1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by nannar View Post
    ah ulen Bülent Ünder ! 1-2 maç daha kazansak da 5. ya da 6. falan olsak belki Avrupa ligine giderdik . Çok merak ediyorum bu işin sonucunda neler olacağını.

Hocam senin hesapta ''Koyun can derdinde, kasap et derdinde'' oLayına döndü.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Susacağım diyorum kendi kendime dayanamıyorum. Hasan abiye önceki mesajında sadece olayı açıkladım ama bu tür şeyler şu anda hoş değil gerçekten.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Susacağım diyorum kendi kendime dayanamıyorum. Hasan abiye önceki mesajında sadece olayı açıkladım ama bu tür şeyler şu anda hoş değil gerçekten.

tmm ümit yaw,şaka yaptık

Bu arada dış basına olay yansımış ve Fenerbahçe'nin ismi baya geçmiş. Gerçekten Fenerbahçe camiası için çok zor bir durum.

İngiliz Reuters haber ajansı, haberi, "Fenerbahçe Başkanı şike iddiaları nedeniyle gözaltına alındı" şeklinde duyurudu.

Associated Press ajansı da, haberi, "Şike iddiaları nedeniyle aralarında lig şampiyonu Fenerbahçe'nin Başkanı'nın da bulunduğu 40'tan fazla kişi gözaltına alındı" şeklinde duyurdu

Fransız haber ajansı Ajans France Press de, yüksek makamlı kişilere şike nedeniyle düzenlenen ilk operasyon olduğuna dikkat çekildi.

Fransız Ajansı da, özellikle Fenerbahçe kulübünde yapılan aramaya değindi. Ardından klübün 2008 yılında şampiyonlar liginde çeyrek finale kadar geldiği hatırlatıldı.

Dünyaca ünlü birçok spor sitesi de habere sayfalarında yer verdi.

Marca gazetesi ''Fenerbahçe başkanını gözaltına alıyorlar'' başlığını atarken, spor dünyasında yapılan haftalık değerlendirmelerde ''0'' puan verdiği Aziz Yıldırım'ı tablonun en altına koydu.

''Türkiye'de polis baskını, şikeden 40 kişi yakalandı'' başlığını atan AS gazetesi de, gözaltına alınanların arasında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın ismini ön plana çıkardı. Fenerbahçe'nin mevcut durumda Türk kulüpleri arasında ekonomisi en iyi olan ve çok köklü bir takım olduğunu yazan İspanyol gazetesi, Türk polisinin telefon dinlemeleri sayesinde, Fenerbahçe'nin sonuçları kendi lehine çeviren şikeler yaptığına ilişkin elinde deliller olduğunu kaydetti.

Sport gazetesi de ''Türkiye'de skandal'' başlığıyla, şike iddialarına karşı aralarında Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu çok sayıda önemli kişinin gözaltına alındığını yazdı.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri