1 ile 30 arası toplam 625 sonuç

Konu: Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Cafe Crown (TBL Final Serisi) 4-2 Şampiyon Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bu takım bu maçı haketmemişti.

Ama üç periyot uyuyan bu taraftar maçı değil, şampiyonluğu haketmiyor.

Seri büyük ihtimal 7. maça uzar. Ama 6. maçta bitmesini isterim. Çünkü salondaki 500-1000 kişi dışında o melul melul bakan beyzadelerin şampiyonluk coşkusunu yaşamasını hiç ama hiç istemiyorum. Haketmiyorlar.

Galatasaray bizi uyuta uyuta yendi. Özellikle 3. periyot alan savunması karşısında tıkanan hücumu açmak için mola almaya bile tenezzül etmeyen Spahjia'yı izlerken Daum'u izliyormuş gibi oldum. Bu maçtan sonra hedef final-four'sa o zone savunmaya karşı hiçbir şey üretemeyen Spahjia'da, Ukiç'te önümüzdeki sezon için tartışılmalıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Bu takım bu maçı haketmemişti.

Ama üç periyot uyuyan bu taraftar maçı değil, şampiyonluğu haketmiyor.

Seri büyük ihtimal 7. maça uzar. Ama 6. maçta bitmesini isterim. Çünkü salondaki 500-1000 kişi dışında o melul melul bakan beyzadelerin şampiyonluk coşkusunu yaşamasını hiç ama hiç istemiyorum. Haketmiyorlar.

Galatasaray bizi uyuta uyuta yendi. Özellikle 3. periyot alan savunması karşısında tıkanan hücumu açmak için mola almaya bile tenezzül etmeyen Spahjia'yı izlerken Daum'u izliyormuş gibi oldum. Bu maçtan sonra hedef final-four'sa o zone savunmaya karşı hiçbir şey üretemeyen Spahjia'da, Ukiç'te önümüzdeki sezon için tartışılmalıdır.
    Abi bu maçtan sonra önümüzdeki maç da zor bence.3-3 olma ihtimali yüksek son maça kalacak bence maalesef.

Mesaj Yetkileri