Evet, aynen onu söyledim. Şahsi fikrimdir.
Evet, aynen onu söyledim. Şahsi fikrimdir.
Kardeşim belki balıklama daldım ama kusura bakma. Şu anda basında Aziz Yıldırım sözde suç örgütünün lideri konumunda gösteriliyor. Maçlarda hatır şikeleri olduğu söyleniyor. Hatta İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu arıyormuş. Aziz Başkan'ın selamı var diyerek şike veya teşvik yapılyormuş. Kimse bana soruşturma var demesin. Şu anda Aziz Başkan ve Şekip Mosturoğlu'na bir damga vurulmuştur. Fenerbahçe'nin de şampiyonluğu şike ile gerçekleşmiş gibi görünüyor. Bu kadar gözaltı oldu, haberlerde onca şey anlatıldı. İnşallah ortada bir suç örgütü, şike veya teşvik vardır. Bu kadar yaygaradan sonra Fenerbahçe aklanırsa Türkiye'de bunun hesabını kimse veremez. Ben bir Fenerbahçeli olarak hakkımı helal etmiyorum. Ama Fenerbahçe aleyhine sonuçlanırsa da en ağır cezalar verilsin ve Türk Futbolu bembeyaz bir sayfa açsın. Daha da vahimi Emniyet Müdürümüz soruşturma var deyip açıklama yapmazken basın nasıl detayları biliyor?
TariboWest
Teşekkürler
Bu arada Uefa TFF'ye 1 hafta yada 10 gün süre vermiş.Avrupa kupalarına katılacak takım vs.
2.Lig muhabbeti yapıyoruz cidden şaka gibi Fenerbahçe'nin düşünemiyorum bile düştüğünü.İtalya'da olsak açıkcası şu an direk hızlı işlem yapılıp - puanla başlatılır diğerleri direk düşürülür ki juventusun düşürüldüğü sene dünya kupası gelmişti buna rağmen acımadılar.Milan'da düşüyodu o sene Berlusconinin torpiliyle - puanla başlatıldı umarım bizdede hızlıca suçu olan cezasını çeker suçu olmayanda salınsın temize çıksın ama şu işlemler serice halledilsin.Ama asıl üzüldüğüm konu sonuçlanmazsa ki uzun sürücek gibi duruyo fenerbahçe oynayamıcak avrupa'da.
DHA felaket saldırıyor.
Kanal D Haber
Ekrem Açıkel : Kanal D olarak emniyetin elinde sesli ve görüntülü teknik takip videoları elimizde fakat gizlilik kuralından dolayı sizinle paylaşamıyoruz. Ama sunu diyebilirim emniyetin elindeki kanıtlar çok güçlü.
Doğan Grubu bu organizasyonun neresinde derken bahsetmeye çalıştığım da bu idi. Görüntüler nasıl ellerinde olabiliyor? Görüntülerin ellerinde olduğuna görüntüleri yayınlamadıkca nasıl inanılabilir? Ekrem adındaki bu adam seçimin ertesi günü twitter'dan "büyük operasyonlar olacak önümüzdeki günlerde" diye yazarken neleri biliyor?
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
El altından işler dönüyorsa kalemi kırılanlar belli, ligde olacaklar da belli o zaman. Ben buna inanmıyorum. Fenerbahçe'nin ve Aziz Yıldırım'ın olayın içinde olması basının iştahını kabarttı. Çünkü Fenerbahçe'nin sevilmediği bir gerçek. Tartışmaya da gerek yok aslında. Emniyetten açıklama geldiği zaman herşey çözülecek. Konuşmaya gerek kalmayacak.
TariboWest
Türkiye basını da bu kadar işte.
valla o kadar bilgi kirliliği var ki istifra edicem artık ya birileri bir şey söylesin artık nedir bu sessizlik aziz yıldırımın diyet yemeği yediği haberlerini duyma istemiyorum artık neyse ne belli olsun bian önce
Kanal D haber bülteninde söylenen sözler gerçekten akıl alacak gibi değil: ''Eskişehir canla başla mücadele ederek Fenerin yolunu açtı!''
Canla başla mücadele etmek suç mu? Bursa'da bize karşı canla başla mücadele etti. N'olacak şimdi?
Harbiden kaç defa söyledim 30 dakika içinde hatırlamıyorum. Tekrar yazayım.
İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın soruşturma devam ediyor diye açıklama yapmazken, mübarek basınımız delilleri biliyor, belgeler elinde ve suçlular belli. Bana inandırıcı gelmiyor. Ama eğer böyle birşey varsa da ilk gün dediğim gibi bu bir komplodur.
TariboWest
Konuyu başından beri takip ediyorum. Ama ortalıkta çok fazla bilgi kirliliği olduğu için yorum yapmak istemiyorum. Hele bi şu 2-3 gün geçsin, bilgilerin gizli tutulma kuralı kalksın sonra herşey netleşir.
Spor yorumcularının ve Haber bültenlerinin dediğine göre sağlam kanıtlar varmış. Umarım soruşturma sonunda somut adımlar atılır.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Uefa bu soruşturmayı Fenerbahçe patronu gözaltında diye duyurdu. Diyarbakırspor eski başkanı gözaltına alındı diye başlık niye atmadılar. Uefa'yı da mı ele geçirip Fenerbahçe düşmanlığı yaptırıyorlar.
Fenerbahçe bu ülkede takip edilen bir takımdır. Böyle bir soruşturmaya yetkilileri takıldıysa kusura bakılmasın tüm Türkiye buna kilitlenir. Bu konuşulur. Hele ki yıllarca şike olayları nedeniyle suçlamalara maruz kalınmışsa daha da ilgi çeker. Yarı kesim kendilerini aklama fırsatı bulacaklar derken yarısı da yaptılar yaptılar sonunda yakalandılar diyecektir. Bunu da büyütmemek lazım.
Haber kanallarını elinizde ne bilgi varda bu yayınları yapıyorsunuz diye suçlarken elinizde hiçbir delil olmadan bu bir siyasi operasyondur, yargı bu işin üstünü kapatır, Aziz Yıldırım ne yapar eder kurtulur gibi emin konuşuyorsunuz. Sizin eminliğiniz nerden geliyorsa basının emin olma durumuda ordan geliyordur. Bilmem yanlış mı düşünüyorum.
Merak etmeyin Fenerbahçeli arkadaşlar . Gerçekler elbet açığa kavuşacaktır . Son 3 senede 2 şampiyonluk kaybeden bir takıma şike damgası vuruluyor ayıptır .
Aziz Yıldırım tekrar acile kaldırılmış.
Basın sadece kendi binasından haber üreten yerler değildir. Soruşturmanın Aralık ayında başladığı gözaltıların seçim sonrasına bırakıldığını nerden öğrendik. Demek ki belli sınırlılıklarda bilgi paylaşılıyor. Eğer öyle olmasaydı spor muhabiri, adliye muhabiri gibi kavramlar olmazdı. Ciddi deliller olduğuna dair bilgilendirme yapılmış olabilir. Bunun üzerinede kanallar olası ihtimalleri konuşuyor.
Fifa nerden el attı olaya DHA muhabirlerine sorarım Fifa sadece TFF'ye yazı gönderdi.
Gelişmeleri merakla takip ediyorum.Şuan için yargısız infaz yapmak yanlış olur ama fenerbahçeyi ligimizin büyük kulüplerinden biliriz adının şike soruşturması ile anılması bile çok üzücü bir olay umarım gerçekler ortaya çıkar hakeden varsa cezasını en ağır şekilde çeker
İçerde baya büyük olaylar dönüyor sanırım. Aziz yıldırım 2. kere hastaneye kaldırıldı.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Başkana bir şey olacak ondan korkuyorum Allah korusun.
Niye sadece Fenerbahçe'den bahsediliyor serzenişleri görüyorum. Arkadaşlar; anlatamıyorum galiba... Bu Fenerbahçe'ye yönelik bir operasyondur. Adı geçen diğer kişi ve kurumlar işin çeşnisidir. Kamuoyuna atılmış bir yemdir. Hedefte Fenerbahçe başkanı vardır. Ucu "devlete ait gizli belgeler" mahkemesinden başlayan bir süreç... Şamil Tayyar ve Taraf gazetesinin bu sürece dahil olması vs... Hedef tektir ve Fenerbahçe'dir. Gerisi hikaye.
İsteyen istediğine inanır.Burada garip olan herkesin otomatiğe alıp ne dersek itiraz etmesi.
Aksine bütün pislikler temizleniyor bence Türk futbolunda.Yanlış anlaşılmasın sözüm Fenerbahçe'ye yahut başka bir klübe değil.