1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

yahu ümit Denizlispor o maçta gol yememek için oynamasına ragmen gol yese kimse birşey demezdi. Aam siz gol yememek için oynadı diye şikeci ilan ettiniz
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by nannar View Post
    yahu ümit Denizlispor o maçta gol yememek için oynamasına ragmen gol yese kimse birşey demezdi. Aam siz gol yememek için oynadı diye şikeci ilan ettiniz
    Zaten Eskişehir-Trabzon maçının soruşturulma sebebi de Eskişehir niye gol yemedi diye.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by nannar View Post

ben o maçta tribündeydim ve o maçta denizlispor u destekledim normal bi maç değildi sürekli sahaya atılması için konfeti dağıtıldı ayrıca maçın son 15 dk sında Denizlispor un düşmeyceği belli idi diğer maçlar bitmişti çünkü.O maçta tribünde olan herkes birşey döndüğünün farkındaydı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    ben o maçta tribündeydim ve o maçta denizlispor u destekledim normal bi maç değildi sürekli sahaya atılması için konfeti dağıtıldı ayrıca maçın son 15 dk sında Denizlispor un düşmeyceği belli idi diğer maçlar bitmişti çünkü.O maçta tribünde olan herkes birşey döndüğünün farkındaydı...
    Böyle birşey varsa kesinlikle araştırılmalı.

Mesaj Yetkileri