Originally Posted by Night_Mare17 O zaman Keita Hızlanma 25 Pace 21-22-23 falan almalıydı hey Allah'ım ya. Keita,Dia'dan daha hızlı diye bir kesinlik mi var yoksa Keita'yı daha çok seviyorsun diye Keita daha mı hızlı olmalı ?
Originally Posted by MeMo Keita,Dia'dan daha hızlı diye bir kesinlik mi var yoksa Keita'yı daha çok seviyorsun diye Keita daha mı hızlı olmalı ? Hayır sevdiğimden değil Dia'nın Keita'dan hızlı olmadığından diyorum . Eşdeğer olabilir.
Originally Posted by Night_Mare17 Hayır sevdiğimden değil Dia'nın Keita'dan hızlı olmadığından diyorum . Eşdeğer olabilir. Ya Dia'yı izlememişsiniz ya da Keita'yı izlemememişsiniz. Veyahut koyu bir Keita hayranısınız, gözünüz başka birşey görmüyor.
Originally Posted by Night_Mare17 Hayır sevdiğimden değil Dia'nın Keita'dan hızlı olmadığından diyorum . Eşdeğer olabilir. Keita Dia'dan hızlı mı şimdi ?
Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM Keita Dia'dan hızlı mı şimdi ? Evet hızlı fakat eşdeğerde olabilir.. Ek ol olarak Dia'da Sercan'dan hızlı Sercan'ın hızı abartı.
Originally Posted by Night_Mare17 Evet hızlı. Ek olarak Dia'da Sercan'dan hızlı Sercan'ın hızı abartı. Doğru diyorsun aslında. Servet de Yobo'dan hızlı, Ayhan Emre'den çok daha hızlı, Sarp zaten hızlı.
Originally Posted by ForsakeN Doğru diyorsun aslında. Servet de Yobo'dan hızlı, Ayhan Emre'den çok daha hızlı, Sarp zaten hızlı. Burda gönderme yapmaya çalışıyorsunda Keita'yı izlediniz mi acaba ?
Originally Posted by Night_Mare17 Burda gönderme yapmaya çalışıyorsunda Keita'yı izlediniz mi acaba ? İzledim de konunun Keita ile ne alakası var Allah aşkına."Keita 25 almalı o zaman" vs. Sercan,Pino,Dia Süper ligte oynayan oyuncular.
Forum Rules