Sayfa 21 / 483 İlkİlk ... 1119202122233171121 ... SonSon
601 ile 630 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Evet, aynen onu söyledim. Şahsi fikrimdir.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Bana isim veren bir yer söyle .
    Kardeşim belki balıklama daldım ama kusura bakma. Şu anda basında Aziz Yıldırım sözde suç örgütünün lideri konumunda gösteriliyor. Maçlarda hatır şikeleri olduğu söyleniyor. Hatta İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu arıyormuş. Aziz Başkan'ın selamı var diyerek şike veya teşvik yapılyormuş. Kimse bana soruşturma var demesin. Şu anda Aziz Başkan ve Şekip Mosturoğlu'na bir damga vurulmuştur. Fenerbahçe'nin de şampiyonluğu şike ile gerçekleşmiş gibi görünüyor. Bu kadar gözaltı oldu, haberlerde onca şey anlatıldı. İnşallah ortada bir suç örgütü, şike veya teşvik vardır. Bu kadar yaygaradan sonra Fenerbahçe aklanırsa Türkiye'de bunun hesabını kimse veremez. Ben bir Fenerbahçeli olarak hakkımı helal etmiyorum. Ama Fenerbahçe aleyhine sonuçlanırsa da en ağır cezalar verilsin ve Türk Futbolu bembeyaz bir sayfa açsın. Daha da vahimi Emniyet Müdürümüz soruşturma var deyip açıklama yapmazken basın nasıl detayları biliyor?
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Teşekkürler

Bu arada Uefa TFF'ye 1 hafta yada 10 gün süre vermiş.Avrupa kupalarına katılacak takım vs.

2.Lig muhabbeti yapıyoruz cidden şaka gibi Fenerbahçe'nin düşünemiyorum bile düştüğünü.İtalya'da olsak açıkcası şu an direk hızlı işlem yapılıp - puanla başlatılır diğerleri direk düşürülür ki juventusun düşürüldüğü sene dünya kupası gelmişti buna rağmen acımadılar.Milan'da düşüyodu o sene Berlusconinin torpiliyle - puanla başlatıldı umarım bizdede hızlıca suçu olan cezasını çeker suçu olmayanda salınsın temize çıksın ama şu işlemler serice halledilsin.Ama asıl üzüldüğüm konu sonuçlanmazsa ki uzun sürücek gibi duruyo fenerbahçe oynayamıcak avrupa'da.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

DHA felaket saldırıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kanal D Haber
    Ekrem Açıkel : Kanal D olarak emniyetin elinde sesli ve görüntülü teknik takip videoları elimizde fakat gizlilik kuralından dolayı sizinle paylaşamıyoruz. Ama sunu diyebilirim emniyetin elindeki kanıtlar çok güçlü.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by vego View Post
    DHA felaket saldırıyor.
    Fenerbahcenin icinde oldugu bir sike davasi beklendigi gibi fazla ilgi cekeceginden onlar da bu firsati kullandilar. Bol bol goruntu veriyorlar. Verilen goruntuler disinda yalan haber var mi bilmiyorum. Yapilan sadece gazetecilik bana kalirsa. Bekleyip gorucez.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Kanal D Haber
    Ekrem Açıkel : Kanal D olarak emniyetin elinde sesli ve görüntülü teknik takip videoları elimizde fakat gizlilik kuralından dolayı sizinle paylaşamıyoruz. Ama sunu diyebilirim emniyetin elindeki kanıtlar çok güçlü.
    Doğan Grubu bu organizasyonun neresinde derken bahsetmeye çalıştığım da bu idi. Görüntüler nasıl ellerinde olabiliyor? Görüntülerin ellerinde olduğuna görüntüleri yayınlamadıkca nasıl inanılabilir? Ekrem adındaki bu adam seçimin ertesi günü twitter'dan "büyük operasyonlar olacak önümüzdeki günlerde" diye yazarken neleri biliyor?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Bahsetmeye çalıştığımız da bu. Görüntüler nasıl ellerinde olabiliyor? Ekrem adındaki bu adam seçimin ertesi günü twitter'dan "büyük operasyonlar olacak önümüzdeki günlerde" diye yazarken neleri biliyor?
    El altından işler dönüyor o zaman.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

El altından işler dönüyor o zaman.
    El altından işler dönüyorsa kalemi kırılanlar belli, ligde olacaklar da belli o zaman. Ben buna inanmıyorum. Fenerbahçe'nin ve Aziz Yıldırım'ın olayın içinde olması basının iştahını kabarttı. Çünkü Fenerbahçe'nin sevilmediği bir gerçek. Tartışmaya da gerek yok aslında. Emniyetten açıklama geldiği zaman herşey çözülecek. Konuşmaya gerek kalmayacak.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Türkiye basını da bu kadar işte.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

valla o kadar bilgi kirliliği var ki istifra edicem artık ya birileri bir şey söylesin artık nedir bu sessizlik aziz yıldırımın diyet yemeği yediği haberlerini duyma istemiyorum artık neyse ne belli olsun bian önce

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Kanal D haber bülteninde söylenen sözler gerçekten akıl alacak gibi değil: ''Eskişehir canla başla mücadele ederek Fenerin yolunu açtı!''

Canla başla mücadele etmek suç mu? Bursa'da bize karşı canla başla mücadele etti. N'olacak şimdi?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Türkiye basını da bu kadar işte.
    Harbiden kaç defa söyledim 30 dakika içinde hatırlamıyorum. Tekrar yazayım.

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın soruşturma devam ediyor diye açıklama yapmazken, mübarek basınımız delilleri biliyor, belgeler elinde ve suçlular belli. Bana inandırıcı gelmiyor. Ama eğer böyle birşey varsa da ilk gün dediğim gibi bu bir komplodur.
    TariboWest

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Konuyu başından beri takip ediyorum. Ama ortalıkta çok fazla bilgi kirliliği olduğu için yorum yapmak istemiyorum. Hele bi şu 2-3 gün geçsin, bilgilerin gizli tutulma kuralı kalksın sonra herşey netleşir.

Spor yorumcularının ve Haber bültenlerinin dediğine göre sağlam kanıtlar varmış. Umarım soruşturma sonunda somut adımlar atılır.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Uefa bu soruşturmayı Fenerbahçe patronu gözaltında diye duyurdu. Diyarbakırspor eski başkanı gözaltına alındı diye başlık niye atmadılar. Uefa'yı da mı ele geçirip Fenerbahçe düşmanlığı yaptırıyorlar.

Fenerbahçe bu ülkede takip edilen bir takımdır. Böyle bir soruşturmaya yetkilileri takıldıysa kusura bakılmasın tüm Türkiye buna kilitlenir. Bu konuşulur. Hele ki yıllarca şike olayları nedeniyle suçlamalara maruz kalınmışsa daha da ilgi çeker. Yarı kesim kendilerini aklama fırsatı bulacaklar derken yarısı da yaptılar yaptılar sonunda yakalandılar diyecektir. Bunu da büyütmemek lazım.

Haber kanallarını elinizde ne bilgi varda bu yayınları yapıyorsunuz diye suçlarken elinizde hiçbir delil olmadan bu bir siyasi operasyondur, yargı bu işin üstünü kapatır, Aziz Yıldırım ne yapar eder kurtulur gibi emin konuşuyorsunuz. Sizin eminliğiniz nerden geliyorsa basının emin olma durumuda ordan geliyordur. Bilmem yanlış mı düşünüyorum.

17. Default

Merak etmeyin Fenerbahçeli arkadaşlar . Gerçekler elbet açığa kavuşacaktır . Son 3 senede 2 şampiyonluk kaybeden bir takıma şike damgası vuruluyor ayıptır .

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Aziz Yıldırım tekrar acile kaldırılmış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Uefa bu soruşturmayı Fenerbahçe patronu gözaltında diye duyurdu. Diyarbakırspor eski başkanı gözaltına alındı diye başlık niye atmadılar. Uefa'yı da mı ele geçirip Fenerbahçe düşmanlığı yaptırıyorlar.

Fenerbahçe bu ülkede takip edilen bir takımdır. Böyle bir soruşturmaya yetkilileri takıldıysa kusura bakılmasın tüm Türkiye buna kilitlenir. Bu konuşulur. Hele ki yıllarca şike olayları nedeniyle suçlamalara maruz kalınmışsa daha da ilgi çeker. Yarı kesim kendilerini aklama fırsatı bulacaklar derken yarısı da yaptılar yaptılar sonunda yakalandılar diyecektir. Bunu da büyütmemek lazım.

Haber kanallarını elinizde ne bilgi varda bu yayınları yapıyorsunuz diye suçlarken elinizde hiçbir delil olmadan bu bir siyasi operasyondur, yargı bu işin üstünü kapatır, Aziz Yıldırım ne yapar eder kurtulur gibi emin konuşuyorsunuz. Sizin eminliğiniz nerden geliyorsa basının emin olma durumuda ordan geliyordur. Bilmem yanlış mı düşünüyorum.
    yanlış düşünüyorsun.

biz sıradan insanlarız, basın ise tüm türkiye kamuoyunu belirleyen bir yapı. Yani konuşurken, açıklama yaparken bin kez düşünmek zorundalar.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

20. Default

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Dha muhabırı kadır çetinçalı:"fıfa duruma el attı fenerbahçenın kurtulması zor görünüyor fenerbahçe bir alt lige düştü diyebiliriz"
    CnnTÜRK:"Birçok somut kanıt olduğuna eminiz"
    alıntı.
    Yazık hakikaten bu basın kadar rezil yok diyebiliriz . Koskoca türk futbol ve spor tarihine adını kazıtmış . Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final görmüş bir takımı iki dakikada küme düşürdüler . Yazık !

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by DisCo View Post

Haber kanallarını elinizde ne bilgi varda bu yayınları yapıyorsunuz diye suçlarken elinizde hiçbir delil olmadan bu bir siyasi operasyondur, yargı bu işin üstünü kapatır, Aziz Yıldırım ne yapar eder kurtulur gibi emin konuşuyorsunuz.
    Soruşturmayı haber kanalları yürütsün o zaman. Ne olsa deliller ellerinde...

Daha ortada birşey yokken yargısız infaz yapılması zoruma gidiyor. Gerçekler ortaya döküldüğünde gerekli yaptırım uygulanacak zaten. Gerekli tepkiler de verilecek.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Dha muhabırı kadır çetinçalı:"fıfa duruma el attı fenerbahçenın kurtulması zor görünüyor fenerbahçe bir alt lige düştü diyebiliriz"
    CnnTÜRK:"Birçok somut kanıt olduğuna eminiz"
    alıntı.
    Daha geçen günlerde davanın gizliliği cart curt diyerek Nedim Şener'İ içeri almadılar mı ? Bu adamlar bu cürreti nerden buluyor yahu. Bu dosyanın gizliliği yok heralde. Yoksa bilelim. Eğer varsa bu şarlatanlar reyting uğruna ileri geri konuşmasınlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Basın sadece kendi binasından haber üreten yerler değildir. Soruşturmanın Aralık ayında başladığı gözaltıların seçim sonrasına bırakıldığını nerden öğrendik. Demek ki belli sınırlılıklarda bilgi paylaşılıyor. Eğer öyle olmasaydı spor muhabiri, adliye muhabiri gibi kavramlar olmazdı. Ciddi deliller olduğuna dair bilgilendirme yapılmış olabilir. Bunun üzerinede kanallar olası ihtimalleri konuşuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fifa nerden el attı olaya DHA muhabirlerine sorarım Fifa sadece TFF'ye yazı gönderdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Gelişmeleri merakla takip ediyorum.Şuan için yargısız infaz yapmak yanlış olur ama fenerbahçeyi ligimizin büyük kulüplerinden biliriz adının şike soruşturması ile anılması bile çok üzücü bir olay umarım gerçekler ortaya çıkar hakeden varsa cezasını en ağır şekilde çeker

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İçerde baya büyük olaylar dönüyor sanırım. Aziz yıldırım 2. kere hastaneye kaldırıldı.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başkana bir şey olacak ondan korkuyorum Allah korusun.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Niye sadece Fenerbahçe'den bahsediliyor serzenişleri görüyorum. Arkadaşlar; anlatamıyorum galiba... Bu Fenerbahçe'ye yönelik bir operasyondur. Adı geçen diğer kişi ve kurumlar işin çeşnisidir. Kamuoyuna atılmış bir yemdir. Hedefte Fenerbahçe başkanı vardır. Ucu "devlete ait gizli belgeler" mahkemesinden başlayan bir süreç... Şamil Tayyar ve Taraf gazetesinin bu sürece dahil olması vs... Hedef tektir ve Fenerbahçe'dir. Gerisi hikaye.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İsteyen istediğine inanır.Burada garip olan herkesin otomatiğe alıp ne dersek itiraz etmesi.

Nesil
    2010
    Yer
    Viyana

Aksine bütün pislikler temizleniyor bence Türk futbolunda.Yanlış anlaşılmasın sözüm Fenerbahçe'ye yahut başka bir klübe değil.

Mesaj Yetkileri