Sayfa 7 / 21 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 625 sonuç

Konu: Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Cafe Crown (TBL Final Serisi) 4-2 Şampiyon Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Bende bunu anlamıyorum. Şimdi yani bütçe farkı olsun olmasın. Ezeli rakibin ile oynuyosun. Ne bileyim adamlar yendi işte. Yani daha pek laf yapmanın anlamı kalmıyo bana göre.

Bizede tebrik etmek düşer. Tebrikler Fenerbahçe. Yani demek istediğim bütçe farkı olsun olmasın bahaneden başka bişi olmaz gibi bu saatten sonra.
    Tolgacım eğer normal sezon başlığına bakarsak, "Maç çok güzeldi. Üçüncü çeyreğin sonunda karar vermiştim, skor ne olursa olsun bunu yazacaktım: zevkli oyun için Fenerbahçe'ye teşekkürler. Muhteşem bir maç oldu.

Maçtan sonra yazmadım buraya çünkü, çok üzüntülü ve hafif de olsa Jerry'e sinirliydim. Şimdi duygusallığım geçti ve yazıyorum.

Her iki takıma da tebrikler."

İkinci Fenerbahçe maçından sonra bunu yazdığımı görürürüz. Gerektiği yerde tebrik etmeyi biliyorum yani. Fakat öncelikle kendi takımımı tebrik etmem lazım. Aradaki farklılıklar da takımı tebrik etmemin sebebidir. Mazeret filan uydurmuyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Son maçta büyük ihtimalle formalite olacak. G.Saray'ıda tebrik etmek gerekiyor. Güzel mücadele ettiler. Takımımızı kutlarım...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Smacın neresi çirkefliktir?
    Tribünün yaptığını legalleştirmenin manası yok, yapılan çok ayıp.
    Maçın son dakikasına girmişken, rakip savunmayı bırakmış ve siz de maçı garantilemişseniz sırf show amaçlı yapılan smaç afedersiniz ama çirkefliktir.

Bunu sadece smaca indirgemekteki amacınızı da anlamıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Tolgacım eğer normal sezon başlığına bakarsak, "Maç çok güzeldi. Üçüncü çeyreğin sonunda karar vermiştim, skor ne olursa olsun bunu yazacaktım: zevkli oyun için Fenerbahçe'ye teşekkürler. Muhteşem bir maç oldu.

Maçtan sonra yazmadım buraya çünkü, çok üzüntülü ve hafif de olsa Jerry'e sinirliydim. Şimdi duygusallığım geçti ve yazıyorum.

Her iki takıma da tebrikler."

İkinci Fenerbahçe maçından sonra bunu yazdığımı görürürüz. Gerektiği yerde tebrik etmeyi biliyorum yani. Fakat öncelikle kendi takımımı tebrik etmem lazım. Aradaki farklılıklar da takımı tebrik etmemin sebebidir. Mazeret filan uydurmuyorum.
    Yok ben senin için demedim. Yani adamlar işte yenmiş yani bunu diyorum. Bahane aramaya gerek yok. Senin için demiyorum bahane kelimesini. Başka taraftarlarda yapıyor ondan dedim. Yani sahada aslan gibi mücadelenide vermişsin. Olmadı demekki bilemiyorum tabi maçı izlemedim ama.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Smacın neresi çirkefliktir?
    Tribünün yaptığını legalleştirmenin manası yok, yapılan çok ayıp.
    Bitmiş bir maçın, oyuncular el sıkışırken, seyirci kendi takımını alkışlarken, koçlar el sıkışırken smaç basmanın mantığı nedir ? Averaj kuralı falan da yok yani. Oğuz yapmasa o smacı o olaylar yaşanmayacaktı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

oğuzun kaç maçını izlediniz de tam da ona yakışır bi hareket diyorsunuz gerçekten merak ettim. sımaç gerçekten yakışıksız bi hareketti ama bu kelimeler mağlubiyetin kaldırılamaması gibi geldi bana. ben de belirttiğim gibi yapmasaydı iyi olurdu. centilmenliğe yakışan fenerbahçeyi tebrik etmektir aksi halde bu yere kadar gelmişse takım bütçe farkı falan hikayedir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'a niye yenilmez armada diyorlar ? İlk maçtan beri dikkatimi çekti.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Bitmiş bir maçın, oyuncular el sıkışırken, seyirci kendi takımını alkışlarken, koçlar el sıkışırken smaç basmanın mantığı nedir ? Averaj kuralı falan da yok yani. Oğuz yapmasa o smacı o olaylar yaşanmayacaktı.
    Daha 1 dk vardı en az. Pota altına asist gelince smaçla tamamladı.
    Smaç yapmak hiçbir şekilde çirkeflik değildir. Süre bitiminde Ukic topu kullanmadı, yere bıraktı.

Taş atmak, birşeyler fırlatmak için bahane oldu bu. Kazanmak ya da kaybetmek gibi iki sonucun olduğunu kabul etmek zorunda seyirciler. Sportmenlik dışı harekerlerin hiçbirisi legalleştirilemez, bahanesi olamaz. Söylediğiniz şey kabul edilemez, o yabancı maddeleri atmanın sebebi olamaz. Seyirciler sadece destek vermelidir, bu şekilde tepki göstermek baştan yanlış.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

1940-1954 boyunca 14 yıl üst üste şampiyon olan Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nın ünvanıdır. Bu serilik değil yani.

@ABOOO : Evet sportmenlik dışı hareketler kabul edilemez siz her ne kadar basite indirgeseniz de, Oğuz Savaş'ın hareketi gibi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

eğer hücuma başlarkenki kalan süre 24 saniyenin üstündeyse yapılan her şey normal. son topsa gereksiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1940-1954 boyunca 14 yıl üst üste şampiyon olan Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nın ünvanıdır. Bu serilik değil yani.
    Teşekkürler cevap için ben de bu seneki performanstan sandım 2011 diye twitterda TT olunca.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

@ABOOO : Evet sportmenlik dışı hareketler kabul edilemez siz her ne kadar basite indirgeseniz de, Oğuz Savaş'ın hareketi gibi.
    Smaç basketbol içinde var mıdır? Smaç bir sayı atma yönetimi midir? Bana kural dışı olduğunu söyleyebilir misiniz?

Yabancı madde atmak kural dışıdır yalnız.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oguz'un yaptigi ayipti. Mactan 1 saat once davetiye var diye haber geldi tek basima maca gittim. Herkes maci birakmisken kalkti smac basti benim izledigim yerin karsisindan. Hatta Tutku napiyorsun sen tarzi bir hareket yapti. Taraftarlarin zaten sinirleri gergindi.

Her neyse Fenerbahce uzun olarak bizden inanilmaz ustun. Andric beni cileden cikartti. Fenerbahce'nin eline yuregine saglik, hakettiler.
    Last edited by Revolution : 12.Haziran.2011 at 14:04

Smaç basketbol içinde var mıdır? Smaç bir sayı atma yönetimi midir? Bana kural dışı olduğunu söyleyebilir misiniz?

Her kural yazılı olmak zorunda mıdır peki?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sadece smac basmadi smac basip kendini yukari cekti. Basketbolun icinde olan herkea bunun ne amacla yapildigini bilir

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by berkay19 View Post
    Her kural yazılı olmak zorunda mıdır peki?
    Son 24 sn içinde FB topu kullanmadı. Eğer etik konusu varsa etik olan yapıldı.

1 dk kala pota altında smaçla bitirmenin çirkef olan hiçbir yanı yoktur. O topu potaya kullanmak zorundasın 24 sn içinde.

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Sadece smac basmadi smac basip kendini yukari cekti. Basketbolun icinde olan herkea bunun ne amacla yapildigini bilir
    Ben hala basketbol oynuyorum bir organizasyonda ama özel bir anlamı olduğunu bilmiyorum yalnız.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Frikiklerde kalecinin önünde durmakta kurallarda yer almaz . O zaman niye hiç bir uzun oyuncu durmuyor .

İzlemesi zevkli maçlar oldu , Oğuz Savaş'ın hareketi yakışmadı . İki tarafa da tebrikler .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Bunu milli takımdayken de yapıyordu. Zaten sevmiyordum artık nefret ediyorum. Fenerbahçe değil konu burada. Ben Fenerbahçe'de oynarken Ömer Aşık'ı severdim mesela. Ama Oğuz Savaş'ı sevmedim, nefret etmeye devam edeceğim.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Etik kurallar diye bir şey duymadınız sanırım. Diyoruz ki: "Herkes maçı bırakmış. Artık tebrikler başlamış." Oğuz önce pota altına sızıyor sonra eliyle alley oop hareketi yapıyor, sonra Fenerbahçeli oyuncu (kimdi bilemiyorum Emir olabilir.) pası Oğuz'a atıyor(alley oop değil) isteyerek ya da istemeyerek. Oğuz da umarsızca vuruyor smacı. Galatasaraylı oyuncular şaşkınca bunu izliyorlar. Diğer Fenerbahçeli oyuncular bile artık Galatasaraylılar ile tebrikleşme halindeydi. Eğer bunlar sizin için sadece smaçsa, tam da sizlik olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakettikleri konusunda ben de katılıyorum. Güç farkı kritik anlarda fazlasıyla ortaya çıkıyor. Kritik şutları sokabilmek için kaliteli oyuncu olması lazım ki onlar da Fenerbahçe Ülker'de var fazlasıyla. Haketmediler gibi konuşmuş olarak gösteriliyorum ağzımdan öyle laflar çıkmamasına rağmen.

Taraftarın gergin olduğu görüşüne katılmıyorum. Öndeyken de gerideyken de muazzam destek verdiler, en sonda da takımı alkışladılar. Tekrar söylüyorum, her ne kadar kurallar dahilinde olsa bile rakibe saygı göstermek açısından bitmiş bir maçta sonlarda smaç basmak rakibe saygısızlık demektir siz kabul etmeseniz de.

Ama tebrikler Fenerbahçe Ülker'e.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Etik kurallar diye bir şey duymadınız sanırım. Diyoruz ki: "Herkes maçı bırakmış. Artık tebrikler başlamamış." Oğuz önce pota altına sızıyor sonra eliyle alley oop hareketi yapıyor, sonra Fenerbahçeli oyuncu (kimdi bilemiyorum Emir olabilir.) pası Oğuz'a atıyor isteyerek ya da istemeyerek. Oğuz da umarsızca vuruyor smacı. Galatasaraylı oyuncular şaşkınca bunu izliyorlar. Diğer Fenerbahçeli oyuncular bile artık Galatasaraylılar ile tebrikleşme halindeydi. Eğer bunlar sizin için sadece smaçsa, tam da sizlik olmuş.
    Takımdan memnunum. Bu konuda hiçbir sıkıntı görmüyorum. 4-5 numaralarda 5 uzun ile başlayıp sezon 3 uzun ile kapatırken nasıl özveri gösterdikleri ortada. Onca sıkıntıya rağmen maçın sonuna dek mücadele gösteriyorlar, takımın ne kadar güçlü olduğunu gösteriyorlar. Oğuz eleştiri almasından ötürü sahada biraz agresif, kendini kanıtlama peşinde.

Herşeyden başka sebepler çıkaracaksak hiçbir spor yapılamaz hale gelir.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Takımdan memnunum. Bu konuda hiçbir sıkıntı görmüyorum. 4-5 numaralarda 5 uzun ile başlayıp sezon 3 uzun ile kapatırken nasıl özveri gösterdikleri ortada. Onca sıkıntıya rağmen maçın sonuna dek mücadele gösteriyorlar, takımın ne kadar güçlü olduğunu gösteriyorlar. Oğuz eleştiri almasından ötürü sahada biraz agresif, kendini kanıtlama peşinde.

Herşeyden başka sebepler çıkaracaksak hiçbir spor yapılamaz hale gelir.
    Kendini kanıtlamak için hayli yanlış vakit seçmiş o zaman malesef.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Frikiklerde kalecinin önünde durmakta kurallarda yer almaz . O zaman niye hiç bir uzun oyuncu durmuyor .

İzlemesi zevkli maçlar oldu , Oğuz Savaş'ın hareketi yakışmadı . İki tarafa da tebrikler .
    çünkü ofsayt diye bir şey vardır çarpıp döndüğünde yada direk geldiğinde

tebrikler fenerbahçe salı günü kupamıza kavuşacağımızı umuyorm

Şu serinin sonunda bir kez daha anladım. Fenerbahçe'li arkadaşlarımız tebrik edilmeye gerçekten gelmiyor. Ya tamam şampiyon oldunuz tebrik ettik saygı duyuyoruz da Oğuz'un o yaptığının etik olmadığını herkes biliyor. Bunu kabul etmek çok mu zor? Kabul etseniz şampiyonluğa gölge mi düşer?

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    çünkü ofsayt diye bir şey vardır çarpıp döndüğünde yada direk geldiğinde

tebrikler fenerbahçe salı günü kupamıza kavuşacağımızı umuyorm
    Görüş açısını kapatmak anlamında .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Kendimizden emindik kazandık. Şampiyonluk artık bir maç uzakta. Sahadaki herkesi tebrik ediyorum , G.Saray taraftarı hariç.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Kendimizden emindik kazandık. Şampiyonluk artık bir maç uzakta. Sahadaki herkesi tebrik ediyorum , G.Saray taraftarı hariç.
    Onlar zaten sahada değil tribündeydi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daha maç başlamadan Oğuz'a küfür edilmesine bir şey demeyenler Oğuz smaç basınca taraftar haklı demeye getiriyor lafı.Kötü tepki smaçsa küfüre karşı keşke herkes smaç bassa.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Onlar zaten sahada değil tribündeydi
    sahada aslında kimse yoktu maç salonda yapıldı

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Sinan Erdem'de gelecek maç şampiyonluğu kazanacağımızı düşünüyorum. Smaç basmanın bence yanlışlık değildir. İster son dakika olsun ister ilk dakika olsun bunlar basketbolun izlenebilirliği arttıran şeyler. Keşke her maç olsa.

Sayfa 7 / 21 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Mesaj Yetkileri