Trabzonspor kulüp bilgileri ile ilgili değişim tekliflerinizi belirtiniz.
Trabzonspor kulüp bilgileri ile ilgili değişim tekliflerinizi belirtiniz.
Şenol Güneş'in kariyerine , 2008 de G. Kore liginde , Seoul ile kazandığı ikincilik eklenmeli.
-Staff ler için eksiklikleri yazacağımız yer oyuncu tartışma alanı mı ? Doğru yeri bulamadığım için buraya yazıyorum-
Nereye yazacamı bilemediğim için buraya yazıyorum.
Ortak kariyer yapıyoruz bu yıl oyunda ilk kez Trabzonspor ile bu kadar uzun süre oynadım.
İlk sezon ligde 4.lük aldık.Uefa'da guruplara kaldık.Guruptan çıktıktan sonra elendik sanırım.2.sezon oldu sezona başlarken maaş bütçesi yıllık 19 m € olarak belirlendi .Transfer büçtesinden bahsetmiyorum bile.Neyse bir iki serbest oyuncu aldık zorlu bir maratona başladık.Bu sezonda ligde şampiyonluk ipini göğüsledik.Uefa kupasında yine guruptan çıkıp bir üst turda elendik.Türkiye kupasında yarı final oynadık ama sezon sonu takım 3 m € zarar açıkladı.
Yeni sezona başladık kulüp sezon hedefi sordu ve şampiyonluk olarak belirlediysekte bütçe inanılmaz.2 sezonda o kadar başarılı olmuşken elde var hiç.Ayrıca Colmanı da ilk sezon sonunda sattığımda 8 m €'ya göndermiştim,geçen süre zarfında da hiç transfer de yapmadım.
Şampiyon olmuşuz,Uefa'da başarılı olmuşuz ama yine de böyle bir bütçe neden bu kadar kötü durumda bu takımın finansı?Editörden baktığımda yıllık 10 m veren sponsor anlaşması bile var ama kulüp sefilleri oynuyor.Aynı kariyerde Beşiktaş takımı sezon sonu 20 milyon zararda iken biryerden para geliyor ve Balance + 40 oluyor.Transfer bütçesi 40 m paund oluyor.
Soruyorum gerçekten Trabzonspor finans olarak çok mu kötüde ben bilmiyorum yoksa oyunda bir sorun mu var?
Bu arada oyun 2.1 patch ile kurulu.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 828x200.
Beşiktaş'ta başkan kasaya nakit koyuyor borç olarak neredeyse finansın kötü olduğu her sezon bunu yapıyor.Bunu yapmasa transfer dahi yapmasan bir sürü ŞL gelirin de olsa kar etmek imkansız gibi,Türk takımlarında niye böyle anlamış değilim.
UEFA'nin parasal olarak getirisi pek fazla degil acikcasi. Sampiyonlar liginde oynadiktan sonraki sezon transfer icin onemli gelir bekleyebilirsin.
Oyuncu maaslarina dikket etmen gerekli. Oyunun baslangicinda Trabzonspor'un maaslari yaklasik 15.5 milyon Euro. Bunu 20 milyon Euro'ya cikartmissin. Yani 4.5 milyon Euro gibi alabilecegin transfer butcesini oyuncularin maaslarina harcamissin.
Tabii bir de borc oduyorsun. Bu borclari biraz daha uzun sureye yayabiliriz ama bunun etkisinin ortaya cikmasi icin maas butceni cok yukseltmemen lazim.
Abi neyi yükseltişim anlamadım?Ben hedef belirledim ve verilen bütçe bu.Şampiyon olmuş takıma ve yine hedefi şampiyonluk olarak belirleyen bir takıma bu kadar mı para verilir?Benim biryere birşey ayırdığım yok.
Ayrıca şimdi Selçuk inan sözleşme yenilerken yıllık 800 alırken bir anda 3 m euro istiyor bende bu rakamı minumum değere çekiyorum buda yaklaşık 1.8 m falan.3 yılda 4.5 m €'luk bir büyümede idare edilecek birşey değil bence.
Birde şey var.Şampiyon olduğumuz sezondan sonraki yıl seyirci ortalaması artması gerekirken neden düşer?Yeni sezonda da lideriz ayrıca.
3 yilda 4.5'ar milyon eder 13.5 milyon transfer butcesi yerine oyunculara maas odemissin. Trabzon'un ozelligi nispeten ufak butce ile onemli isleri basarmaya calismak. Eger 3. sezonda sampiyonlar ligine gittiysen, bunun yararini da 4. sezonda gorebilirsin ancak. Ama tabii bu gelir surekli degil. 3. sezonda tekrar sampiyonlar ligine girme hakkini kazanamazsan, 5. sezonda butcen dusecektir.
anladım ama geçen sezon maaş bu kadar değilde 2.5 m € falan artmıştı.Ama bu kadar kötü olmamalı bu takımın finansı.
Trabzonspor ile oynamama nedenim budur işte.
Yapacak birşey yok elde para yok diye Trabzonsporla oynamaktan vazgeçmem ama bir çözüm bulunmasını beklemekteyim.
Kac kez denedim olmuyor aldigimdan fazlasini satiyorum daha ucuz adamlar oynatiyorum ama sonuc yine ayni
Tamam anlıyoruz Cl önemli katılırsan parayı görürsün ama olmuyor ki öyle bir şey gele para uçuyor gidiyor 300 Bin Euro galibiyet primi alıyoruz nerden baksan sezonda en az 10M eder bu ama nasıl bir borç varsa artık ne kasaya para giriyor ne de sattıgımız oyunculardan para geliyor..8 e sattıgım adamdan 1 m geliyor..Reelde bu takım en az 6-7 M€ 'luk transfer yapıyor en az..Kaldıki biz elimizdeki yıldızları satsak bile bu rakamı göremiyoruz..
Aynen 5.sezona başlıyoruz.Ligdeyine 3.oldum o vasat kadro ile uefa kupasında yrı finalde elendim.Ligde 3 ma kaybettim ama nafile sezon sonu transfer bütçem 5 m € ve maaş bütçesi'de 31 m €(Yıllık olarak ayarlı maaş).4 sezonda maaş 10 m € arttı transfer bütçesini saymıyorum.Ve bu 4 sezonda en pahalı transferimde 1.1 m € oldu.Taksit falanda yapmadım hiçbir oyuncuya.
Başkandan kaynaklanıyor olabilirmi acaba?
Kulüp borcu görünüyor ve bu nasıl bir borç ise bir türlü bitmiyor.Ayrıca 5. sezon başında başkan kulübe para aktardı haberi geldi 5 m € ama bu para nereye gitti anlamadım.
Mustafa ortakta oynadığın yama 11.2.1 olduğunu unutma...11.3'te bireysel kariyer yap yine oluyorsa aynı sorun bilemicem...
Oyunu oynarken birşey dikkatimi çektide daha önce bu yıldızlar 3.5'di diye hatırlıyorum yeni başladığım kariyerde 5 olmuş.Bu 5 olarak değişti mi 3.0'da yoksa benim oyunda bir sorun mu var?
Hayır 11.3 ile oynuyorum.Ama yönetime istekte bulunuyorum.Allah allah merak ettim ben bu durumu.
Bilemeyecegim. Oyunda bir hata da olabilir. Bir oyun acip bakarim ben de.
trabzonsporun anlaşmalı takımları drogheda unıted ve şanlıurfaspor olarak eklenmeli resmi sitede yazıyor zaten..birde 2013 bıtecek olan akyaı stadıda eklenır mı oyuna????