Quote Originally Posted by footballer33 View Post
Amatör şubelerin kapatılması gibi bir hataya düşülmez umarım, gerekli sponsorluklar bulunur bir şekilde ya da hedef küçültme yoluna gidilir; ancak amatör şubelerin kapanmasına kesinlikle karşıyım. Fernandes'in ne zaman bildirileceğini nihayet öğrenebildik. Gelecek forvet oyuncusunun Costa olmayacağını düşünüyorum, ancak Forlan mı yoksa başka biri mi onu bekleyip göreceğiz. Kemal Tokak artık bu kadar stoper varken ne amaçla alınmak isteniyor pek çözemedim, neyse. Sidnei için belirtilen opsiyon miktarı 14 ise çok fazla, bizi aşar zira indirime gidilse bile 10 milyon temiz çıkar kasadan, o da çok. Koch'un gelmesine de çok sevindim, hayırlı olsun.

Kemal Tokak alınırsa Sivok da gidecek demek olur bu. Bol alternatifli gibi görünsede kadroda fazla şişkinlik yapar ama bu oyuncuya daha önce de söylediğim gibi ilerleyen yıllarda daha yüksek rakamlar ödenerek alınacağına şimdiden alınsın daha iyi. Hem belki Sivok da giderse Holosko kalır. Yine daha önce geçmişti, bunların hepsi ayrıntı, bir forvet transferi gelecek, geri kalan işler kolay kısmı işin. Her türlü alternatife açığım bu tür konularda... Yabancı iyi bir forvette gelirse takımda vazgeçilmez oyuncular sadece Simao ve Q7 olacak... O yüzden kimin gittiği kimin kaldığı çok da önemli değil bu noktadan sonra, herkesin alternatifi var çünkü.

Ayrıca alırsak fonla alırız denilmiş zaten Sidnei için.