Başkana sadece zaman ve kaleci konusunda kızabilirim. Başka sebepten dolayı kızamam. Beklentiyi yükselten medyadır asıl. Gazeteler, köşe yazarları, duyumcular vs.
Başkana sadece zaman ve kaleci konusunda kızabilirim. Başka sebepten dolayı kızamam. Beklentiyi yükselten medyadır asıl. Gazeteler, köşe yazarları, duyumcular vs.
Galatasarayın belirli bi transfer bütçesi yoktur sözü başkanın açıklaması...ve dolayısıylada bu sözün sonucu olarak bu saydıkların olmuştur..Gazeteler köşe yazıları vs...
Fatih Terim'in hala susmasına akıl erdiremiyorum...Artık "oh be Terim gelmiş gerçekten." demek istiyorum...Terim'in damgasını vurmasını istiyorum...
Tum kapilar sabirli olmaya cikiyor![]()
Bari 2. kamp yerine yetişse transferler. Yaprak kıpırdamıyor tabir-i caizse.
Fenerbahçe'ye bir çalım daha...
Ceyhun Gülselam ve Selçuk İnan transferlerinde Fenerbahçe ile girdiği yarıştan mutlu sonla ayrılan Galatasaray, ezeli rakibine bir transfer çalımı daha atmak üzere... İşte detaylar..
26 Haziran 2011 Pazar - 10:04
Webaslan.com
![]()
Galatasaray'da bir yandan sansasyonel transfer çalışmaları son sürat devam ederken; diğer bir yandan da gelecek vaad eden oyuncular birbir kadroya katılmaya başladı.
A2 Takım'da forma giyen Cem Sultan, Cumhur Yılmaztürk ve Sinan Osmanoğlu ile yollarını ayıran Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe ile girdiği transfer yarışından bir kez daha galip çıktı ve Eintracht Frankfurt alt yapısından yetişen Okan Derici ile anlaşmaya vardı.
Uzun bir süredir Okan Derici'nin peşinde olan Galatasaray, 18 yaşındaki genç oyuncunun menajerinin dün öğlen saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelip Fatih Terim ile görüşmesinin ardından transferi noktaladı. Galatasaray, Okan Derici'nin transferini resmi olarak açıklamazken; genç oyuncunun menajeri yaptığı açıklamada Galatasaray ile her konuda anlaşma sağladıklarını ifade etti.
16 yaşaltı Alman Milli Takımı'nda oynadıktan sorna 17 yaşında A Milli Takım formasını sırtına geçiren Okan Derici, yüksek teknik kapasitesi ve oyun zekası ile Almanya'nın yeni Mesut Özil'i olarak gösteriliyordu.
Okan Derici'nin transferini sonlandırmak üzere olan Galatasaray, diğer bir yandan da Altay'ın genç yıldızı Okay Yokuşlu için temaslarını sıcak tutuyor. Altay'ın yüksek bonservis bedelini indirmesini bekleyen Galatasaray, Okay'ın da Galatasaray'da forma giymek istemesini avantaja çevirmek istiyor. Transfer ile yakından ilgilenen Abdürrahim Albayrak, önümüzdeki hafta içerisinde Altay Kulübü Başkanı Ahmet Taşpınar ile masaya oturacak.
__________________________________________________ ___
Bir Çek daha mı gelecek?
Tomas Ujfalusi ve Milan Baros'tan sonra sarı-kırmızılı formayı bir Çek daha giyebilir. Galatasaray'ın, Çek yıldız Tomas Rosicky'i yeniden gündemine aldığı iddia edildi.
26 Haziran 2011 Pazar - 09:36
Takvim
![]()
Dış transferde beklenen bombayı patlatamayan Galatasaray'ın gündemine büyük bir yıldız daha girdi... Jose Antonio Reyes'ten gelen olumsuz yanıt üzerine büyük bir şok yaşayan Sarı-Kırmızılı yönetim, İspanyol futbolcunun alternatifini Ada'da buldu. Cimbom'un hedefindeki yeni isim Arsenal'in orta alandaki yıldızı Tomas Rosicky.
Galatasaray'ın kadrosunda 31 yaşındaki Rosicky'nin Çek Milli Takımı'ndan arkadaşları olan Milan Baros ve Tomas Ujfalusi'nin bulunması da yönetimin elini güçlendiriyor. Sarı-Kırmızılılar'ın Baros ve Ujfalusi'nin de menajeri olan Pavel Paska ile temasa geçtiği öğrenildi. İlk görüşmelerin çok olumlu geçtiği, tarafların yarın bir kez daha buluşacağı ifade edildi.
Çek yıldızın menajeriyle yapılan görüşmelerin olumlu geçmesi üzerine yönetici Ali Gürsoy'un İngiltere'ye gitmesi bekleniyor. Gürsoy'un en geç salı günü Londra'da Arsenal ile masaya oturacağı gelen bilgiler arasında.
Sözleşmesi 2012'de sona erecek olan Rosicky'nin bonservisi için Arsenal'in 7 milyon Euro istediği, Galatasaray'ın ise 5 milyon Euro teklif edeceği öğrenildi. Tecrübeli futbolcu geçtiğimiz sezon Premier Lig'de 21 maça çıktı fakat gol atamadı.
tribundergi Tribun Dergi
Ronald Vargas: "Galatasaray benimle ilgilenen takımlardan ama kesin kararımı vermedim." goo.gl/RopmC
İşte Diego Forlan Gerçeği
(SANTRAHABER-ÖZEL) Galatasaray’da transferi arap saçına dönen Diego Forlan konusunda bugün elimize geçen belge belkide çok önemli bir skandalın habercisi. Bugün öğlen saatlerinde haber merkezimize gelen bir ihbar ve faks ile Galatasaray’da yaşanan Diego Forlan konusu aydınlık kazandı.
İddiayı ortaya atan haber kaynağımız bize isminin saklı kalması koşuluyla gönderdiği belge ile çok ilginç açıklamalar yaptı.
İddiaya göre Galatasaray sportif direktörü Bülent Tulun, Diego Forlan transferini bitirmesi için devreye Uruguaylı futbolcunun kendi menejerlerini değil başka bir menejeri görevlendirmiş. Devreye soktuğu Daniel Bolotnicoff adlı menejerin elinde bu futbolcunun satışı ile ilgili yetki belgesinin bulunmadığı da iddia edilirken, Türkiye ile Ortadoğu ülkelerinde Diego Forlan’ın satışının tek yetkilisi Memed Djemmal adlı menejer olduğu ifade edildi.
Tarafımıza gönderilen, 26 Mayıs 2011 tarihinde Diego Forlan’ın bağlı bulunduğu Vision Esportiva Menejerlik firması tarafından FIFA Menejeri Carlos Eduardo ve Alexandre Martins’in baş yetkili olarak gösterilen belgede, Türkiye’nin de içinde bulunduğu 13 ülkeyi kapsayan bölgedeki satış yetkisi Memed Djemmal’e verildiği ifade ediyor.
DJEMMAL: Satış Yetkisi Bende
Elimize geçen bu belgenin hemen ardından konunun gerçekliğini araştırmak için telefon ile irtibat kurduğumuz Memed Djemmal adlı menejer, Genel Yayın Yönetmenimiz Başar Büyükkol’a çok önemli açıklamalarda bulunarak, “Ben Galatasaray kulübüne bizzat bir mesaj göndererek bu futbolcunun satış yetkisinin bende olduğunu söyledim. Hatta sizin elinizdeki belgeyi de Galatasaray kulübüne gönderdim. Bununla birlikte ayrıca Galatasaray Kulübü Başkanı Sayın Ünal Aysal ve Teknik Direktör Fatih Terime’de elimdeki diğer futbolcuların listesini de gönderdim. Ancak beni ne araya oldu nede soran. Dolayısıyla Galatasaray Forlan transferinde sonuca ulaşamaz” dedi.
DIEGO’yu 5 Milyon Euro’ya Getiririm
Memed Djemmal’in yaptığı çarpıcı açıklamalar bununla da sınırlı değil. Medyada Forlan’ın 6 Milyon Euro istediği konusundaki haberleri de yalanlayan Menejer Memed Djemmal, “Ben Diego Forlan’ı Galatasaray’a 5 Milyon Euro karşılığında getiririm. Forlan, bu paranın tamamını banka garantili, % 35’ini de nakit istiyor. Bu şartları sağlasınlar. Diego 1 gün sonra Galatasaray’da” şeklinde konuştu.
İŞTE O BELGE:
İşte Diego Forlan Gerçeği
Aslında takımımız yanlış yaptı.İlk günlerde transferler yapınca beklenti arttı.Şu anda transfer olmadığından hayal kırıklığına dönebilir.Riskli..
Ohoo bu da yapsa suç yapmasa suç.Baştan yapsa niye sonra yapmadın sonra yapsa niye başta yapmadın.
Zor iş bu yöneticilik.
![]()
aman galatasaray rosicky den uzak dursun adam müzmin sakat 2. linderoth vakasi olabilir.
Saçmalık bence bu, adam ne zaman transfer yapabiliyorsa o zaman transfer yapar. Ben yönetime niyeyse çok güveniyorum ama sabır şart. Geç kaldık o da bir gerçek.
Adam sadece 2 sezon önce uzun süreli sakatlandı, devamlı bir sakatlığı yok. Nereden çıktı bu?
Rosicky'i almayalım derim Linderoth gibi olabilir...
Rosicky en son 2009'da sakatlandı Kaan abi, yanlışınız var. 2008'de o hepimizin bildiği uzun süreli sakatlığı geçirdi. 2009'da 1 aylık bir sakatlığı oldu o gün bugün sakatlanmadı adam 2 hafta veya daha fazla bir şekilde. Bildiğim kadarıyla hiç sakatlanmadı hatta.
Bence yöneticiyseniz taraftarın beklentisini karşılamanız gerekir.Hepsini aynı gün yaparsanız beklenti tavan yapar.Sonra 3-4 hafta transfer yapmazsanız hayal kırıklığı yaşanır.
Ayrıca Rosicky'i alabiliriz.Güzel bir transfer olur bence.
kronik sakatlik var o adamda zaten arsenalde tutunamamasinin sebebide o.. oynadigi zaman cok kaliteli topcu ona lafim yok dortmunddan beri cok yakindan takip ederim dortmunddan ayrilacagi sene adi realle felanda anildi ingiltereyi tercih etti.
Rosicky'e kronik sakat denmesini de ben anlamıyorum yahu.en son 2009'da sakatlandı bu adam yazıyla da yazmamı isterseniz ikibindokuz yani kısacası kronik falan değil bu adam.Umarım galatasaray alır,çok seviyorum ben rosicky'i, çok da başarılı olur bence.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
en son 2010 da adelesinden sakatlanmis![]()
Rosicky iyidir hoştur fakat ilk yapmamız gereken transferle ilgili 1 adım atamadık. Kalemizde şu an hala Ufuk Ceylan ve ekürisi Aykut Erçetin var.![]()
Adamlar daha Galatasaray'ın adını doğru yazamamış yalan haber![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
nerede yanlış yazı ben göremedim
's diyorsan o takı.
içerikle alakalı da bence onların dediği değilde bizim medyadan alıntı bu haber.
eğer haber doğruysa chelsea bayaa uyanık demektir.drogba 33 yaşında emekli olacak birkaç seneye ,arda ise henüz 24 ve 10 sene oynar.
öyle bir saflık yapacagını sanmıyorum Fatih Terim'in![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Galatasaray Mallorca'dan savunma oyuncusu İvan Ramis ile ilgileniyormuş .
Sporx
onu alırız bak![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Son Dakika
Galatasaray'da Gökhan Zan'ın sözleşmesi 3 yıl daha uzatıldı.
Gökhan Zan, sezon başına 700 bin euro garanti ve maç başına 20 bin euro ücret alacak.
http://www.galatasaray.org/futbol/fu...aber/10408.php
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bunları da mı görecektik.