benim anlatmak istedigim sey tam tersi yildiz oyuncu adi duyulmus oyuncu getirsinler demedim böyle türkiye liginden cok cok kötü olan bir ligden adi sani duyulmamis performansi bilinmeyen bir oyuncuyu getireceklerine ona verecekleri bonservisi bir kenara koyup verecekleri yillik ücret ile selcugun maasini arttirip onu takimda tutsalardi daha iyi olmazmiydi sence? selcugun performansi belli hemde trabzon sehrine alismis birisi takima uyumu 100%.. ayrica colman oyun kalitesi türkiye ligine neredeyse esit olan bir ligden belcika liginden geldi lige uyum saglamasi uzun sürmedi... senol hocanin simdiye kadar yaptigi transferler hep böyleydi daha öncede trabzona geldiginde ayni sekilde transferler yapiyordu yaptigi transferlerin %90 i elinde patliyordu kendisini aslinda suclamak dogru degil fakat yönetim jaja gibi colman gibi adamlari getirirken gidipte polonya liginden adam aliyor alinan brozek kardeslerin performansini begendinizmi? begendiyseniz o zaman sorun degil bu adamda topa vurmayi biliyorsa sizi memnun eder... senol hocaya daha iyi imkanlar sunulmali sunulamiyorsada yapilan kadronun bozulmasina izin vermemelilerdi.. sampiyonlar liginde hedefleri en azindan gruplara kalmak olmali ama trabzon yönetiminde ve teknik heyetinde böyle bir hedefin oldugunu sanmiyorum.