1 ile 30 arası toplam 129 sonuç

Konu: Issiar Dia

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Evet hızlı. Ek olarak Dia'da Sercan'dan hızlı Sercan'ın hızı abartı.
    Doğru diyorsun aslında. Servet de Yobo'dan hızlı, Ayhan Emre'den çok daha hızlı, Sarp zaten hızlı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Doğru diyorsun aslında. Servet de Yobo'dan hızlı, Ayhan Emre'den çok daha hızlı, Sarp zaten hızlı.
    Burda gönderme yapmaya çalışıyorsunda Keita'yı izlediniz mi acaba ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Burda gönderme yapmaya çalışıyorsunda Keita'yı izlediniz mi acaba ?
    İzledim de konunun Keita ile ne alakası var Allah aşkına."Keita 25 almalı o zaman" vs. Sercan,Pino,Dia Süper ligte oynayan oyuncular.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    İzledim de konunun Keita ile ne alakası var Allah aşkına."Keita 25 almalı o zaman" vs. Sercan,Pino,Dia Süper ligte oynayan oyuncular.
    Mesajımı tam olarak okumamışsın. Sercan'ın hızı zaten abartı oyunda . Dani Alves ve Agbonlahor'a 18 hız değeri verilen oyunda Dia'ya 19 fazla. Sercan'a ise çok ama çok fazla . Ligimizde hızı abartlına oyuncular var . Ben Dia'nın Keita'dan hızlı olmadığını söylüyorum eşdeğer olabilir diyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Mesajımı tam olarak okumamışsın. Sercan'ın hızı zaten abartı oyunda . Dani Alves ve Agbonlahor'a 18 hız değeri verilen oyunda Dia'ya 19 fazla. Sercan'a ise çok ama çok fazla . Ligimizde hızı abartlına oyuncular var . Ben Dia'nın Keita'dan hızlı olmadığını söylüyorum eşdeğer olabilir diyorum.
    Bence de Dia'nın hızı aynı şekilde kalabilir fakat Sercan,Holosko gibi oyuncular o değerleri aldığı müddetçe Dia'nın da özelliklerinde arttırıma girilmesi gerekiyor. Madem karşılaştırma yapıyoruz. En iyi çözüm şişirilen Sercan'ın özelliklerini düşürmek ama araştırmacılar nedense yanaşmıyor buna

Ayrıca Keita'nın Dia'dan hızlı olduğunu hiç düşünmüyorum.O yüzden öyle bi tepki verdim,aşırı olduysa affola

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    2. çıkan yamada Sercanı hiç bakmadın sanırım. Belli başlı özellikleri çift haneyi bile göremedi. En önemli özelliği neyse bende göre davranıp bir profil çıkardım. Benim görüşlerime yaptıgım profili begenmek zorunda değilsin. Ama çıkıpta burada şişirdiniz falan demek doğru değil. Yaptıgım emeğe saygın saygınlıgınla olsun. Hız konusunda benım Sercan üzerindeki mevcut kriterlerim belli. O sayede oyunda tutunuyorsa ona görede bir profil yansıtırım. Dia bir kere bu kadar seri bir değil. Bir kere Sercanla arasında kilo farklı var...

Öyle düşünürsek Dia ile Sercan arasında da boy farkı var . Dia 1.72 , Sercan 1.81 böyle bir değerlendirme yaparsak her zaman boyu kısa olan oyuncular daha süratli ve çabuk olurlar .

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post
    Öyle düşünürsek Dia ile Sercan arasında da boy farkı var . Dia 1.72 , Sercan 1.81 böyle bir değerlendirme yaparsak her zaman boyu kısa olan oyuncular daha süratli ve çabuk olurlar .
    aslinda bu terimde pek dogru sayilmaz bugün c.ronaldo 1.86 lik boyuyla dünyanin en hizli futbolcularindan bir tanesi.. oyuncudan oyuncuya fark var hiz ve cabukluluk bence tamamen adele yapisina bagli genetik yapi itibariyle kuvvetli adelelere sahip futbolcular genelde süratli olur

Mesaj Yetkileri