1 ile 30 arası toplam 625 sonuç

Konu: Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Cafe Crown (TBL Final Serisi) 4-2 Şampiyon Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Demiyim demiyim diyorum ama . Rancik'i Kobe , LeBron yaptınız . Sizde Rancik sakatsa bizde Kinsey , Vidmar , Mirsad , Engin , Can sakat ..
    Fenerbahce'nin oyuncu rotasyonunda bu adamlar aranmiyor, Engin Sarunas'tan veya Ukic'ten sure alacak bir isim degil. Can dedigin de insallah Can Maxim degildir. Diger isimler Galatasaray'a gelse direkt oynayacak adamlar ama dedigim gibi Fenerbahce'nin oyuncu kadrosu bu adamlari aratmiyor. Bizom boyle bir luksumuz yok maalesef. Ama Rancik de olsa ben cok birseyin degisecegine inanmiyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Fenerbahce'nin oyuncu rotasyonunda bu adamlar aranmiyor, Engin Sarunas'tan veya Ukic'ten sure alacak bir isim degil. Can dedigin de insallah Can Maxim degildir. Diger isimler Galatasaray'a gelse direkt oynayacak adamlar ama dedigim gibi Fenerbahce'nin oyuncu kadrosu bu adamlari aratmiyor. Bizom boyle bir luksumuz yok maalesef. Ama Rancik de olsa ben cok birseyin degisecegine inanmiyorum.
    Can ve Engin'i attık diyelim . Kinsey , Mirsad ve Vidmar gerçekten çok büyük oyuncular . Avrupa'da da sakatlıklar yüzünden işler istenildiği gibi gitmedi .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Mesaj Yetkileri