Denizlispor küme düşmemiş olamsına rağmen uzatmalarda 15 dakika canını dişine takarak dürüstçe futbol oynadıgı için hala şike yaptı diyorlar Adamlar kaleyi size açsa şike olmayacaktı?Puan alınca şikeci oldular
Originally Posted by LadroN
Gerçekten mi?Denizli'nin o maça neden asıldığını anlatmaya kalksam zaten anlamak istemediğiniz için anlamazsınız.
İşte olayın özeti budur. Hak için konuşun. Denizli mücadele etmiştir lafım yok. Ama Denizli kazanınca hak oluyor. Eğer Fenerbahçe o maçı almış olsa herkes şike diye inlemeyecek miydi? Bu kadar taraflı olmayın yahu...
İşte olayın özeti budur. Hak için konuşun. Denizli mücadele etmiştir lafım yok. Ama Denizli kazanınca hak oluyor. Eğer Fenerbahçe o maçı almış olsa herkes şike diye inlemeyecek miydi? Bu kadar taraflı olmayın yahu...
Bence sen çok taraflısın. Fenerbahçe'nin o maçı alması sanki çok büyük sürpriz olacaktı da şike diyelim. Sen gidip kendi maçlarını kazanamamışsın, Denizlispor'dan medet umuyorsun sonra Denizlispor kaybedince şike diyeceksin yok ya.
Bence sen çok taraflısın. Fenerbahçe'nin o maçı alması sanki çok büyük sürpriz olacaktı da şike diyelim. Sen gidip kendi maçlarını kazanamamışsın, Denizlispor'dan medet umuyorsun sonra Denizlispor kaybedince şike diyeceksin yok ya.
Ben de herkesin yaptığını yapıyorum işte. Bu kadar kolay şike demek. Anlatabildim mi? Hasan abinin dediği kadar kolay. Şike, teşvik olduğunda ilk akla gelen Aziz Yıldırımdır !