Muntari'den kalitelisini bekliyorsan hayalperestliği sen yapıyorsun kardeşim![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Ujfalusi alabileceğimiz kaliteli oyunculardan bir tanesiydi. Kale için de Muslera-Frey geçiyor onlar da kaliteli isimler. Reyes zaten tartışılmaya değmez. Forvete Drogba, orta sahaya Muntari deniyor. Biz ne zaman bu kadar kaliteli adamı bir araya aldık merak ediyorum. Önceden Keita'yı alır arkasına hemen bir Gökhan Zan'ı sıkıştırıverirdik. Şimdi bonservissiz aldığımız adamlar bonservisli olsaydı en az 5 Milyon €'dan kapının açılacağı adamlar.
Katılmıyorum. Ülkemizde senelerdir Fenerbahçe'de yok böyle futbolcular. Çoğu takımda var kırmızı kart gördükleri maç sayısı da 2yi 3ü geçmez.
Parayı verip kaliteli oyuncu alınca başarı geliyorsa ben Türkiye'de ve Avrupa'da bunun tam tersi bir sürü takım biliyorum.Mesele kaliteli adam almak değil işine yarayacak adam almak.Keita'nın bu takıma katkısı tartışılmaz son yıllarda gelen en iyi yabancıydı satmamızda en büyük hatamızdı bana göre.Ben üzülüyorum açıkcası madem bütün mesele parası olan başkandı satılsaydı klüp araplara adamlar istemişlerdi onlarda daha çok para var.Maaşını bonservisini bile tartışmazdık klüp borç batağında olmazdı.
Kemalettin efsanesi ne çabuk unutuldu.Katılmıyorum. Ülkemizde senelerdir Fenerbahçe'de yok böyle futbolcular. Çoğu takımda var kırmızı kart gördükleri maç sayısı da 2yi 3ü geçmez.![]()
Kendi düşüncelerini savunurken,ne milleti aşağılayalım ne de onların fikirlerine saygısızlık yapalım.Konu transferlerle devam etsin kişisel tartışmaya devam etmeyelim.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Muntari'den iyisi Lass ya da Alou Diarra'dır. Onlarında ne kadar geleceğini hepimiz biliyoruzKallström'le Muntari'de farklı oyunculardır. Kallström oyunun ofansif yönünü daha iyi oynar Muntari ise defansif yönünü. Ama şunu da söyleyelim bir Cana değil
![]()
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Hayır Kallström gelirse daha iyi olur dediğin için yazdım zaten. Cana'nın gideceği kesin gibi. Muntari yerine Kallström gelirse defansif olarak bir tek Ceyhun kalacak o da hem yeterli değil hem de performansı şu an için soru işareti. Bir Mehmet Topal etkiside yaratabilir Maldonado'da![]()
Benim anlamadığım hem takım delik deşik olur diyorsunuz hemde Selçuk yanına Kallstrom diyorsunuz.Ben anlamadım bu işi.
Arkalarında bir ön libero koyulunca delik değiş olmuyor.
Yani orta sahayı;
Reyes---Selçuk---Muntari----Arda
Şeklinde kurmak var,
----------Cana(veya başka bir ön libero)------
------Selçuk------Kallström------------------
Reyes------------------------------Arda--------
Şeklinde kurmak da var. Hangisi delik deşik olur sence?
2. kadro iyi tabii ki.Zaten ben bu sene 4-4-2 oynayacağımızı da düşünmüyorum.Ama bazen çok tutarsız davranıyoruz.Bazı arkadaşların isteklerine göre orta sahaya gidip Fabregas'ı almamız lazım.Açıkçası ben çok umutsuz değilim onu söyliyeyeim yani.Bu arada sabah NTVSPOR da gördğm.Drogba'nın menajeri Drogba'nın Türkiye'de oynamak istediğini açıklamış.
Yiğitler gelirse rahatlarız bence orta saha açısından.Bu yılki yediğimiz gollere bakarsak geneli kontra atak.Orta saha'da büyük bir eksikliğimiz var.Mustafa Sarp'da giderse çok iyi olacaktır.Defansa gelince Servet'in neyini beğenmiyorlar anlamadım.Bence en iyi Türk stoper Servet.Sabri'nin ofansif özellikleri biraz geri kalıyor.Hakan Balta Fatih Terim'in gelişiyle formunu yakalayacaktır.Çağlar daha ne oynuyor onu bile bilmiyoruz.Serkan'ın yerine mutlaka biri alınmalı.Stopere takviye şart bir sakatlık durumunda mahvolur takım.Forvet ise Forlan ve Drogba'dan biri olacaktır.Transferlerimiz gerçekten ince elenip sık dokuluyor kimsenin şüphesi olmasın.Bu yıl zirveyi zorlarız.Anam ne yazmışım be![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Düşünürsen tüm mesajları okursan anlarsın.Kontradan gol nasıl olur bir düşün? Takım karşı yarısahada top çevirirken pas hatası yapar rakip kapar uzun pas hızlı forvet yavaş defans yetişemezse GOL ! Kallstrom pas yüzdesini arttırır en azından tempoyu ayarlar.Muntari bal yapmayan arı gibi ordan oraya koşup top kapıp yanlış pas verdikten sonra ne işe yarar.Selçukta sonuçta bir Alex değil.
Burda böyle şeyler yapma Ujfalusi,yazık adamlara ...
![]()
En sevdiğim oyuncu tipi![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Lugano kalıbına uygun rakip buldu.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Yalnız ben futbolcu olsam o Ujfalijinin imza atarken ki halini sahada görsem topu kendim bırakırım![]()
Albayrak: Taraftar hazırlansın
15:49 | 21 Haziran 2011
Galatasaray yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, Galatasaray camiasına Radyospor aracılığıyla önemli mesajlar verdi. Albayrak, " Reyes ve Forlan için inşallah olacak derken, Galatasaray taraftarına da seslenerek, kombineleri, formalarını ve bayraklarını hazırlasınlar çok başka bir Galatasaray geliyor" dedi.
ÜNAL AYSAL'DAN ALLAH RAZI OLSUN
Radyospor'da Özgür Sancar ile Spor Kazanı programına katılan Albayrak, Ünal Aysal'a övgüler yağdırırken; " Taraftarların gönlü rahat olsun. Aysal başkan işini bir yana bırakıp Galatasaray için çok heyecanlı bir şekilde çalışıyor. İşlerin bir an önce bitmesi için çok uğraşıyor. Aysal başkandan allah razı olsun. Ben çok heyecanlı bir insanım. Ama Ünal Aysal benden daha heyecanlı. Fatih hocada aynı heyecanla çalışmalarını yürütüyor. Galatasaray taraftarının gönlü rahat olsun, kombineleri, formalarını, bayraklarını alsınlar. Şimdiden alsınlar ki ilerde bulamayabilirler. Çok başka bir Galatasaray geliyor " dedi.
TRANSFERE DAMGAMIZI VURDUK
Albayrak, yapılan transferleri değerlendirirken, transfere damgalarını vurduklarını söyledi; " Galatasaray'ın parasını harcarken çok dikkatli olmak lazım. Elmander, Selçuk ve Ceyhun'u bonservis bedeli ödemeden aldık. Bu 3 oyuncuyu bonservisi ile almaya kalksanız çok yüksek bedeller öderseniz. Elmander gibi bir yıldız nerden baksanız 15 milyon avro civarındadır. Bu nedenlerle transfere damgamızı vurduğumuzu söyleyebilirim " dedi.
REYES VE FORLAN TRANSFERİ İLE BAŞKAN DAKİKA DAKİKA İLGİLENİYOR
Galatasaray camiasının merakla beklediği Forlan ve Reyes transferine de değinen Albayrak; " Madrid seferimiz oldu. Ujfalusi'yi kadromuza kattık. Reyes ve Forlan'da inşallah olacak. Başkanımız bu transferle dakika dakika ilgileniyor. Başkanımız bu işte çok kararlı. Dünya çapında bir iş adamı. Kendisi kalkıp Madrid'e gidiyorsa buna şapka çıkarmak lazım, ayatkta alkışlamak lazım. Aysal başkanımızın ne kadar iddialı olduğunu taraftarımız bilsin. Pırıl pırıl bir sezon Galatasaraylıları bekliyor " diyerek sözlerini tamamladı.
Kaynak: Milliyet