Sayfa 14 / 21 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 625 sonuç

Konu: Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Cafe Crown (TBL Final Serisi) 4-2 Şampiyon Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    6. maçta böyle olmayacak FB emin olabilirsiniz o konuda. Serinin 4-2 biteceğini düşünüyorum. Güç farkından dolayı FB'nin şampiyon olacağını söylemek normal olan, eleştirilecek bir yanı yok.
    Quote Originally Posted by MeMo View Post
    4-3 alırız Galatasaray'lılara kimse laf söylemedi.Hatta seri 3-1'ken göremediğimiz üyelere de kimse laf söylemedi.Buna rağmen çok ilginç bir ısrar var bu konu üstünde.
    Bizde diyoduk zaten kadro kalitesi bariz belli.Fenerbahçe şampiyon olur diye.Ama sizin derdiniz başka.Amaç farklı.Neyse daha fazla uzatmaya gerek yok.Papağan gibi uzayıp gidecek...

Maç içinse Shipp'in muazzam performansı,Tutku'nun sazı eline alması ve Andric'in katkısı maçı getirdi.Artık İpekçi'deki maçı bekliyoruz.İnşallah bilet bulabilirim.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

O taraflı olduğu için değildir. İnternet sitesine anında haber girmek için olması en muhtemel sonucu yazmışlardır. G.Saray beklenmedik şekilde kazanıncada değiştirmeyi unutup yayınlanmış.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    Hocam keşke bizde futbol braşında şampiyon olduğumuz zaman ağzımızın tadıyla kutlayabilseydik
    [/B]
    Futbolda iki takımdan birisinin açık ara önde olduğu bir kalite farkı yok (+ bir çok hakem olayı girdi devreye) ama baskette kalite ve tecrübe farkı var şu anda. İkisi farklı şey.

Biz siz kazandığınızda gönül rahatlığıyla tebrik ediyorduk. Ama biz kazanınca niyeyse aynı şey olmuyor (Bazıları için).
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bizim 2.maçtaydı galiba Habertürk aynı şeyi yapmıştı.Çok mu zor acaba doğru düzgün haber koymak

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bazı FenerbahçeLi arkadaşLar takımLarını Miami Heat feLan sanıyor herhaLde. FazLa havaLanmamak gerek, sonra DaLLas çarpması oLmasın.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

FB daha güçlü ama bizimkiler de aslan yürekli Buralara kadar getirmeleri bile büyük başarı. Helal size aslan parçaları. 4. maçta ne olur bilinmez ama Galatasaray basketbol takımı oyuncu kalitesi ile düşünüldüğünde bu sezonun en başarılı ekibidir bence.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    O taraflı olduğu için değildir. İnternet sitesine anında haber girmek için olması en muhtemel sonucu yazmışlardır. G.Saray beklenmedik şekilde kazanıncada değiştirmeyi unutup yayınlanmış.
    15 sayıdan filan gelip maçı alsak adamlar önceden yazmıştır diyeceğim de maçın başından sonuna kadar çekişme vardı. NTVSpor gibi Türkiye'nin en çok ziyaret edilen spor sitesi haberi girmeden önce düşünemiyor mu bunu? Ayrıca bu olay da 1 değil 2 değil, bizimle alıp veremedikleri nedir bilemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bazı FenerbahçeLi arkadaşLar takımLarını Miami Heat feLan sanıyor herhaLde. FazLa havaLanmamak gerek, sonra DaLLas çarpması oLmasın.
    Euroleague'te oynayınca böyle oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Her maçın bir kırılma anı vardır, bu maç o kadar enteresan oldu ki, kırılma anı son 1 saniyede üstünde 3 kişi varken potayı göremeden deliksiz basket atan Shipp oldu.. Hakkaten muazzam bi basketti diyebilirim..

Şunu da belirtelim ki GSCC bugün bizden daha çok istedi maçı. Zaten şans her zaman en çok isteyenin yanında olur.. Nitekim öyle de oldu.. Ancak bu Galibiyete şans demek başta Tutku ve Andriç'in performansına haksızlık olur..

Şimdi kaldı 2 maç, görünen o ki oyuncularımız şimdi acayip bir fırça yiyecekler ve 6. maç daha ciddi oynayacaklardır.. Ne olursa olsun rakibe saygı kavramını da unutmamak gerekir gördük bugün..

Bir noktaya da değinmek istiyorum.. Sakat Tomas bugün nerdeyse hiç katkı yapamadı takıma ve o varken sanki hep 5 e 4 gibi oynadık.. Sonuç olarak gönlümüzden geçen Eski mekan Abdi İpekçi'de Seriyi sonlandırıp galip gelmek.. Zaten yapamayacağımız/yapmadığımız şey değil..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aynen abicim sonuna kadar katılıyorum...Ayrıca burayı NBA ile bir tutmak çok saçma gördüğümüz gibi her an her şey olabiliyor takım en rahat maçını kaybedebiliyor...Eğer 3-3 olursa Fenerbahçe saha avantajından dolayı yine rahat oynarsa her sonuca açık olsun Fenerbahçe taraftarı oyuncularda da rahatlılık olunca zaten sonuç ortada

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yok anLamadığım Fenerbahçe güçLüymüş, şansız yeniLiyormuş, LaubaLiLikten yeniLiyormuş feLan. GaLatasaray kazanıyor kimsede takdir yok. Yahu adamLar çatır çatır oynuyor işte. Ben Türkiye Ligi BasketboLunu çok takip etmem ama bu seriyi başından beri izLiyorum. AsıL Fenerbahçe in sayıLarının %30 u şans ve %15 i hakem destekLi.

Bu kadar da abartmayın. Rakip takım taraftarını küçük düşürücü mesaj atarsanız, gereğini yaparız.
    Last edited by eXcitinG : 14.Haziran.2011 at 23:56

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok büyük bir yanılgı bu.Seri 0-0'ken zaten herkes emin konuşuyordu bazı Galatasaray'lı arkadaşlar da öyle.Sonra biz önde olunca seriye bitti gözüyle bakan yine Galatasaray'lı arkadaşlar.Sonra burada haksız yere suçlanıyoruz takım daha iyi dedik diye.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben Abdi İpekçi'deki maçıda ciddi oynasakta son saniyeye kadar koparabileceğimizi sanmıyorum. Bir kere şahlandı G.Saray

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Arada bir kalite farkı var ama FB li arkadaşlar bu fark GS ile olunca abarttıkça abartıyor konusuna katılırım.Ama var yani.

Yok anLamadığım FBÜLker güçLüymüş, şansız yeniLiyormuş, LaubaLiLikten yeniLiyormuş feLan. GaLatasaray kazanıyor kimsede takdir yok. Yahu adamLar çatır çatır oynuyor işte. Ben Türkiye Ligi BasketboLunu çok takip etmem ama bu seriyi başından beri izLiyorum. AsıL FBÜLKer in sayıLarının %30 u şans ve %15 i hakem destekLi.

Bu kadar da abartmayın. Rakip takım taraftarını küçük düşürücü mesaj atarsanız, gereğini yaparız.
    çok doğru bir yorum gerçekten... ben bunları söylecektim söyleyemedim belki ceza alırız filan diye ama söylemem gerekiyormuş demekki...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Çok büyük bir yanılgı bu.Seri 0-0'ken zaten herkes emin konuşuyordu bazı Galatasaray'lı arkadaşlar da öyle.Sonra biz önde olunca seriye bitti gözüyle bakan yine Galatasaray'lı arkadaşlar.Sonra burada haksız yere suçlanıyoruz takım daha iyi dedik diye.
    Üzerine aLınmak isteyen aLınır. Ben Beşiktaş taraftarı iken biLe GaLatasaray ve Fenerbahçe ye aynı eşit şekiLde antipati duyarken biLe burada yapıLan bazı yorumLardan ben biLe rahatsız oLuyorum yani. Bunu yapanLarın kim oLduğunu zaten biLen biLiyor. Üstünüze aLınacak bir durum yok.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Yok anLamadığım FBÜLker güçLüymüş, şansız yeniLiyormuş, LaubaLiLikten yeniLiyormuş feLan. GaLatasaray kazanıyor kimsede takdir yok. Yahu adamLar çatır çatır oynuyor işte. Ben Türkiye Ligi BasketboLunu çok takip etmem ama bu seriyi başından beri izLiyorum. AsıL FBÜLKer in sayıLarının %30 u şans ve %15 i hakem destekLi.

Aslında topa vurulan pozisyonda faul çalan , alakasız kasti faul çalan , herhangi iki takım lehine çokca karar veren hakem nasıl destekli oluyor anlamış değilim ..
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Aslında topa vurulan pozisyonda faul çalan , alakasız kasti faul çalan , herhangi iki takım lehine çokca karar veren hakem nasıl destekli oluyor anlamış değilim ..
    İmzamı atarım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Üzerine aLınmak isteyen aLınır. Ben Beşiktaş taraftarı iken biLe GaLatasaray ve Fenerbahçe ye aynı eşit şekiLde antipati duyarken biLe burada yapıLan bazı yorumLardan ben biLe rahatsız oLuyorum yani. Bunu yapanLarın kim oLduğunu zaten biLen biLiyor. Üstünüze aLınacak bir durum yok.
    Burada yapılan yorumlar biz daha iyiyiz alırız bu seriyi.Ben görmedim açıkçası öyle bir yorum.Kaldı ki dediğim gibi rakip taraftarlar bile bitti gözüyle bakıp oyuncularını tebrik ederken çok normal bu durum.Bana garip gelen buna 3-1'ken değil de 3-2'yken ses çıkması.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Sadece bu maça göre yorum yapmamak gerek

Tebrikler Galatasaray
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

senin dediğin olaylar 1 maça göre serinin geneline bir göz at derim.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Burada yapılan yorumlar biz daha iyiyiz alırız bu seriyi.Ben görmedim açıkçası öyle bir yorum.Kaldı ki dediğim gibi rakip taraftarlar bile bitti gözüyle bakıp oyuncularını tebrik ederken çok normal bu durum.Bana garip gelen buna 3-1'ken değil de 3-2'yken ses çıkması.
    Şimdi senin sürekLi yazıyor oLmanda beni kıLLandırıyor. Ben burada ki yorumLarın son sayfaLarından bahsediyorum. Demek ki geri de ki sayfaLarda sende bu tarz oLayLara karışmıssın. Ben diyorum ki üzerine aLınması gereken aLınır, sen ısrarLa cevap yazıyorsun. Demek sende rakibi aşağıLayan taraftasın.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Sadece bu maça göre yorum yapmamak gerek

Tebrikler Galatasaray
    Zaten bu maçı izlemediğim için bu maça göre yorum yapmadım Geneldi
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Fenerli arkadaşlar 2 dakika sakin olun sadece 2. mağlubiyeti aldınız GS-FB derbisinde konu baskette olsa bu normal bir şey. Şu konumda o sahaya arkamda o büyük taraftarla çıksam ben bile Profesyonel basketbolcu gibi oynar normalden 2-3 kat daha fazla savaşırım. Biraz oradaki havayı düşünelim

Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Hepiniz bu yolun askerlerisiniz belki kaybedeceğiz ama yinede "savaş" verdiğiniz için gönlümüzün şampiyonu her halukarda sizlersiniz ..!
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şimdi senin sürekLi yazıyor oLmanda beni kıLLandırıyor. Ben burada ki yorumLarın son sayfaLarından bahsediyorum. Demek ki geri de ki sayfaLarda sende bu tarz oLayLara karışmıssın. Ben diyorum ki üzerine aLınması gereken aLınır, sen ısrarLa cevap yazıyorsun. Demek sende rakibi aşağıLayan taraftasın.
    Yok değilim.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

2 bencil ultra mega süperstarla, 7 kişilik rotasyon ile, vasat bir head coach ile Miami Heats şampiyon olamaz.

FB, Miami Heat değil zaten.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Şimdi İddialı olmak başka şey, rakibi küçümsemek başka şey.. Yanlış anlaşılıp kalp kıracaksak baştan anlaşıp yorum yapmayalım bu konuda.. kimsenin kimseyi küçümsediği yok burda..
    Öyleki ben kendi arkadaş ortamımda dahi GSCC'nin Efes'ten daha iyi bi kadrosu olduğunu hep belirttim.. Şahsen basketbolun içinden geldiğim için rakibe saygıyı iyi bilirim..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

2 bencil ultra mega süperstarla, 7 kişilik rotasyon ile, vasat bir head coach ile Miami Heats şampiyon olamaz.

FB, Miami Heats değil zaten.
    İki takım anaLizi yaparken içerisinde Fenerbahçe oLmayınca gayet objektif oLabiLiyorsun ama söz konusu Fenerbahçe oLunca babamı biLe tanımam havaLarında oLuşun beni inanıLmaz hayretLere düşürüyor. Senin yorumLarını ve yazıLarını şaşkınLık ve hayranLıkLa takip ediyorum.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

İki takım anaLizi yaparken içerisinde Fenerbahçe oLmayınca gayet objektif oLabiLiyorsun ama söz konusu Fenerbahçe oLunca babamı biLe tanımam havaLarında oLuşun beni inanıLmaz hayretLere düşürüyor. Senin yorumLarını ve yazıLarını şaşkınLık ve hayranLıkLa takip ediyorum.
    Maksadınızı aşıyorsunuz.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Maksadınızı aşıyorsunuz.
    Niye ? Fenerbahçe yi eLeştirdiğim için mi ? Miami Heat in DaLLas karşısında yeniLmesine ve eLenmesine çok güzeL mantıkLı sebepLer buLabiLirken burada IsrarLa Fener ezer, biz en iyisiyiz, biz asarız, keseriz, bizden iyisi yok, rahat yenicez, en güçLü biziz gibi zırvaLaLarına cevap verdiğim için mi maksadımı aşıyorum ? GaLatasaray ın Fenerbahçe yi yenme hakkı yok mu, neden yenemiyor.? Açarmısın maksad aşmak cümLesini ?

Sayfa 14 / 21 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon

Mesaj Yetkileri