+ takım içinde huzursuzluk çıkarır bu durum. dürüst olunması lazım.
(/s)
Bir takımda 2 kaliteli kaleci olamaz o zaman sizin dediğinize bakarsak oysaki büyük takımlarda hep 2 tane iyi kaleci vardır.Sonuçta her maç muslera oynayacak diye bir durum yok.Kötü bir performans gösterdiği taktirde kaleyi Sinan'a teslim edersin hem rekabet olur hem de kalite.
kimseyle anlaştıkları yok ki bugün Drogbayla anlaşıp bekletip forlandan haber beklicek halleri yok öyle bir lüksleri yok Drogba tamam dese Galatasaray kulübü gene 1 uçak dolusu adamla almaya gider.Sinan'la da anlaşılmamıştır ayrıca belkide hiç teklif yapmadılar.
Top başı yapana kadar kesin bi kaleci lazım. Kampa kadar da diğerlerinin gelmesi lazım. Top başına 4 gün kaldı sanırım.
Son günlerde olanlardan sonra imzayı görmeden anlaştıklara inanmıyorum.Madrid'ten 3 oyuncu ile geldikdedi kontrat yıllarınıda söylemişti başkan ama 1 tanesi geldi.Dün öğlen Eskişehir'de olan adam 1 saat sonra Trabzona imza atıyor ortalık karışık yani![]()
O medyaya göre Ersan Adem Gülüm'le de Adana'yla da anlaşmıştık, Ersan imzaya geliyordu. Siz Ersan'ı açıkladıktan sonra 2 gün sonraya randevu aldık ki teklif yapalım değil mi? Önceliği Beşiktaş'a bıraktık. İstesek Beşiktaş Adana'yla görüştüğü gün gider fiyat arttırırdık.
Bence Musleray'mış oymuş buymuş uğraşmayalım parayı basıp Sinan'ı alalım.
Screw you guys, I'm goin' home
Bende şimdiye kadar Galatasaray dan Serdar ve Sinan ı alarak kaleci transferini bitirmesini beklerdim. Zaten -her ne kadar fazla oyuncu alınmasa da- kontenjan sıkıntısı var, Türk kaleciyle orayı kapatmak mantıklı olabilirdi.
bence 1.isim olarak sinan ı düşünmemelerinin nedeni:
-ufuğun da iyi bir isim diye lanse edilmesi ama bir katkısının olmaması
-geçen sene bjk bi adam almıştı sinan gibi fm in yıldızı bir adamı
sonra geri gitti herhalde,doğru dürüst de oynamadı.
yani türk kaleciye pek güven yok.
serdar k,volkan babacan falan örnek
volkan ünlü vardı mesela volkan babacan diye vardı
p.cavit akman vardı fm 2006 da sonra ne oldu? hiç.
o yüzden yerli alınmak istenmiyor sanıyorum.
ben fm e göre alıyorlar demedim ki.
ama fatih hoca biliyordur fm i belki.
neyse ben fm e göre manası çıkartmak istemedim.ismi söylenen türklerin
sonunda başarısız oldıuğu için alınmadığını söylemek istedim.
şu anda gs nin deneme yanılma ya ihtiyacı yok.
o yüzden iyi adam denilen biri yerine;yabancı kendini kanıtlamış birisini almak istiyorlardır manasında dedim.
Valla tok mok paraya kıymak lazım bazen Yunus Adnan Sezgin sayesinde 500bin için Cenk Tosun'u 1 milyon için Romero'yu bıraktık daha devre arasında. Tam terside olabilir fiyatlar
aİyi hoş da, şu an Fenerbahçe-Trabzon-Beşiktaş ın kalecileri Türk statüsünde oyuncular. İçlerinden belki de en zayıf halka Beşiktaş tır ama bu kaleciler yetersiz mi deseler, Uefa yı almak için bile yeterli derim. Lafın kısası iyi Türk kalecilerimiz var, bunların en iyilerinden bazıları bana kalırsa Serdar ve Sinan... İkisi birlikte çok rahat Galatasaray ın kaleci açığını kapatır diye düşünüyorum. Ayrıca gelecek potansiyelli yabancı kalecinin bir iki sezon sonra gitmek istemeyeceğinin garantisini kimse veremez ama Volkan gibi çok iyi bir kaleci bile yıllardır Fenerbahçe de devam ediyor.
Muslera eğer tutarsa, iki sezon sonra Galatasaray dan ayrılmak isteyebilir belki Sinan için de aynı durum geçerli olabilir ama Türk oyuncuları elimizde tutmak her zaman daha kolay gibi.
"Şu Ünal Aysal'ın sahte Twitter hesabında Reyes'i aldık denilince İspanya'da ortalık karışmış. Taraftarlar bazı yöneticilere ciddi tehditler etmişler, yürüyüş yapmaya karar vermişler falan. Ondan sonra ATM yönetimi Reyes'i satmaktan vazgeçmiş. Vazgeçmelerinin tek nedeni transferin basına sızmasıymış." deniliyor ama ne kadar doğru bilemem.
Ben iyice umutsuz oldum.
Galatasaray'da transfer bitmez beyler . Bunu unutturmuyorlar.
![]()
Loveforfootball Love Football
Ve didier drogba ile masaya oturmak için randevu alınır.tek alternatiftir.(forlan,cisse vs.) artık alternatif yoktur.hiç ama hiç zor değil
17 saniye önce
İnşallah doğrudur. Ayrılda gel Drogba![]()