valla açın demişsinizde açıcak birşey yok bana kalırsa delilleri fotoğrafları kamera kayıtlarını görüyorsunuz herşey ortada. Ortada yapılan kesin birşey var şimdi çıkıp bir yönetici bana bilip bilmeden bir takıma suç atıyorsun demesin. Kanıtları sizde görüyorsunuz birbirimizi kandırmayalım şimdi
Bakın birşey yapmışsak içimizdeki pislikleri temizler cezamızı çekeriz merak etmeyin.Fakat ben sizin "Daha iyi bir lig izleriz" ifadenizi anlamakta güçlük çekiyorum.Burada şikeden arındırılmış,temiz bir futbol mu izleriz diyorsunuz,yoksa Fenerbahçesiz daha iyi bir lig mi izleriz diyorsunuz ? Ben ikincisi anlıyorum.İkincisini anladığım için de bu lafınıza tepki gösteriyorum.
Arkadaş yapmayın gözünüzü seveyim yani bütün ailem hukukçu olmasa inanıcam , tamam belki davanın sonunda Fenerbahçe küme düşer hatta belki daha büyük şeyler olur ama davanın içinde olmadan lütfen milleti galeyana getirecek yorumlar yapmayın , bunu dediğin için sana inananlar çıkacak şimdi , belki dediğiin doğru çıkacak ama şu an yaptığın %00.1 lik bir tahminden öte bile değil
Suçluluğu kanıtlanmamış herkes suçsuzdur. Sanırım bu hususu atlamışsınız okuduğunuz bölümde. Basın birilerini suçlu ilan edebilecek yetkili bir mercii değil. O yüzden soruşturma bitmeden suçluluğu kesinleşmeyen kişi ve kurumlar hakkında sizin böyle yorum yapmanız da bir suç. Yanılıyor muyum?
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...