1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Çamur at izi kalsın demişler.
    Yarası olan gocunur demişler. Gözaltına alınan isimler sadece Fenerbahçeliler değil, öyle değil mi? Yoksa Ümit Karan, Mecnun Odyakmaz, Serkan Çalık, Korcan Çelikay ve Serdar Kulbilge gibi isimler de Fener'e geçti de bizim mi haberimiz yok???!!!

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Yarası olan gocunur demişler. Gözaltına alınan isimler sadece Fenerbahçeliler değil, öyle değil mi? Yoksa Ümit Karan, Mecnun Odyakmaz, Serkan Çalık, Korcan Çelikay ve Serdar Kulbilge gibi isimler de Fener'e geçti de bizim mi haberimiz yok???!!!
    Bu isimlerin şu anda Fenerbahçe ile ilgisi var. Çünkü Eskişehir-Trabzon maçında teşvik, Sivas-Fenerbahçe maçında şike soruşturması var. O yüzden.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Bu isimlerin şu anda Fenerbahçe ile ilgisi var. Çünkü Eskişehir-Trabzon maçında teşvik, Sivas-Fenerbahçe maçında şike soruşturması var. O yüzden.
    Eee Serkan Çalık, Mahmut Boz, Serdar Kulbilge çay içmeye mi gidecek emniyete? Onlar da mı yoksa Eskişehir veya Sivas'ta oynuyorlar da haberimiz mi yok.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Eee Serkan Çalık, Mahmut Boz, Serdar Kulbilge çay içmeye mi gidecek emniyete? Onlar da mı yoksa Eskişehir veya Sivas'ta oynuyorlar da haberimiz mi yok.
    Tamam yahu. Bu genel bir soruşturma. Allah aşkı için uzatmayalım artık. Cevap verdim. Hemen saldırıyorsunuz. Siz haklısınız.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Tamam yahu. Bu genel bir soruşturma. Allah aşkı için uzatmayalım artık. Cevap verdim. Hemen saldırıyorsunuz. Siz haklısınız.
    Geçen sayfada karalama kampanyası diyen bendim zaten. İşim gücüm yok durduk yere sana cevap verdim. İnanamıyorum ya gerçekten.

Şu başlık değişsin artık yahu iş Aziz Yıldırım'dan çıkalı saatler oldu

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Geçen sayfada karalama kampanyası diyen bendim zaten. İşim gücüm yok durduk yere sana cevap verdim. İnanamıyorum ya gerçekten.

Şu başlık değişsin artık yahu iş Aziz Yıldırım'dan çıkalı saatler oldu
    Yüz yüze konuşuyor olsak daha rahat ifade ederim söylemek istediklerimi. Buradan yazmakla olmuyor. O yüzden ben susuyorum.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

İmza...!!! Arkadaşlar lütfen makul olun ve tarafsız bakın olaylara. Zaten soruşturmadan gelecek sonuca göre neyin ne olduğu çıkacak ortaya.

Mesaj Yetkileri