1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Avukat Rezzan Epözdemir bile dosyanın mahiyeti hakkında tam bir bilgiye sahip değilken CNNTürk nerden bu görüntüleri görmüş de haber olarak servis ediyor? Sayın Epözdemir açıkladı, isnat edilen suçlar, dosya hakkında gizlilik ve kısıtlama kararı var. Bunların basına sızdırılması mümkün değil. Şu aşamada haberler tamamen yalandan ibaret.

Akla mantığa uymayan bir şey. Denizlispor ve Trabzonspor maçlarıyla şampiyonluğu son maçta kaybeden takımın aklına şike yapmak Sporda Şiddet Yasası yürürlüğe girdikten sonra mı geldi?
    Aynen katılıyorum. Ayrıca habere bakar mısın? Görüntüler mevcut vs..vs.. Sanki mahalle kenarındaki torbacı muhabbetleri gibi, Aziz Yıldırım'ı çaktırmadan 800 bin TL verirken mi yakalamışlar yani nasıl olmuş anlamadım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by NisRoc View Post
    Aynen katılıyorum. Ayrıca habere bakar mısın? Görüntüler mevcut vs..vs.. Sanki mahalle kenarındaki torbacı muhabbetleri gibi, Aziz Yıldırım'ı çaktırmadan 800 bin TL verirken mi yakalamışlar yani nasıl olmuş anlamadım

Yaa arkadaşlar polisin elinde görüntü var.. CNNTürk'te yok tabiki. CNN sadece görüntü olduğunu biliyor ve bunu söylüyor..

Ki eğer görüntü varsa, bu olay çok önceden araştırılmaya başlanmış demektir. Bu da ciddi sonuçlaın bizi beklediğini gösterir.
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Yaa arkadaşlar polisin elinde görüntü var.. CNNTürk'te yok tabiki. CNN sadece görüntü olduğunu biliyor ve bunu söylüyor..

Ki eğer görüntü varsa, bu olay çok önceden araştırılmaya başlanmış demektir. Bu da ciddi sonuçlaın bizi beklediğini gösterir.
    Kendiyle çelişmek bu olsa gerek İlk cümleye bakalım, "Ya arkadaşlar polisin elinde görüntü var." 2. paragraftaki cümleye bakalım " Ki eğer bu görüntü varsa" ne demeye calisiyorsun bir daha aciklar misin?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kendiyle çelişmek bu olsa gerek İlk cümleye bakalım, "Ya arkadaşlar polisin elinde görüntü var." 2. paragraftaki cümleye bakalım " Ki eğer bu görüntü varsa" ne demeye calisiyorsun bir daha aciklar misin?
    Var olduğunu söyleyen arkadaş değil , CNN TÜRK. Arkadaş da ki eğer görüntü varsa diyor. Bence basit

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Var olduğunu söyleyen arkadaş değil , CNN TÜRK. Arkadaş da ki eğer görüntü varsa diyor. Bence basit
    Iyi de ben dedim ki bu kadar gizli yürütülmesine rağmen CNNTurk nerden biliyor ? Arkadaşta poliste var,deyip CNNTurk dedi diyor nasıl bir cümle kurmaksa anlayamadım neyse..

Bu arada Cemil Turan'ı da almışlar vay bee

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Iyi de ben dedim ki bu kadar gizli yürütülmesine rağmen CNNTurk nerden biliyor ? Arkadaşta poliste var,deyip CNNTurk dedi diyor nasıl bir cümle kurmaksa anlayamadım neyse..

Bu arada Cemil Turan'ı da almışlar vay bee
    İşin o kısmı iddialardan ibaret işte. Bu kadar kesin konuşulması bana kalırsa doğru değil ama CNN TÜRK'ün bu zamana kadar kayıtsız koşulsuz haber yaptığı pek rastlanılan bir durum değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sentugo View Post

6 aylık bir ön hazırlıktan , araştırma sürecinden falan bahsediliyor.

Mesaj Yetkileri