1 ile 30 arası toplam 625 sonuç

Konu: Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Cafe Crown (TBL Final Serisi) 4-2 Şampiyon Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    1940-1954 boyunca 14 yıl üst üste şampiyon olan Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nın ünvanıdır. Bu serilik değil yani.

@ABOOO : Evet sportmenlik dışı hareketler kabul edilemez siz her ne kadar basite indirgeseniz de, Oğuz Savaş'ın hareketi gibi.
    Smaç basketbol içinde var mıdır? Smaç bir sayı atma yönetimi midir? Bana kural dışı olduğunu söyleyebilir misiniz?

Yabancı madde atmak kural dışıdır yalnız.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Smaç basketbol içinde var mıdır? Smaç bir sayı atma yönetimi midir? Bana kural dışı olduğunu söyleyebilir misiniz?

Her kural yazılı olmak zorunda mıdır peki?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by berkay19 View Post
    Her kural yazılı olmak zorunda mıdır peki?
    Son 24 sn içinde FB topu kullanmadı. Eğer etik konusu varsa etik olan yapıldı.

1 dk kala pota altında smaçla bitirmenin çirkef olan hiçbir yanı yoktur. O topu potaya kullanmak zorundasın 24 sn içinde.

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Sadece smac basmadi smac basip kendini yukari cekti. Basketbolun icinde olan herkea bunun ne amacla yapildigini bilir
    Ben hala basketbol oynuyorum bir organizasyonda ama özel bir anlamı olduğunu bilmiyorum yalnız.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sadece smac basmadi smac basip kendini yukari cekti. Basketbolun icinde olan herkea bunun ne amacla yapildigini bilir

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Bunu milli takımdayken de yapıyordu. Zaten sevmiyordum artık nefret ediyorum. Fenerbahçe değil konu burada. Ben Fenerbahçe'de oynarken Ömer Aşık'ı severdim mesela. Ama Oğuz Savaş'ı sevmedim, nefret etmeye devam edeceğim.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Frikiklerde kalecinin önünde durmakta kurallarda yer almaz . O zaman niye hiç bir uzun oyuncu durmuyor .

İzlemesi zevkli maçlar oldu , Oğuz Savaş'ın hareketi yakışmadı . İki tarafa da tebrikler .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Frikiklerde kalecinin önünde durmakta kurallarda yer almaz . O zaman niye hiç bir uzun oyuncu durmuyor .

İzlemesi zevkli maçlar oldu , Oğuz Savaş'ın hareketi yakışmadı . İki tarafa da tebrikler .
    çünkü ofsayt diye bir şey vardır çarpıp döndüğünde yada direk geldiğinde

tebrikler fenerbahçe salı günü kupamıza kavuşacağımızı umuyorm

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    çünkü ofsayt diye bir şey vardır çarpıp döndüğünde yada direk geldiğinde

tebrikler fenerbahçe salı günü kupamıza kavuşacağımızı umuyorm
    Görüş açısını kapatmak anlamında .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Görüş açısını kapatmak anlamında .
    Aktif alanın içinde sayılırsın, ofsayt verilir. Konusu ile alakası yok gerçi.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Etik kurallar diye bir şey duymadınız sanırım. Diyoruz ki: "Herkes maçı bırakmış. Artık tebrikler başlamış." Oğuz önce pota altına sızıyor sonra eliyle alley oop hareketi yapıyor, sonra Fenerbahçeli oyuncu (kimdi bilemiyorum Emir olabilir.) pası Oğuz'a atıyor(alley oop değil) isteyerek ya da istemeyerek. Oğuz da umarsızca vuruyor smacı. Galatasaraylı oyuncular şaşkınca bunu izliyorlar. Diğer Fenerbahçeli oyuncular bile artık Galatasaraylılar ile tebrikleşme halindeydi. Eğer bunlar sizin için sadece smaçsa, tam da sizlik olmuş.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Etik kurallar diye bir şey duymadınız sanırım. Diyoruz ki: "Herkes maçı bırakmış. Artık tebrikler başlamamış." Oğuz önce pota altına sızıyor sonra eliyle alley oop hareketi yapıyor, sonra Fenerbahçeli oyuncu (kimdi bilemiyorum Emir olabilir.) pası Oğuz'a atıyor isteyerek ya da istemeyerek. Oğuz da umarsızca vuruyor smacı. Galatasaraylı oyuncular şaşkınca bunu izliyorlar. Diğer Fenerbahçeli oyuncular bile artık Galatasaraylılar ile tebrikleşme halindeydi. Eğer bunlar sizin için sadece smaçsa, tam da sizlik olmuş.
    Takımdan memnunum. Bu konuda hiçbir sıkıntı görmüyorum. 4-5 numaralarda 5 uzun ile başlayıp sezon 3 uzun ile kapatırken nasıl özveri gösterdikleri ortada. Onca sıkıntıya rağmen maçın sonuna dek mücadele gösteriyorlar, takımın ne kadar güçlü olduğunu gösteriyorlar. Oğuz eleştiri almasından ötürü sahada biraz agresif, kendini kanıtlama peşinde.

Herşeyden başka sebepler çıkaracaksak hiçbir spor yapılamaz hale gelir.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Takımdan memnunum. Bu konuda hiçbir sıkıntı görmüyorum. 4-5 numaralarda 5 uzun ile başlayıp sezon 3 uzun ile kapatırken nasıl özveri gösterdikleri ortada. Onca sıkıntıya rağmen maçın sonuna dek mücadele gösteriyorlar, takımın ne kadar güçlü olduğunu gösteriyorlar. Oğuz eleştiri almasından ötürü sahada biraz agresif, kendini kanıtlama peşinde.

Herşeyden başka sebepler çıkaracaksak hiçbir spor yapılamaz hale gelir.
    Kendini kanıtlamak için hayli yanlış vakit seçmiş o zaman malesef.

Mesaj Yetkileri