1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Quote Originally Posted by ChristianV View Post
    Daha iyi bir lig izlerin bana kalırsa...
    Şu cümleyi biraz açabilirmisiniz rica etsem nedenleriyle birlikte?

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Şu cümleyi biraz açabilirmisiniz rica etsem nedenleriyle birlikte?
    valla açın demişsinizde açıcak birşey yok bana kalırsa delilleri fotoğrafları kamera kayıtlarını görüyorsunuz herşey ortada. Ortada yapılan kesin birşey var şimdi çıkıp bir yönetici bana bilip bilmeden bir takıma suç atıyorsun demesin. Kanıtları sizde görüyorsunuz birbirimizi kandırmayalım şimdi

valla açın demişsinizde açıcak birşey yok bana kalırsa delilleri fotoğrafları kamera kayıtlarını görüyorsunuz herşey ortada. Ortada yapılan kesin birşey var şimdi çıkıp bir yönetici bana bilip bilmeden bir takıma suç atıyorsun demesin. Kanıtları sizde görüyorsunuz birbirimizi kandırmayalım şimdi
    Burada bu konunun tartışılmasına da gerek kalmamış o zaman desenize.Soruşturmanın devam etmesine filan da gerek yok.Düşürün Fenerbahçe'yi,rahat etsin herkes.

Zaten soruşturmanın sonunda Fenerbahçe büyük bir ihtimalle küme düşürülücek ben Hukuk okuduğumdan bu davayı takip ediyorum. ve sonunu çok iyi biliyorum. Ailemdede çok sayıda savcı ve hukukçu büyüğüm var. Üzülerek söylüyorum ki Fenerbahçe %99 küme düşürülecektir.
    Bakın birşey yapmışsak içimizdeki pislikleri temizler cezamızı çekeriz merak etmeyin.Fakat ben sizin "Daha iyi bir lig izleriz" ifadenizi anlamakta güçlük çekiyorum.Burada şikeden arındırılmış,temiz bir futbol mu izleriz diyorsunuz,yoksa Fenerbahçesiz daha iyi bir lig mi izleriz diyorsunuz ? Ben ikincisi anlıyorum.İkincisini anladığım için de bu lafınıza tepki gösteriyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zaten soruşturmanın sonunda Fenerbahçe büyük bir ihtimalle küme düşürülücek ben Hukuk okuduğumdan bu davayı takip ediyorum. ve sonunu çok iyi biliyorum. Ailemdede çok sayıda savcı ve hukukçu büyüğüm var. Üzülerek söylüyorum ki Fenerbahçe %99 küme düşürülecektir.
    Arkadaş yapmayın gözünüzü seveyim yani bütün ailem hukukçu olmasa inanıcam , tamam belki davanın sonunda Fenerbahçe küme düşer hatta belki daha büyük şeyler olur ama davanın içinde olmadan lütfen milleti galeyana getirecek yorumlar yapmayın , bunu dediğin için sana inananlar çıkacak şimdi , belki dediğiin doğru çıkacak ama şu an yaptığın %00.1 lik bir tahminden öte bile değil

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Suçluluğu kanıtlanmamış herkes suçsuzdur. Sanırım bu hususu atlamışsınız okuduğunuz bölümde. Basın birilerini suçlu ilan edebilecek yetkili bir mercii değil. O yüzden soruşturma bitmeden suçluluğu kesinleşmeyen kişi ve kurumlar hakkında sizin böyle yorum yapmanız da bir suç. Yanılıyor muyum?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Mesaj Yetkileri