Sayfa 4 / 483 İlkİlk ... 234561454104 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Şimdi eğer bu işi yarıda kesip herkesi evlerine göndereceklerse ben hiç başlamamış olmalarını yeğlerim. Çünkü soruşturma altına alınan adamları zan altında bırakırlar. Fenerbahçe,Beşiktaş ,Galatasaray ya da herhangi başka kulübün başkanından malzemecisine hepsini ince ince araştırıp kesinlikle İtalya'daki gibi çok sert cezalarla karşı karşıya bırakılmalıdır. Suçlu olan kulüp ya da kulüpler 3 yıl önce de kurlmuş olsa ,150 sene önce de kurulmuş olsa affedilmemelidir.

Ayrıca bazı arkadaşların bu soruşturma kapsamında Fenerbahçe camiasından göz altına alınan kişi ya da kişilerle ilgili " yıpratma kampanyası" diye düşünmesi de aşırı derecede komik! Çünkü bu ülkenin emniyet güçlerinin inanın sizin başkanınız yıpratma kampanyası düzenlemekten çok ama çok daha önemli işleri ve görevleri var

Tam olarak göz altına alınanların suçları kanıtlanmadıkça hepsi de suçsuzdur. O yüzden kişiler hakkında olumsuz görüş bildirmek pek uygun olmaz fakat eğer bu soruşturmada suçsuz olduğu kanıtlanırsa bu soruşturma kesinlikle Aziz Yıldırım'ın lehine bir süreç olacaktır.Çünkü Türkiye'de saha dışı ,masa başı işlerde en çok adı geçen futbol adamı dendiğinde ilk akla gelen AZİZ YILDIRIM ismidir.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Koskoca Emniyet'de o Emniyet'in koskocalığı kalmadı son yıllarda neler oluyor hatırlayın.Yani Emniyet'in herşeyi adalet için yapacağını düşünmek hayalcilik.
    Var ya gören de 2 kişi gözaltına alınmış, delilsiz belgesiz 5 dakikada savcılığa sevkedilmiş sanacak. Çatka***ırçırspor'a soruşturma açmıyorsunuz. Bu ülkenin 100 yıllık çınarlarından Fenerbahçe'ye soruşturma açıyorsunuz. Emniyet'te neler olduğunu hatırlıyoruz da hiç mi olumlu iş yapmıyor bu adamlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Emniyet müdürlüğüne laf söylemiyorum. Yada hakaret etmiyorum. Sadece şahsımın belli sebeplerden ötürü, güvenimin olmadığını söylüyorum.

Fenerbahçe'nin aklanmaya ihtiyacı yok zaten. Bunlar sadece her zaman olduğu gibi iddia. Fenerbahçe her zaman akdır.

Asıl yasa çıkartacaksın ki asılsız iddia atanları tutuklayacaklar. Ha vardır elinde videon kaydın birşeyin tamam aç dava...

Umarım ya şu davadan şike yaptığımız çıkar herkes kurtulur. Bizde çenemizi kaparız. Yada emniyet müdür çıkar bizzat. Şöyle şöyle iddiadan dolayı veya bu takipten dolayı gözaltına almıştık ama netice çıkmadı. Şahsım ve Emniyet kurumu adına Fenerbahçespor kulübünden ve Aziz yıldırımdan özür diliyorum der.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    abi hiç bir yasa,ceza geçmişe yürütülemez. adam o işi yaparken ileride bunun bu kadar büyük suç olacağını, bu cezayı alacağımı bilmiyordum deme hakkına sahip.
    Darbeyi bile geçmişe yönelik soruşturabiliyorlarsa, burada da yapılabilir. Ama bunun olacağına inanmıyorum, sonuç şike yapıldığına dair çıkarsa cezalar verilir, şike yok çıkarsa Aziz Yıldırım olayı kapattırdı denilir, Fenerbahçe her şampiyonluğa oynadığında, sürekli bu konu gündeme gelir, öyle yaşarız...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Şimdi eğer bu işi yarıda kesip herkesi evlerine göndereceklerse ben hiç başlamamış olmalarını yeğlerim. Çünkü soruşturma altına alınan adamları zan altında bırakırlar. Fenerbahçe,Beşiktaş ,Galatasaray ya da herhangi başka kulübün başkanından malzemecisine hepsini ince ince araştırıp kesinlikle İtalya'daki gibi çok sert cezalarla karşı karşıya bırakılmalıdır. Suçlu olan kulüp ya da kulüpler 3 yıl önce de kurlmuş olsa ,150 sene önce de kurulmuş olsa affedilmemelidir.

Ayrıca bazı arkadaşların bu soruşturma kapsamında Fenerbahçe camiasından göz altına alınan kişi ya da kişilerle ilgili " yıpratma kampanyası" diye düşünmesi de aşırı derecede komik! Çünkü bu ülkenin emniyet güçlerinin inanın sizin başkanınız yıpratma kampanyası düzenlemekten çok ama çok daha önemli işleri ve görevleri var

Tam olarak göz altına alınanların suçları kanıtlanmadıkça hepsi de suçsuzdur. O yüzden kişiler hakkında olumsuz görüş bildirmek pek uygun olmaz fakat eğer bu soruşturmada suçsuz olduğu kanıtlanırsa bu soruşturma kesinlikle Aziz Yıldırım'ın lehine bir süreç olacaktır.Çünkü Türkiye'de saha dışı ,masa başı işlerde en çok adı geçen futbol adamı dendiğinde ilk akla gelen AZİZ YILDIRIM ismidir.
    Boldladığım yer iftiradan,çamur atmadan başka bir şey değildir,ayıptır.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Denizlispor küme düşmemiş olamsına rağmen uzatmalarda 15 dakika canını dişine takarak dürüstçe futbol oynadıgı için hala şike yaptı diyorlar Adamlar kaleyi size açsa şike olmayacaktı?Puan alınca şikeci oldular

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    İbrahim Yazıcı gözaltına alındığında bir dünya suçlama yapanlar şimdide konuşsunlar. Geriye dönük inceleme yapılsa da 2004'ü de aradan çıkarsalar. Kim ne halt yediyse bir bir çıkarılsın ortaya koskoca Juventus düşürülmüş, Milan'a tarihi cezalar verilmiş. He bir de "marka" değeri vardı değil mi !
    İmzamı atıyorum .

sakary Ali Misafir

Herkesin dediği gibi emniyetin işi gücü yok oturacak Fenerbahçe'yi yıpratma diye proje üretip hayata geçirecek.

Bu olay Orduspor'un bu sezon 34'te 34 yapıp şampiyon olamaması kadar saçma bir durum olur

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Boldladığım yer iftiradan,çamur atmadan başka bir şey değildir,ayıptır.

iyide Fenerbahçe taraftarı dışında Türkiye'de futbolla ilgilenen kime sorarsanız sorun aynı isim geliyor. Ben Aziz Yıldırım masa başında iş bitirdi demiyorum.Eğer suçsuzluğu kanıtlanırsa bu süreç onun işine bile yarayacaktır diyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Fenerbahçe olmadı.
    Gerçekten mi?Denizli'nin o maça neden asıldığını anlatmaya kalksam zaten anlamak istemediğiniz için anlamazsınız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Var ya gören de 2 kişi gözaltına alınmış, delilsiz belgesiz 5 dakikada savcılığa sevkedilmiş sanacak. Çatka***ırçırspor'a soruşturma açmıyorsunuz. Bu ülkenin 100 yıllık çınarlarından Fenerbahçe'ye soruşturma açıyorsunuz. Emniyet'te neler olduğunu hatırlıyoruz da hiç mi olumlu iş yapmıyor bu adamlar.
    Bak zaten öyle bir şey demedim,yıpratma projesi gibi o oay sonuçlanınca ortaya çıkar.Ama Emniyet'in kimlere nereye hizmet ettiğini açmak istemiyorum siyasete girer,yani Emniyet'i sütten çıkmış ak kaşık yapmayın.

Del Piero_10 Misafir

Bazı arkadaşların zannettiğinin aksine Emniyet Müdürlüğü kendi insiyatifi ile hareket etmiyor. Teknik takip, savcının talimatı ve hakimin kararı ile yapılır.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bu saatten sonra tek temennim olayların ciddi şekilde incelenmesi ve gerçeklerin ortaya çıkarılmasıdır. Ama bu olaylar Fenerbahçeli olarak beni üzüyor. Umarım birşeyler çıkar da benim de içim rahat olur.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Arkadaşların dediği gibi bakın mesela İbrahim Yazıcı alındı, sonra aklandı çıktı.Şimdi kimse laf edemez.Ama bu tür söylentiler ortadayken alınmasaydı ve aklanmasaydı yıllar boyu para yedi denecekti.Aziz Yıldırım'ın aklanmaya ihtiyacı yok diyenlere gülüyorum sadece

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Ateş olmayan yerden duman çıkmaz demişler, .
    Çamur at izi kalsın demişler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de diyorum ki sizin mantığınıza göre ben de bu ülkenin %50 oyla başına gelen partinin genel başkanı, Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanı R.Tayyip Erdoğan Fenerbahçeli. Onun için de Fenerbahçe'ye birşey olmaz. Hadi şimdi ne farkı var bunun sizin mantığınızdan. Hani onlara hizmet ediyorlar ya.

Bu arada 6 aydır süregelen bir takipmiş bu, öyle dendi şimdi NTVSpor'da.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ateş olmayabilir. Fakat ortada bir soruşturma varsa illaki adamların elinde birşeyler vardır.İnşallah kısa sürede sonuçlanır da futbolun normal seyrine döneriz tekrar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'den "Bu soruşturmanın kulübümüzle ilgisi yoktur, kişiseldir." diye bir açıklama gelmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Teknik takip sonucu soruşturma başlatıldığını yazmıştım 2. veya 3. sayfada.Bu adamlarda Trabzon bunları bunları söyledei şunları bi gözaltına alalım dememişlerdir herhalde.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Ben de diyorum ki sizin mantığınıza göre ben de bu ülkenin %50 oyla başına gelen partinin genel başkanı, Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanı R.Tayyip Erdoğan Fenerbahçeli. Onun için de Fenerbahçe'ye birşey olmaz. Hadi şimdi ne farkı var bunun sizin mantığınızdan. Hani onlara hizmet ediyorlar ya.

Bu arada 6 aydır süregelen bir takipmiş bu, öyle dendi şimdi NTVSpor'da.
    Ama Bursaspor maçı ile kaybettiğimiz bu şampiyonlukta düşüncen ile ters orantılı..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Denizlispor küme düşmemiş olamsına rağmen uzatmalarda 15 dakika canını dişine takarak dürüstçe futbol oynadıgı için hala şike yaptı diyorlar Adamlar kaleyi size açsa şike olmayacaktı?Puan alınca şikeci oldular
    Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Gerçekten mi?Denizli'nin o maça neden asıldığını anlatmaya kalksam zaten anlamak istemediğiniz için anlamazsınız.
    İşte olayın özeti budur. Hak için konuşun. Denizli mücadele etmiştir lafım yok. Ama Denizli kazanınca hak oluyor. Eğer Fenerbahçe o maçı almış olsa herkes şike diye inlemeyecek miydi? Bu kadar taraflı olmayın yahu...
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ali Ece şimdi TRT'de Emniyet Güçleri'nden bazı kişilerin gerekli kurumlara 6 ay önce sızdığını ve 6 aydır her türlü takibin yapıldığını öğrendiklerini, yeni bir soruşturma olmadığını söyledi. Şu anda kimse savcılığa sevk edilmemiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Çamur at izi kalsın demişler.
    Yarası olan gocunur demişler. Gözaltına alınan isimler sadece Fenerbahçeliler değil, öyle değil mi? Yoksa Ümit Karan, Mecnun Odyakmaz, Serkan Çalık, Korcan Çelikay ve Serdar Kulbilge gibi isimler de Fener'e geçti de bizim mi haberimiz yok???!!!

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

yahu ümit Denizlispor o maçta gol yememek için oynamasına ragmen gol yese kimse birşey demezdi. Aam siz gol yememek için oynadı diye şikeci ilan ettiniz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu tür konularda zaten F.Bahçe'ye karşı herkes içindeki nefreti yazar. En basit örneği Taurasi konusu...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Herhangi bir şey çıkacağını zannetmiyorum.. NTVSpor'u da taraflı yayıncılığından dolayı bir kez daha kınıyorum.. Neymiş, "eski Galatasaraylı Ümit Karan"mış..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Yarası olan gocunur demişler. Gözaltına alınan isimler sadece Fenerbahçeliler değil, öyle değil mi? Yoksa Ümit Karan, Mecnun Odyakmaz, Serkan Çalık, Korcan Çelikay ve Serdar Kulbilge gibi isimler de Fener'e geçti de bizim mi haberimiz yok???!!!
    Bu isimlerin şu anda Fenerbahçe ile ilgisi var. Çünkü Eskişehir-Trabzon maçında teşvik, Sivas-Fenerbahçe maçında şike soruşturması var. O yüzden.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İşte olayın özeti budur. Hak için konuşun. Denizli mücadele etmiştir lafım yok. Ama Denizli kazanınca hak oluyor. Eğer Fenerbahçe o maçı almış olsa herkes şike diye inlemeyecek miydi? Bu kadar taraflı olmayın yahu...
    Bence sen çok taraflısın. Fenerbahçe'nin o maçı alması sanki çok büyük sürpriz olacaktı da şike diyelim. Sen gidip kendi maçlarını kazanamamışsın, Denizlispor'dan medet umuyorsun sonra Denizlispor kaybedince şike diyeceksin yok ya.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Koskoca Emniyet'de o Emniyet'in koskocalığı kalmadı son yıllarda neler oluyor hatırlayın.Yani Emniyet'in herşeyi adalet için yapacağını düşünmek hayalcilik.
    Tabi Emniyetin işi gücü yok Feneri küme düşürcez karalamaya çalışacak demi.Bırak kardeşim ya Fener iyi de yapsa kötü de yapsa Fenerbahçe'yi savunuyosun biraz objektif olmaya çalış

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu isimlerin şu anda Fenerbahçe ile ilgisi var. Çünkü Eskişehir-Trabzon maçında teşvik, Sivas-Fenerbahçe maçında şike soruşturması var. O yüzden.
    Eee Serkan Çalık, Mahmut Boz, Serdar Kulbilge çay içmeye mi gidecek emniyete? Onlar da mı yoksa Eskişehir veya Sivas'ta oynuyorlar da haberimiz mi yok.

Sayfa 4 / 483 İlkİlk ... 234561454104 ... SonSon

Mesaj Yetkileri