternatifi var çünkü.

Ayrıca alırsak fonla alırız denilmiş zaten Sidnei için.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

"MİRANDA OLMAYINCA SİDNEİ'İ ALDIK"
    Yıldırım Demirören, Sidnei transferine de değindi. "Atletico Madrid'den Miranda'yı almak istedik ama o olmayınca Sidnei'i aldık" diyen Demirören "Miranda ile ilgilendik. Atletico Madrid'e bu sezon transfer oldu. Yeni transfer olduğu için kiralık olarak gelmeye yanaşmadı. Miranda'yı almayınca Sidnei'i aldık. Satın alma opsiyonu da bizde. Opsiyonunda 14 milyon Euro yazıyor. Sonuçta Fernandes'in opsiyonu da 8 milyon Euro'ydu ama daha ucuza aldık" diye konuştu.

Ntvspor

14 milyon euro imiş Anıl...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Kemal Tokak alınırsa Sivok da gidecek demek olur bu. Bol alternatifli gibi görünsede kadroda fazla şişkinlik yapar ama bu oyuncuya daha önce de söylediğim gibi ilerleyen yıllarda daha yüksek rakamlar ödenerek alınacağına şimdiden alınsın daha iyi. Hem belki Sivok da giderse Holosko kalır. Yine daha önce geçmişti, bunların hepsi ayrıntı, bir forvet transferi gelecek, geri kalan işler kolay kısmı işin. Her türlü alternatife açığım bu tür konularda... Yabancı iyi bir forvette gelirse takımda vazgeçilmez oyuncular sadece Simao ve Q7 olacak... O yüzden kimin gittiği kimin kaldığı çok da önemli değil bu noktadan sonra, herkesin alternatifi var çünkü.

Ayrıca alırsak fonla alırız denilmiş zaten Sidnei için.
    İyi de Sivok için gitmesi yönünde bir karar alınmadı ki, hatta Sivok bu takımdan gidecek yabancılar içinde son sıralardadır diye açıklama bile yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam Serdal Adalı. Bence ne olursa olsun gereksiz bir transfer olur Kemal. Ha alınır kiraya verirler o zaman eyvallah, ancak bu şartlarda gerek yok. Hele de Ersan alındıktan sonra.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Beşiktaş'ta futbolcu bolluğu

08 Haziran 2011 Çarşamba 18:13

Beşiktaş yeni sezonu kalabalık bir futbolcu grubuyla açacak gibi gözüküyor.

Beşiktaş Kulübü 2010-2011 sezonu başında ve devre arasında yaptığı transferler ile bir sonraki sezonların takımını da oluşturma çabası içine girmiş ve o dönemlerde toplam 10 oyuncu transfer edilmişti.

Ancak sezonun ikinci yarısında şampiyonluk yarışından kopulması ve büyük hedeflerle yola çıkılan sezonun sadece Ziraat Türkiye Kupası zaferi ile kapatılması hesapların yeniden yapılmasına neden oldu.

Yeni sezon öncesi bu güne kadar Egemen Korkmaz, Veli Kavkak, Tanju Kayhan, Burak Kaplan, Mustafa Pektemek, Mehmet Akyüz ve Sidnei Da Silva'yı kadrosuna katan Siyah Beyazlılar, Ersan Gülüm ve Manuel Fernandes'i bonservislerini aldılar.

Takımdan ise Erhan Güven, Hakan Arıkan ve Bobo gönderilirken, Ferrari, Holosko, Fink, Tabata ve Hilbert'in durumları belirsizliği koruyor. Bu beş futbolcu şu anda Siyah Beyazlı takımın kadrosunda sözleşmeli oyuncular olarak yer alıyorlar.

Yeni sezon hazırlıklarına 29 Haziran'da başlamayı planlayan Beşiktaş'ın kadrosunda o güne kadar bir değişiklik olmaz ise toplam 30 futbolcu yer alacak. Bu oyuncuların 13 ise (Ernst, Quaresma, Guti, Simao, Almeida, Sivok, Fernandes, Sidnei, Ferrari, Holosko, Fink, Tabata, Hilbert) yabancı olacak.

Ayrıca geçen sezon zaman zaman A takımda yer bulan Atınç, Cumali, Doğukan ve Furkan ile de yeni sezonda profesyonel sözleşme imzalanarak kadroda tutulmaları gündemde yer alıyor. Bu genç oyuncularla sayı 34 'e çıkacak. Bir yabancı forvet oyuncusuunun transfer edilmesi halinde Beşiktaş 2011-2012 sezonuna 35 futbolcu ile başlayacak.

Bu 35 futbolcudan kimlerin takımdan gönderileceği veya hangi oyuncuların kiralık olarak başka takımlara verileceğini belirlemek ise teknik direktör Tayfur Havutçu'ya kalacak. Ayrıca futbol komitesi başkanı Serdal Adalı ve üye Cengiz Zülfikaroğlu bu konuda genç teknik adama yardım edecekler.

Haber Kaynağı: Doğan Haber Ajansı

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Özellikle stoperler... Nerdeyse 10 stoperimiz var yahu. Hepsi de oynayabilecek seviyedeler

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by vego View Post
    Beşiktaş'ta futbolcu bolluğu

Bu 35 futbolcudan kimlerin takımdan gönderileceği veya hangi oyuncuların kiralık olarak başka takımlara verileceği ...
    Ferrari, Holosko, Fink, Tabata ve Hilbert; bu 5'li gönderilir kalır 30, Atınç, Cumali, Doğukan Pala ve Furkan; bu 4'lü de A2 takımına yollanır kalır 26. Bir de kaleci alınacak muhtemelen, böylece 27 kişilik bir kadro oluşacak. Bunların içinden de kamptaki performansına göre 2 isim kiraya verilse ya da A2'ye yollansa işte size 25 futbolcu.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bence Atınç ve Furkan'ın lig tecrübesine ihtiyacı var. Bu yüzden A2 Takımına gönderileceklerine bi Süper Lig takımına kiraya verilmeleri daha mantıklı olur.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Rüştü-Cenk-3. Kaleci
    Tanju-Sivok-Rıdvan-Hilbert-Toraman-Sidnei-Ersan-Egemen-İsmail-Ekrem
    Ernst-Necip-Fernandes-Aurelio-Guti-Onur-Veli-Burak-Q7-Simao
    Pektemek-Almeida-Mehmet-4. forvet

Toplam 27 kişi... Belki Onur kiralık olarak bir yere gönderilip genç stoperlerden biri A takımla çalışabilir. Onun dışında bu kadroya ekleme çıkarma pek olmaz. Pek demişken Pektemek GOL Demek.

Sayfa 15 / 220 İlkİlk ... 513141516172565115 ... SonSon

Mesaj Yetkileri